Falıma bakar mısınız :)

canım öncelikle şöyle deyim bu aralar arkadaşlarla öyle eğlence olsun diye bakıyoruz hiç anlamam diyebilirm ama yine de yazdım. belki bişeyler vardır :26:

küt saçlı bi kız gördüm ben bi iki yerde birinde baya net çıkmış resimde tam çıkmamaş ama sanırım karşısında bi erkek var onla konuşuyolar karşılıklı bi konusmaları var. e harfi var bi de sana bi yardımı dokunacak olabilir elin içinde çıkmış bişey uzatıyo gibi. yarısı ısırılmış bi elma var devlet büyüğünden yardım görceksiniz demekmiş elma. küçük bi tabanca var içinde buluduğun olaylardan bi süre daha çıkış görünmüyo demekmiş. uzun saçlı bi kız var birine arkasını dönmüş çocuk arkasından bağırıyo sanki ona aralarında da bi kedi var gibi. uysallık demekmiş. r harfi var. küçük bi kız çocuğu var iki kolundan da çekiyolar bu çocuğu paylaşamıyolar mıdır nedir. bi rkek var sana sırtını dönmüş ama karşısında da ona sırtını dönmüş birisi var. L harfi olan biri sana mutlu bi haber vericek olabilir. bişey hakkında konuşan bi sürü insan var hepsi aynı fikirde sanki.
tabağında gil var sanki kocaman iyi bişey sanırım. bi işin için biriyle bi konusman olablir belki. kocaman bi kalp var. kısmete yorym yine bunu

Son düzenleme:

Ağzına sağlık canım teşekkürler :)

canım dediğim gibi sadece gördüğümü sandığım şekilleri yorumlamaya çalıştım. oldu mu ki

canım dediğim gibi sadece gördüğümü sandığım şekilleri yorumlamaya çalıştım. oldu mu ki

Ehhh :) Şu an bulunduğum durumla ilgili pek net bilgi öğrenemedim :)

Ama yine de teşekkür ederim ağzına sağlıkkkkkkkk :)

canıom gördüğüm kadarıyla olmasını çok istediğin bi durum var ve buna ulaşabilmek için çok dua ediyorsun.
sen de görmüşsündür yolların var bazılarının sonu aydınlık ve sonunda güzel haberler var
bardağın dibine lönk die telve birikmemiş demeki çok büyük sıkıntılarınız yok ama bardağın her yerinde şans ve bi miktar para görünüyor
bu arada arkanızdan iş çevirenlere dikkat

2 erkek birbirine efelenmiş,bu erkeklerin birinden haber alacaksın,bu haber uzun boyunlu saçını topuz yapmış bir kadından ,kalp olayı ile ilgili kendini epey sıkmışsın,sevgi duyduğun insan nasipli biri,düşüncelerinle kendine sıkıntı yapmışsın bu kadar gördüklerim....

senin sırtından geçinen biri var. maddi ya da manevi. yaslanmış sana ohh rahat walla. dikkat et canım.
ne kadar karışık aklın.. bir şeyler tam çözülüyor gibi oluyor sonra tekrardan başlıyor diyorsun sanki.
telefonların olacak. yoldan bir gelenin var. bayan sanki. bu temiz kalpli biri. sevineceksin.
upss bir özür dileme olayı var. biri elinde küçük bir paketle geliyor. özür diliyor. sen mi diliyorsun yoksa karşındaki mi senden özür diliyor bilemedim.
telefonda bir erkekle görüşmen var. açıklama yapıyorsun ona sanki.

tabakta da sıkıntın çıkmış. kendi sıkıntını ailene de yansıtıyorsun. hep yalnız hissediyorsun ama aslında çevren de çok kişi var. biraz sanırım kuruyorsun kafanda. rahat ol canım her şey olacağına varır.

idddialı değilim tabi kii sadece yorum işte

Bir yerden beklediğin bi haber, ya da olmasını istediğin bir şey var. Önü açık, yani temiz. Bir de, kelebek gördüm; kısa süreli bir mutluluğa yoruyorum ben. :)) Öyle işte.

Bir yerden beklediğin bi haber, ya da olmasını istediğin bir şey var. Önü açık, yani temiz. Bir de, kelebek gördüm; kısa süreli bir mutluluğa yoruyorum ben. :)) Öyle işte.

Ağzınıza sağlık teşekkür ederim.

sen benim iskambilime bak bi ne çıkıyo ben de bakarım falına..
özlem- bebek var mı

O eski bardağa bak istersen :)

Kartlarının yarısı açılmış,yarısı açılmamış canım. Engeller var. Eşinle ilgili bi sorun mu var hanede ? Sanırım biraz tartışma olmuş. Yada hanenizde sizin dışınızda birileri tartışmış sen etkilenmişsin.

Çalışıyor musun? kendine oyalanacak bir şeyler bulmanı öneririm. Şu an için bebek yokta diyemem var da. Ama şöyle ki olacak diye gözüküyor. Çünkü renkli kartların hepsi açıldı. Çok sevineceksin. Kötü konuların üzerine gitmiyorsun bazen kaybediyorsun bu yüzden sanırım renksiz kartlar açılmamış çünkü. Engelleri hani aşamayacağını düşünüyorsun. Öyle düşünme bebek için büyüük kısmını atlatmışsın.

Sevgiyle kal öptüm

dediğim gibi şekiller silik göründüğü için bişey anlamadım ama genede yorum yapayım
sizin evde bir bebek çok seviliyor olmuş ya da olacak kız çocuğu havalarda hoplatılıyor. neşesiyle şansıyla beraber gelmiş. sürüncemede kalmış bazı konular var ne yapacağına karar verememişsin. baya bi düşüncelisin bir karar verme durumuna geliyorsun. 2 vakte kadar bayrağını eline alıp sevinç çığlıkları atıyorsun bu iş de olablir aşk da.. kafana taktığın büyüttüğün şeyler var üzülüyorsun ama zamanla herşey rayına oturuyor. kafanda büyütecek kadar sorun göremedim zamana yayman en iyisi. şanslı ve kısmetlisin bunları değerlendir. arkana değil önüne bak bu kadar canım..

bende gordugum kadar yorumlayayim canim

falin kesinlikle bir butun olarak cok iyi gozukuyor tek olumsuz olan bir kac yerde tavsanlarin olmasi tavsan sembolu korkuya isaret yani korkularin var ama tavsanlar hep beyazdi o yuzden bu korkular yersiz diye yorumluyorum

bir tane erkek var elinde elma var kocaman bir elma birine elma veriyor herhalde sana elma veriyor bir davete katilmak gibi birseye yorumlaniyormus yani bir erkek seni bir yere davet edecek hemen arkasinda 1 sayisi gordum belki 7'de olabilir ama daha cok 1'e benziyor

bukadar yorumlayabiliroym

Mace canim msjini aldim ama gunduz benden medet umma oglan tepemde :))

canim yeni bir erkek var uzun boylu kumral yada beyaz tenli gozleri cok dikkat cekici bu erkek senin hayatini birlestirecegin kisi ayni zamanda ama sen sirtini donmussun kimseyi gormuyosun aklin karmakarisik soyle mi yapsam boylemi yapsam diye bir olayi dusunuyoun

hanene fil oturmus cok sansli bir doneme giriceksin herkes sasiracak sevincine gecmiste kalmis 3 erkek var ve hepsi tarih olacak

kizzzz etrafini iyi kolacan et :)) yeni bir ask var bak demedi deme

Wuuuuu :) Ya benim dileğim belli herkes yeni kısmet diyor :) İstemiyorum yeni kısmettt :) Ama haber vericem :) :) :) İlk sana yazarım ablacım :)

Hadi kizlar benimde falima bakin

Eklentiler

• $18-08-12-19-15(001).jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $18-08-12-19-15(002).jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $18-08-12-19-15.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $18-08-12-19-16(001).jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $18-08-12-19-16(002).jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $18-08-12-19-16.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $18-08-12-19-17(001).jpg
    18 KB · Görüntüleme: 47
  • $18-08-12-19-17.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…