- 13 Şubat 2025
- 67
- 30
- 3
- 26
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.481
Kizlar ışılay cana baktıran var mı? Sen an%50indirimde.Baktiran varsa söyleyebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona da çok zaman önce baktırmıştım. Çok başka hayatlar anlattı, bambaşka bir hikaye yazdı geçmişime hayta dair. Gelecek zaten fos.Kizlar ışılay cana baktıran var mı? Sen an%50indirimde.Baktiran varsa söyleyebilir mi?
ödüllüsüne bile baktırdım sosyal medyada daha bir tane tutturan yok. Sosyal medya falcılarına hiç güvenmiyorum o yüzdenSosyal medya hesaplarından fal baktırdınız mı biç? Sanki orda fiyatlar daha uygun. Ama değmeyecekse bulaşmayayım? Öneriniz varsa dm de yazabilirsiniz:)
2 ay icerisinde olacakli bildi hepÇok teşekkür ederim, yakın gelecek 1 ay civarı o zaman? Senin önerebileceğin biri var mı peki fal sepetinden?
Falsepetinde yok biri maalesefÇok teşekkür ederim, yakın gelecek 1 ay civarı o zaman? Senin önerebileceğin biri var mı peki fal sepetinden?
Olacaklari*2 ay icerisinde olacakli bildi hep
Ben beğenmemiştim diye hatırlıyorum ama kahve baktırmamıştımArkadaşlar, hiç çiçek celene baktıran var mı? Sadece kahve falı bakıyor ve meşgul. Baktıran varsa durumuna göre yazabilir mi?
Fama ile mars ta bana olumsuz yorum yaptı ama daha vadelerine var. Ama yorumlama tarzları içime sinmedi okurken. Zaten yazılı bakıyorlar insan biraz daha detay bekliyor okurkenfalcıların olumsuz gördüğü ama olumlu sonuçlanan fallarınız oldu mu moralim bozuldu ya hep olumlularım cıkmayısını konuşuyoruz olumsuz olup patlayan yok muu
Bu iki yorumcu genelde olumsuz yapıyor sanırım evet bana da hiç detay vermemişler ama ikisi de üçüncü kişi gördü en moral bozucusuFama ile mars ta bana olumsuz yorum yaptı ama daha vadelerine var. Ama yorumlama tarzları içime sinmedi okurken. Zaten yazılı bakıyorlar insan biraz daha detay bekliyor okurken
Fama bana hic bilemedi mantikli yorum yapmaya calismis ama dedigi gibi olmadifalcıların olumsuz gördüğü ama olumlu sonuçlanan fallarınız oldu mu moralim bozuldu ya hep olumlularım cıkmayısını konuşuyoruz olumsuz olup patlayan yok muu
Mars çok kötü yorum yapmıştı bana hiç his falan yok demiştim hatta hadi bir şans daha vereyim demiştim yok yani ama bazıları hasta oluyor MarsaFama ile mars ta bana olumsuz yorum yaptı ama daha vadelerine var. Ama yorumlama tarzları içime sinmedi okurken. Zaten yazılı bakıyorlar insan biraz daha detay bekliyor okurken
Mars bende de bilememişti olumlu dediği bir durum (dönüş olacak dediği kişi dönmedi) olumsuz oldu o yüzden çok da takmayın benceFama ile mars ta bana olumsuz yorum yaptı ama daha vadelerine var. Ama yorumlama tarzları içime sinmedi okurken. Zaten yazılı bakıyorlar insan biraz daha detay bekliyor okurken
Oldu olmaz mi.Duygu Deniz ,Gökce Aksoy ,Aziz Ermiş in kesinlikle olmaz dedikleri şey olmuştu .falcıların olumsuz gördüğü ama olumlu sonuçlanan fallarınız oldu mu moralim bozuldu ya hep olumlularım cıkmayısını konuşuyoruz olumsuz olup patlayan yok muu