Falcılar hakkında şikayetler/olumsuz yorumlar

xx_9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
1.363
1.506
Sahtekarlık yapan, hiçbir şey bilemeyen, ordan burdan kişisel bilgilerinizi araştırıp onları anlatarak sizi kandırabileceğini sanan, para yolladığınız halde fala bakmayan, ulaşılamayan, telefonlara dönmeyen, sorulara yanıt vermeyen falcıları burada paylaşalım ki başkaları da aynı kişilere fal baktırma hatasına düşmesinler.

Öncelikle ben parasını yatırdığım halde falıma bakmayan Ayla isimli falcıyı yazayım.
Parayı aldı bir güzel, sonra günlerce oyaladı oyaladı oyaladı. Şu saatte ara diyor, arıyorum, yarım saat sonra ara diyor. Tekrar arıyorum yarım saat sonra, tekrar yarım saat sonra ara diyor. Böyle böyle şaka değil, günlerce aradım yarım saat öteye erteleye erteleye. Yani giden kontör param fala yatırdığım parayı geçti. Çocuk oyalar gibi. Neticede de falıma bakılmadı.

Falalem.com'da Rezzan Abla. Tek kelimeyle sahtekar.
Ya ordan burdan bilgilerinizi buluyor, ya bir şekilde önceki fallardan, sorulardan falan bazı şeylere bakıyor ya da hiçbirini bulamazsa sorduğunuz soru ve ilişki durumunuzdan yola çıkarak tamamen kişisel akıl yürütmeler yapıyor.
Ve tüm bunlara rağmen ortaya çıkan şey yuvarlak yuvarlak konuştuğu vasat bir fal oluyor. Şöyle de olabilir, böyle de olabilir, şu da olabilir, bu da olabilir. E zaten başka olasılık kalmadı=)

Telefonda bakan Elmira. En son 100 tlydi. Geçmişi bilemiyor, anla ilgili ağzınızdan laf ala ala yorumlar yapıyor, geleceği zaten tamamen sallıyor.
Hakkını yemeyeyim, sadece çok çok yakın gelecekte beklediğim bir durum vardı falı baktırdığım sırada, olup olmayacağını merak ediyordum. Olacak demişti. Ama tarihini bilememişti onun da. Yani zaten ya olacaktı ya olmayacaktı, %50-50. Bilmiş der misiniz, size bırakıyorum.
Ama asla 100 tlnizi böyle bir falcıya kaptırmanızı tavsiye etmiyorum.

ay yazmadan yapamayacağım. kadıköy nostradamus cafe'deki bayan, ismini hatırlamıyorum. burcunuzu söyleyince burcun özelliklerine göre yorum yapıyor. google'dan ezberlemiş, anlatıyor. 35 TL bir de. aman diyeyim uzak durun

falımpirdeki pek çok yorumcu.. falın yarısı büyü veya duaların copy-paste halleriyle dolu..

Falimpir gercekten rezil.

Herkese kadersizsin, kismetsizsin, yil;dizin dusuk , yildizini yukseltelim, adami dondurelim, adamin dusuncelerini duayla buyuyle bilmem neyle degistirelim..........geciniz yani

MissCherryBlossom kuzum yiğite inanayım mı ya olumlu konuştu gerçi adamın haleti ruhiyesini de bildi gibi geldi bana ama verdiği tarih 2-2.5 ay
ya bide ne naz yaptı yiğit ha deyince bakmadı falan ama enerjisi iyiydi. 3 harflisi falan var mı ki bildiği şeyler spesifik çünkü.

Son düzenleme:
Taksimdekilerin çoğuna baktırmış biri olarak hepsinden de uzak durun derim... Heleki övülen kadınlar kahvesindeki Dilek ten. Sürekli bu adam sana aşık öyle yada böyle gelecek kalbi sende diyip durdu ama adam evlendi beee hey yavrum hey :) o dönem sadece Fincan cafe neslihan bitmişti yüzük olayını falan isimleri de onun dışında taksim ve Bakırköy tam bir faciaymış bunu bilir bunu söylerim :)

şu ana kadar çıkan falım olmadı burada söylenilenlerin hepsine baktırdım. Taksim, Elmira, Burak,Yigit, Online siteler...Varın siz düşünün. Şimdi tek dileğim iyi hakkıyla yıldızname bakan bir hoca bulabilmek.

Falalemmm fatimaa burdakii üyeninn biriylee burayaa özell hayatıı yaydııı atmayınnn meryemm fama aylinn üçüü aynıı kişiii atmayınn birinee atınnn sadeee telvedekii derindee burdaaa özell hayatıı yyadıı falıı isimleriylee kopyaladıı falcılaraa özell şeylerimizii söylüyozz dikkatt edinnn gerçektennn yazılııı foss sesliysee atınn

Falımpir:Lebuda tamamen sallıyo benim tahminm meryem aylin fama aynı kisi,Sehnaz bu da iyi diyorlar ama kahve falıma tarot yolla ona bakayım diyerek hec etti,Medyumesref te aynısını yaptı.
Binnazabla:Umut Isık tamamen ucar sallamasyon kendinden emin gibi ucarının teki nokta atısı degıl net tamamen net tarih veriyo hicbiri olmadı ama olmazsa biz ona yanls bilgi vermisz oluyomus sacmalıga bakın.

falalem aylin sallama tamamen. bi de yiğitin tarihi bende patladı nisan sonu demişti. cafe laf fatma abla çok pis patladı. rezzan da sahtekar bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…