- 27 Temmuz 2012
- 451
- 1
- Konu Sahibi PsikopatPsikolog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayırmak isteyen bayan nasıl biri, tipine dair gördüğün ya da hissettiğin şeyler var mı? Bu arada, minyon tipliyim. :)Ben faldan anlamam ama bir iki gördüğümü yazayım. Bir erkekle bayan elele. Ekeğin başında sıkıntılar var. Bir bayan var bunları ayırmak isteyen ama kendini pek ele vermeyen, belli etmeyen. Yüzün minyon biçimliyse sana büyük bir kısmet var Bekleemediğin bir zamanda olcak. Sen yada kimse bu bayan. Birisinin gitmek istediğini, önünde bir bayan gal,ba durup engellemeye çalıştığını, bir bayanın da namaza kalkmış gibi olduğunu görüyorum. Bu kadar gördüm kusura bakma.
Ayırmak isteyen bayan nasıl biri, tipine dair gördüğün ya da hissettiğin şeyler var mı? Bu arada, minyon tipliyim. :)
Senin falına gelelim,
Fotoğraflar pek net değil; ama gördüğüm kadar bakayım:
-Böyle sanki boynunu bükmüş, bişey bekleyen alımlı bir bayan var. Birçok şeyi ardında bırakmış ve bir şeye odaklanmış. Şuan durgun görünüyor, ama yaklaşmış beklediği şeye. Uzak değil.
-Senin arkadaş olarak gördüğün biri var, ama o seni arkadaş olarak görmüyor gibi. Yani bi kısmetin var, seni izleyen; senden hoşlanan.
-3 kişi arasında bi muhabbet dönüyor, sanırım bu 3 kişiden biri de sensin. Nasıl bir muhabbet dersen, iki kişi diğerine akıl veriyor sanki. Birinin bi sıkıntısı üzerine kurulmuş bi muhabbet. Tavsiyeler, konuşulan şeyler pozitif.
-Biriyle aranda bi tatsızlık yaşanmış, belki de yaşanacak gibi. Ama kopuş olmayacak, halledilecek türden bir tartışma.
-Güzel bir haber alabilirsin yakın zamanda.
Bu kadar yorumlayabildim, dediğim gibi; çok bulanıktı fotoğraflar. :)
Immm, zihnimde o yapıda biri canlanmadı, umarım istediğini yapamaz o hanfendi. :)))Gördüğüm bayan balık etli, orta boylara yakın kumral gibi, saçları dalgalıya yakın uzunca, kalçalı bir bayan. Yaşlı değil bu bayan. Gördüklerim hakkında bunlar
Benim falıma gelirsek teşekkür ederim öncelikle. Bu dün içtiğim fincanın görüntüleriydi. Bilmiyorum hiç mesajlarımda rast geldin mi ben eşimden ayrıyım 2 aydan fazladır. O bekleyen alımlı:) bayan benimdir. Evliliğimin ne olacağını bekliyorum. Evet sürekli iki kişiyle evliliğim için ne yapmam gerektiğini görüşüyorum. Bugün eşimle telefonda tartıştım, daha doğrusu ben saydırdım, pazar günü yanına gideceğim eşyalarımı almak ve bitirmek için. İnşallah eşim beni kaybetmemek için adım atar.
Immm, zihnimde o yapıda biri canlanmadı, umarım istediğini yapamaz o hanfendi. :)))
Senin falın için de, rica ederim canım. Yok, ben denk gelmedim hiç, direk yoruma giriştim. Sanırım birazcık da olsa bilmişim bişeyler. :))
O bekleyişin sonunu hayırlı olarak gördüm, yani sonucu ne olur bilmem, ama senin için hayırlı olan olacak. Mutluluk var ucunda çünkü. Kötü bişey hissetmedim, öyle diyim. Umarım herşey dilediğin gibi olur ve aradığın huzuru bulursun. :)
Sağol canım, görüşmek üzere. Çıkayım artık, iyi geceler..Teşekkürler, bu dileğin senin içinde geçerli, sen de umarım istediğin huzuru bulursun.
çok sağlam ve kuvvetli biri karşısında öyle bir noktaya gelmişsin ki açmış ağzını böyle dolu dolu birşeyler söylüyor sana fakat sen hiç umursamıyorsun onu öyle bir nokta ki ne söylerse söylesin artık dinleyip geçiyorsun. yalnız bunun hemen ardından birde biriyle bir tokalaşman var yada olacak oturmuş konuşmuşsunuz veya bir uzlaşma gibi.karşıdaki kişinin aklından geçenleri sana söylemesi anlatması ile sende ona karşı bir şeyler düşünmeye konuştuklarınızla ilgili olumlu şeyler düşünmeye başlayacaksın hemen yanınızda ama senden tarafta minik beyaz temiz bir kalp belirmiş. bir bayan gördüm sen olarak söyleyeyim bunu karşında bir kısmetin var büyük bir balığın sanki gelişini bekler gibi bakıyorsun yada biliyorsunda yol gözlüyorsun gibi ve bu "T" harfi olan içinde soyadında biri ile alakalı. etrafında insanlar var ama sanki onların hepsini bir kenara ayırmış aklında fikrinde tek bir insan var gibi (bunuda tabağında gördüm) biri var sana yüzü sana dönük ama sen ona bakmıyorsun
benim gördüklerimde bunlar az yada çok bunları hissettim söylediklerimden yaşadığın şeylerle alakalı aklında şekillendirirsin :)
bende falımı ekleyim fakat bugün yola çıkma gibi bir durumum var eğer gitmez isem eklerim ama gidersem 1-2 gün sonra ekleyebilirim.müsait olduğun zamanda da bir göz atarsın
Hayır, unutmadım canım. Ben iki gündür çok yoğunum, giremedim nete. Yorumları da şimdi gördüm. Çok özür diliyorum. Şimdi de okula gidiyorum, yanlış anlaışma olmasın, yanlış düşüncelere kapılmayın diye haber vermek istedim. akşam tüm fincanlara yorum yapacağım.canım beni unuttun galiba