Yusufpaşa'daki Gazze Falafel'den yemiştim birkaç kere. Evde 3. falafel deneyişim. Bu seferkinde kıvamını ve tuz&baharat oranını ayarlayabildim. Lübnanlı bir sayfadan aldım. Yarışma için birkaç hafta önce yumurtalı ve haşlanmış nohutlu tarifi denemiştim. Macun gibi bir şey oldu. Buzdolabında bekletsem belki olurdu ama o çıtırlık olmadı. Çıtırlığı nohut taneleri yapıyormuş, onu anladım.bayilirim falafele her ay bir kere yusufpasa'ya (el tayba) giderim falafel yemeye
karbonat falafeli tutmaya mi yariyor? zamaninda ben de denedim yaga attigim gibi dagildiydi (icine yag atip firinlamak zorunda kalmistim)
tarifini mutlaka deneyecegim
Afiyet olsun bana. Vegan kankalarına yaparsın. Robot hatır hutur doğradığı için hazırlaması kolay. Kıvamı tutarsa ne ala. Aslında tembellikten hamburger köftesi gibi yapacaksın kavanoz kapağından kalıp yapıpEline sağlık, hiç yemedim bundan ya denicem bu tarifi kesin
Teşekkür ederim. Hayalimde başka şeyler vardı. Olmadı yaar... Üşengecim de.Sunumunun zaten böyle güzel olacağını biliyordumdaha önce denemiştim çok güzel oluyor, sende harika yapmışsın canım altına tahin sos yapmana ekstra bayıldım eline sağlık canım
Hiç vegan kankam yok hepsi erol taş misali et yemeyi seviyor admfkfkAfiyet olsun bana. Vegan kankalarına yaparsın. Robot hatır hutur doğradığı için hazırlaması kolay. Kıvamı tutarsa ne ala. Aslında tembellikten hamburger köftesi gibi yapacaksın kavanoz kapağından kalıp yapıpben bunu deneyeyim. Ucuz hamburger
Teşekkür ederim. Etli köftelere güzel alternatif, ucuzluğuna değinmeyeyim.En ennnnn sevdiğim yaOrdi ben seni tutuyorum ellerine sağlık başarılar
Benim tane vardı. Onla konuşmuyorum artıkHiç vegan kankam yok hepsi erol taş misali et yemeyi seviyor admfkfk
Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederimEline sağlık çok güzel olmuşlar
Teşekkür ederim. Fiyat/performans sebebiyle yediğim bir lezzettiEline sağlık
Sunum güzel.
Yemek yarışmalarında görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?