Fal Sepeti Deneyimleri

ay bana falsepetinde veya diger sitelerde en garip gelen kisim fal suresiydi zaten. 6-7 dakika yorumun 1 dakikasinida kem kum ederek yiyor cogu. ben fal baktiracagim zaman enese baktiriyordum bi ara ileri tarihli verdi randevuyu ondan sonra falci arayisina girdim cok kisiye baktirdim o surecte hic biri detayli anlatmadi dogru olmasini gectim hepsi oldu bittiye getiriyor 5-6 dakika icin o kadar para vermekte zoruma gitti baska kimseye baktirmadim hak yemiyim iyi diyebileceklerimde oldu ama cok yuzeyseldi hep. 10-15 dakikalik yorumlamaya alisinca digerleri bana fal gibi gelmiyor artik. enes bana an olarak cogunlukla nokta atisi yapiyor gelecekle ilgili tuttugu oluyor tutmadigida oluyor bekledigim vadeleri var hala haber veririmm. rica ederim🙏🏻😻
Merhaba enesin dedikleri çıktı mı verdiği vadeler?

İiiivit ifinim benim tecrübelerimi merak eden olursa:

Eslim'e baktırdım, çok aynı cümleleri tekrar edip durdu, süreç de süreç, enerji de enerji, dili dolanır gibi pek ele avuca gelir bir şey söylemedi, sorumu yanıtladı ama imkansız yani, söylediği şey gerçekleşirse neredeyse bulur gider alnından öperim 😂 vade de verdi

Binnaz'da Aylin'e baktırdım, o daha açık konuştu şu anı iyi yorumladı, bilmesi zor olan bir şeyi bildi, o da vade verdi ve sorumu yanıtladı ama imkansız yani, tutarsa onun da alnından öperim. Öpecek adam listem kabarıyor :)))

Vadelere çok takılmıyorum ben ama ikisi de hemen hemen aynı zamanı söylediler, biraz garip geldi. Bakalım tutarsa güncellerim, herkese bol şans, niyetleriniz kabul olsun

İki şey sormak istiyorum size. Şimdi birkaç kişi bana benzer şeyler söylediler bakımlarda, daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?? Mesela karşı tarafın yasal bir süreci olacak falan demişler ama iletişimim olmadığı için bilemiyorum tabii, sizce başkalarınınkini görebiliyorlar mı? Aslında söyledikleri de çok tutarlı benim için bilemedim

Bir de vade olarak hep nisan sonu dediler.. Daha önce aynı konuyu danışıp, benzer vadeler alan var mı??

Bekliyorum bende ama henüz bir hareket yok tabi olursa güncellerim.

Polina Moris nasıl arkadaşlar?
Her bakımı alıyor ama olumsuz görseydim almazdım diyor dört kişi baktırdık dördümüzede olumsuz olsa almazdım dedi yağladı balladı pohpohladı kardeşime bu adam aşkından ölüyor sesini duymayınca uykuları kaçıyor evlenicekseniz dedi kardeşim aldatıldığını öğrendi birde öğrendi diye hakaret yiyip engellendi sonuç ne anı bildi ne süreci ne sonucu ama öyle güzel bir masal anlattı inandırdıki hayran kalmıştık

Back
X