Fal Sepeti Deneyimleri

Merhabalar önerebileceğiniz iyi bakan biri var mı? Ne zamandır fal baktırmıyorum ve fal sepetinde çok baktırmıştım ama tutturabilen çıkmadı ve hiç beklemediğim bi olay yaşadım bu yüzden iyi bildiğiniz biri varsa tavsiye açığım özelden atabilirsiniz

Arkadaşlar, hiç çiçek celene baktıran var mı? Sadece kahve falı bakıyor ve meşgul🙂. Baktıran varsa durumuna göre yazabilir mi?

falcıların olumsuz gördüğü ama olumlu sonuçlanan fallarınız oldu mu moralim bozuldu ya hep olumlularım cıkmayısını konuşuyoruz olumsuz olup patlayan yok muu
Fama ile mars ta bana olumsuz yorum yaptı ama daha vadelerine var. Ama yorumlama tarzları içime sinmedi okurken. Zaten yazılı bakıyorlar insan biraz daha detay bekliyor okurken

Fama ile mars ta bana olumsuz yorum yaptı ama daha vadelerine var. Ama yorumlama tarzları içime sinmedi okurken. Zaten yazılı bakıyorlar insan biraz daha detay bekliyor okurken
Bu iki yorumcu genelde olumsuz yapıyor sanırım evet bana da hiç detay vermemişler ama ikisi de üçüncü kişi gördü en moral bozucusu:((

Mars çok kötü yorum yapmıştı bana hiç his falan yok demiştim hatta hadi bir şans daha vereyim demiştim yok yani ama bazıları hasta oluyor Marsa

Mars bende de bilememişti olumlu dediği bir durum (dönüş olacak dediği kişi dönmedi) olumsuz oldu o yüzden çok da takmayın bence

kızlar armağan kaplana ben geçen yıl kahve baktırmıştım hiç memnun kalmamıştım hem çok kısa bakmıştı hemde sorularım dışında hiç bişey söylememişti anlıkta çok kötüydü evet olur hayır olmazdan başka bir yorum yoktu diye iade almıştım ama söylediği şeyin söylediği vadede çıktığını farkettik dün akşam bunun üzerine yeniden fal gönderdim aradan neredeyse 1 yıldan fazla geçmiş iade aldığımı unutmamış beni tersledi ve bakmadı 😄 beklentiye girmeden sadece sonucu merak edenler baktırabilir bence

Back
X