Fala ne kadar inanılır?Çok takıyorumda söylenenleri

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Arkadaşlar fala ne kadar inanılı denilen şeyler çıkarnmı ben kk da fala baktırdım bazı şeyler söylediler kafam karıştı sevgilimin adı mesela t le başlmaıyor ama t nin sonun aydınlık diyor ama sevgilimle alakası yok bu t nin korkmaya başladım bende şimdi öyle bişey çıkarmı diye çünkü sevgilimi çok seviyorum bunları duyunca moralim bozuldu bide ben çok takarım böyle şeyleri sizce falların gerçeklik payı varmı ne kadar inanılır?

ben fala (kahve falına) inanmam... zaten bence kahve falında geçmişi ve şuan ki olayları söylerler gelecek ise genelde çıkmaz.... ben fal bakarım ama kendim baktırmam :) madem takıyorsun sende baktırma

ben fala bakanların cok azının gelecekle ilgili konustuklarını dusunuyorum.yanı çok çok azının gelecegı gorebıldıklerını.. zaten gelecekle ilgli konusanlara falcı değil medyum deniyor diye bılıyorum.

gerisi gecmısle ilgili seyler soyluyor..

oyuzden çok takılma derim.. sevgilinle iyi ol bosver gerisini.. kendi hislerine de guven..

Ya aslında bende pek inanmam da iki farklı arkadaşın aynı şeyi söylemesi şaşırrtı beni .bide bazıları aynı çıktı o yüzden

Ya aslında bende pek inanmam da iki farklı arkadaşın aynı şeyi söylemesi şaşırrtı beni .bide bazıları aynı çıktı o yüzden

hmm...ozaman bir 3. kişiye gitmekte fayda var

canım sen su anın tadını cıkart..gelecekte ne olur bilinmez.. belki onların dedıklerı diğer bi secenektir senın yolundakı ..zaten o zaman geldigi zaman sen kendi hislerin doğrultusunda da karar verecek durumda olursun..oyuzden sımdıden çok kafaya takma ,anı yaşa..

ben de fal konusunda çok meraklıydım pek çok kezde baktırdım ama şimdi ise pişmanım neden mi iyi çıkan herşeye olacak diye kendiimi kandırıp sevindim kötü çıkanlara da üzüldüm.
insan oğlu böyle işte kaptırmamak ne mümkün kedimizi.
ayrıca günah olduğunu bile bile bu fal hatasına dştüm şimdi ise tövbeliyim hem günah olmasında dolayı hem de kendmin inanıp boş yere sevinip üzüldüğümden dolayı.
Önemli olan hayatı akışında yaşamak.
Zaten ne olacaksa bize zamanında iyisiyle kötüsüyle geliyor herşeye zamanı gelince üzülmek veya sevinmek en güzeli canım.
o yüzden sen de öyle yap kafana takma çıkanalrı bence

Cnm fallara inanma çünkü fallar şeytanın oyunudur evt belkide bakan kişi herşeyini bilir veya istediğin birşey vardır o olucak der ama olmaz olsa bile yarıda kalır neticede çıkmaz, çıksa bile olacağı varmış demek ki yani inanma kısacası.

Kızlar haklısınız ya çok saolun içimi rahatlattınız zaten bende ilk defa baktırdım sırf merak yüzünden ama pişman oldum dediğiniz gibi hem günah hemde insanın kafasında takıntı yapıyor

Son düzenleme:

Böyle Şeylere İtimat Etmeyin..

Haklısınızda dediğim gibi iki farklı kişide aynı şeyi söylediği için takıldım biraz orda o yüzden yani.Ama geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.

Bunu Biliyorsanız, Ne Mutlu Size..
Aklınızı Hiç Bir Şey Kurcalamasın..
İsterse 10 Kişi Aynı Şeyi Söylesin..

Hepsi boş işler.Zaten dinimizdede yeri yok, inanmak günah araştırırsan..

Hepsi boş işler.Zaten dinimizdede yeri yok, inanmak günah araştırırsan..

Biliyorum canım ya aslında ben böyle şeylerle uğraşan biri değilimdir ilk defa bi baktırıyım dedim sırf meraktan ama pişman oldum

Kimisi cok inanir kimisi inanmaz. Ben baktirmayi severim ama hic inanmam. Zaten yarim saat sonra unuturum, ne demisti hatirlamam.

Kızlar çok takıyodum ya sevgilimede anlatmıştım onunda morali bozulmuştu ama şimdi rahatladım sayenizde

Biliyorum canım ya aslında ben böyle şeylerle uğraşan biri değilimdir ilk defa bi baktırıyım dedim sırf meraktan ama pişman oldum

Kızlar çok takıyodum ya sevgilimede anlatmıştım onunda morali bozulmuştu ama şimdi rahatladım sayenizde

Ahh Biz Kadınlar..
Bu Merakımızın Sonu Yok Arkadaş..

Pişman Olmana Sevindim..

Ahh Biz Kadınlar..
Bu Merakımızın Sonu Yok Arkadaş..

Pişman Olmana Sevindim..

Doğru söylüyosunuz boşuna dememişler merak kötü bişey diye ama oluyo işte bazen ister istemez sonrada sıkıntı oluyo tabi bize malesef:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…