Falıma bakanlara elimden geldiği kadar iskambil falı bakacağım.

parelle :))) bana daha acıklayıcı bilgi vericektn canım yorumumda öyle yazmıssın canım dönüş yapmadın merk ettim seni :26:

Aslında karışık oldu diye düşünmüştüm ama açıkmış o yüzden gerek duymamıştım. Şöyle ki ; Esmerle ilgili söylediklerim eski sözlünle ilgili şeyler onunla ilgili bir şeyler duyabilirsin. Bu kumral için ise aranızda kıskançlık ve mesafe var. Kıskanıcak seni ve aranıza mesafe koyabilir :KK43:

canım için acayip kararmış. birşeyleri çok olumsuz düşünüyorsun. telvenin koyuluğuna bakarak diyorum. sonuçta bu fal. dileğin ne ise olmayacak gibi ya da çok uğraşacaksın.dileğin için çok savaş vereceksin.dileğinin daha zamanı var. uzaklardan uçarak gele bir adam var. iri yarı birisi bu kişi. sen ona büyük bir özlemle bakıyorsun. kendini bu kişiye çok kaptırmışsın. bence her şeyi akışına bırak. çok düşünüyorsun bu durumu. çevrede çok laf söz var. ne yapacağını bilemiyorsun. bir kitap görüyorum. okuyorsun galiba. başarılı birisin. kolunun altında kitap var. tabakta da balina gibi paralı bir kısmetin var. karşısında da zayıf biri duruyor. ya da manen zayıf biriside olabilir. her şey gönlünce olsun.

5 harfli. yalnız biz sevgili değiliz. teşekkürler.

O kadar az şey çıktı ki falında başka bir zaman hatırlatırsan sana tekrar bakabilirim. Bu falın şöyle;
Sizin ilişkiniz iyiyken çok iyi kötüykende baya kötü olan bir ilişki arada bir ayrılık olmuş gibi ama olmadıysa da bir ayrılık konusu gün yüzüne çıkabilir. Ama seni düşüncelerinde daha yoğun çıkmış ya da böyle birşey olursa biraz senden kaynaklanabilir. Sevgilin eğer kumralsa çok bencil görünmüş varsa yoksa kendi fikirleri. Ama değilse sevgilinin hayatında baya bir öneme sahip kumral bir erkekten ona bir teklif var. Aranızda da aşk çıkmış :nazar:

Teşekkür ederim canım :KK16:

canım için acayip kararmış. birşeyleri çok olumsuz düşünüyorsun. telvenin koyuluğuna bakarak diyorum. sonuçta bu fal. dileğin ne ise olmayacak gibi ya da çok uğraşacaksın.dileğin için çok savaş vereceksin.dileğinin daha zamanı var. uzaklardan uçarak gele bir adam var. iri yarı birisi bu kişi. sen ona büyük bir özlemle bakıyorsun. kendini bu kişiye çok kaptırmışsın. bence her şeyi akışına bırak. çok düşünüyorsun bu durumu. çevrede çok laf söz var. ne yapacağını bilemiyorsun. bir kitap görüyorum. okuyorsun galiba. başarılı birisin. kolunun altında kitap var. tabakta da balina gibi paralı bir kısmetin var. karşısında da zayıf biri duruyor. ya da manen zayıf biriside olabilir. her şey gönlünce olsun.

5 harfli. yalnız biz sevgili değiliz. teşekkürler.

Falın için teşekkür ederim:KK16:. Fakat bu fal sadece sevgililere bakılıyor ya da sevgili olma aşamasında olan kişilere. Sevgili değilsinizdir ama birbirinizin hislerini biliyorsunuzdur konuşyorsunuzdur bu şekildeyseniz de bakabilirim öbür türlü doğru çıkmaz :KK43:

Falın için teşekkür ederim:KK16:. Fakat bu fal sadece sevgililere bakılıyor ya da sevgili olma aşamasında olan kişilere. Sevgili değilsinizdir ama birbirinizin hislerini biliyorsunuzdur konuşyorsunuzdur bu şekildeyseniz de bakabilirim öbür türlü doğru çıkmaz :KK43:

aslında tam olarak sevgili aşamasına geçemedik. Başlamıştık. Sonra vazgeçti. Kestirip attı. nedenini de tam bilmiyorum. Birden döndü. Tartıştık. Fal açar misin lütfen. Ismi 5 harfli.

Cnm öncelikle ailenizde 4 kişi bir kişiyi karsısına almış gibi. Bir dargınlık ya da onun gibi bir şey olabilir.
Onun dışında bir bayan seni bir konuda cok etkiliyor, resmen bir kişi hakkında seni doldurusa getiriyor seni tutmuş kolundan uzaklaştırıyor o kişiden ve o kişi de arkada boynu bükük kalmış.
Bir kişi de iki çift arasında bağlantılı çıkmış. Brz karanlık o arada kahve, ondan pek iyi bir yorum getiremicem buna da sanki laf getirip götürüyor gibi.
Bir erkekle de yüzyüze grüşmen var. Biraz sıkıntılı çıkmışsın ama geciyor.
Bu yalan da bu kadar:)
Sevgili adayımın ismi 5 harfli:)))

Kızlar kusura bakmayın.. Sınav haftamdı fal bakamadım. En kısa süre de bana bakan arkadaşlara bakıcam. Ama yeni fal yükleyene kadar açılım yapmayacağım :)

X