• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fala inanirmisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi silayda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

silayda

Ziyaretçi
falciya hiç gittiniz mi, peki inanirmisiniz?
ben simdiye kadar 2 kere baktirdim, ama ne dediyse hiç dogru çikmadi.

ben 2 senedir çocuk olsun diye tedavi görüyorum, .falci dedi ki esin bir çocugunuz olsun istiyor ama sen hiç istemiyorsun onu çok üzüyorsun.fal bitikten sonrada dedim ki falciya ben bir çocugumun olmasini çok istiyorum hatta tedavi bile görüyorum, bana verdigi cevap, tamam o zaman ben karistirdim o zaman sen çok istiyorsun ama esin istemiyor ve seni çok üzüyor...ne demisler fala inanma falsizda kalma

sizinde var mi fal hikayeleriniz?

canım öncelıkle sana hayırlı evlat nasıp etsın Allah gönlüne göre versın.:.....
ben falcıya hıc ınanmam ama bir defasında alt komsumun bır akrabası vardı kahve ictik herkes fal kapattı bende kapattım,kadın öyle bır söyledıkı fisfisfis
elbıse dolabını icinde pembe bır gomlegın var onun üzerıne do...z yagı sürülmüs dedı bırde
oglunun cigerlerıyle ılgılı öksürügü falan var dedı fisfisfis
bu ogluna dıkkat et basına bır olay gelecek dedı
sok oldum kadın benı hıc tanımıyor ilk defa görüsmüstük..
aradan 2 yada 3 hafta gecmeden oglum 3 kattan balkondan asagı düstü CADIARZU
arkadasım bende ınanmam ama o duyduklarım karsısında sok olmustum:tomato:

Ben 27 yaşındayım,bu yaşıma kadar böyle şeyleri saçma ve hurafe olarak savundum.Kız kardeşim böyle şeylere inanır ve sever.Neyse gene bir gün bana böyle bir falcı bulduğunu,çok güzel baktığını ve beni görmek istediğini söylemiş. Benim sorunlarımı ve pisikolojimi anlatmış.Bende etkilenip hayatımda ilk defa bu kadına gittim.Neyse kadın bırak falı benim karekrerimi,kocamı öyle bir anlattıki ben şok geçirdim :1shok: O günden sonrada ara,ara ziyaretine giderim.

Fala inanma falsız kalma yerimseniben

ben hiç inanmam.
10 yıl kadar önce ben lisedeyken bi kız el falıma bakmıştı. sarı saçlı mavi gözlü biriyle evleneceğimi söylemişti. ben hiç inanmamıştım ve gülmüştüm. etrafımda yada tanıdığım sarışın biri yoktu. ve ben sarı saçlı mavi gözlü erkeklerden hiç hoşlanmazdım. itici gelirlerdi bana...
sonra yıllar geçti ben gittim sarı saçlı mavi gözlü bi adamla evlendim. o kızı hala hatırlıyorum. söylediklerini düşünüyorum. yok canım sadece tesadüftür diyorum.

canım öncelıkle sana hayırlı evlat nasıp etsın Allah gönlüne göre versın.:.....
ben falcıya hıc ınanmam ama bir defasında alt komsumun bır akrabası vardı kahve ictik herkes fal kapattı bende kapattım,kadın öyle bır söyledıkı fisfisfis
elbıse dolabını icinde pembe bır gomlegın var onun üzerıne do...z yagı sürülmüs dedı bırde
oglunun cigerlerıyle ılgılı öksürügü falan var dedı fisfisfis
bu ogluna dıkkat et basına bır olay gelecek dedı
sok oldum kadın benı hıc tanımıyor ilk defa görüsmüstük..
aradan 2 yada 3 hafta gecmeden oglum 3 kattan balkondan asagı düstü CADIARZU
arkadasım bende ınanmam ama o duyduklarım karsısında sok olmustum:tomato:

canim inanilir gibi degil, çok geçmis olsun, insallah oglun iyidir

hem evet hem hayır:) yani aslında geleceği sadece Allah bilir ve fala inanmak günahtır fakat bi türk kahvesi içtiğimizde maksat eğlence olsun diye bardaklar çevrilir dilekler tutulur, zevk olsun diye genelde yaparız hep:)

ben inanıyorum...gerçekten iyi bakanlar olabiliyor bazen çıkıyor..ama bazende uyduranlar oluyor.....tarot falıda çıkıyor fena değiL:kafamçokkarıştı

fala inanma falsızda kalma demişler
allahtan başka kimse geleceği bilemez ama biz zewk olsun diye muhabbet olsun diye kapatırızz
ablam bakar benimde herkeze göre bilir ama bana bi tutturamaz:)
bi nevi terapi yapıyoruz birbirimizi işte canım:)

benim bir arkadasim var fal bakiyor bu zamana kadar bakar bana ama hic inanmazdim birde beni tanidigi icin cogunu zaten biliyor diye takimiyordum neyse ben evimden yeni tasinmistim arkadas bana geldi üst katta oturan baynda bana hosgeldine gelmisti sohbet felan derken konu fala geldi komsu banada bakarmisin diye israr etti oda kiramadi
simdi arkadas fala baslar baslamaz istersen hrekesin icinde bakmayim rahatsiz olacaksan dedei komsum farketmez burada bakabilirsin dedi
simdi arkadas basladi anlatmaya kadinin aldatildigindan tutun kiminle aldattiina kadinin 3 ay öce cocuk aldirdigina kocasinn karakterinden tutun kadinin cocuklarina her seyi söyledi kadin sok gecirdi sen bunlarin hepsini nerden biliyorsun felan
o günden sonraa arkadasa daha cok fal aktitrir oldum ama halen inanmiyorum fala takilmam

buda bır cesıt Allah vergısı dıyelım.cıkıyor walla.deneyenler olmustur.ama ısı soytarılık boyutuna vardıranlar cokkkk.

fala inanmam falsızda kalmam...parayla baktırmam..öyle geyiğine kıslarla bir araya geldiğimizde baktırırız..

bazı fal bakanlar gerçekten doğru şeyler söylüyor şöyle ki; olmuş olan şeyleri doğru tahmin ediyorlar, geçmişi bilyorlar(artık üç harflilerle mi iletişim kurarlar naparlar bilemem), sonra da gelecekle ilgili bir kaç şey atıyorlar, fal baktıranlar da zaten olmuş olan şeyleri bildi diye gelecek hakkında söylenenlere de inanıyor, çoğumuz biliyoruz ki geleceği Allah'tan başkası bilemez, yine de bu falcılara kendini kaptıran çok ne yazık ki, yani ben inanmam=)

Büyük günahtır öle gırgırına baktırmak bile niyet etmek anlamına gelir derler..
inanmamda en çok şeye gülerim dilek tut derler başta ok derim. ama asla dilek tutmam. dileğin olacak yada olmayacka derler acayippppp gülerimmmmmm..

benimde abla fal delisidir..
paraya sakın baktırmayın.. bilenler oluyo neden çünkü.... derin mesele..

kahve bahane insan karşısındakinin tipinden çözer herşeyi ki bilende böle analşılır.

sevgiyle kalın..
sevgiyle kalın..

canim inanilir gibi degil, çok geçmis olsun, insallah oglun iyidir

canım cok sagol tesekkür ederım,
cok sükür oglum sımdı bu dedıgım 5 yıl,
önceydı oglumun ayagında kırıklar,ve catlaklar olusmustu
sımdı ıyı Allah kımseye yasatmasın..AMIN...

Back
X