Ben sanırım fal sepeti bağımlısı olmuştum ama bu bağımlılığı bitiriyorum artık.. Son birkaç aydır birkaç tanesi genel bakım olmak üzere çoğunlukla ilişki için baktırmıştım
Burdaki yorumlardan da yola çıkarak şunu diyebilirim en önemli şey uyumlanmak bence, o yüzden kimse için iyidir veya kötüdür diyemem. Bunlar kendi deneyimlerim
İlk başlarda çok fazla detay veriyordum ve bunlardan yola çıktıklarını düşünüyorum. Son fallarım genelde hep detaysız, soru üzerine veya genel durumu bildiren bir iki cümle o kadar. Böyle olunca sallayan da olmuş, süreci bilen de
Şimdi ilk açtığım hesabımı o dönem ilişkim düzelince daha baktırmam diyip gaza gelip silmiştim o yüzden ilk baktırdıklarımı hatırlayamıyorum pek Hatırladıklarımı yazacağım
Başlamadan şunu söyleyeyim, maalesef vadesi tutan olmamış hiç
Fulya Nas: İlk falım ve büyük acemilikle Fulya Nas’a tarot atmıştım.. Öyle bir acemilikki yani düşünün adım soyadım bile Misafir Misafir olarak yazıyodu haliyle benle alakalı bir şey yoktu falda sadece Eylül ayından beri zor bir döneme girdiğimi söylemişti bunu hatırlıyorum gerisi benle alakalı değildi hiç iş yerimde benimle uğraşacak biri varmış falan ) ama çalışmıyorum yani ben.. Ama burda suç bende bilgi verememişim kadına..
Akın Kurt: Falı yorumlamak yerine tavsiye verdiğini ve sen güçlüsün yaparsın gibi şeyler söylediğini hatırlıyorum o kadar
Işılay Can: Birkaç defa kahve ve tarot atmıştım. Bazı bildiği durumlar, harfler, karşı tarafın burcu gibi şeyler olsa da, hem pembeci hem de sorduğum sorulardan yola çıkarak yorum yaptığını düşünüyorum. Şubat ayında ilişkinizin adı konucak, beraber uzun yola gidiceksiniz vs. demişti.. olmadı tabi bunlar patladı
Duygu Aura: Duygu’nun da sorduğum sorulardan yola çıkarak yorum yaptığını ve pembeci olduğunu düşünüyorum. Vade olarak da patlamıştı. Ama bildiği birkaç durum olmuştu, ilişkide benim yaptığım yanlışı söylemişti
Filiz Çetin: Keşke bulup dinleyebilsem

Ayrı olduğum bir zaman bir sabah bunalıp katina veya su falı istemiştim, hatırlamıyorum.. baştan aşağı olumsuzdu ama falı.. Karşı taraf için çok olumsuz şeyler söylemişti, demiştim bu çocuk bile bu kadar kötü yorumu hak etmiyor

Daha da bunalıma girmiştim

Hiç hatırlamıyorum bile bir defa dinleyip silmiştim ama belki de haklıydı bilemiyorum..
Nevin Gül: Üç defa bakım aldım. Aynı şekilde sorduğum sorulardan yola çıkarak yorum yapıyor ve pembeci gibi geliyor ama ilk baktırdığım falda yeniden iletişim için ondan adım gelecek diyip verdiği tarihte şöyle bir şey olmuştu, ben adım atmıştım karşı tarafa şimdi vadesi tutmuş sayılır mı bilmem. Bir de yine eskisi gibi git gelli olacak gibi birkaç şey doğruydu. Bunun dışında kahve falını beğenmedim, en son falı hele tam bir hayal kırıklığıydı benim için, herkese yapılabilecek yorumlardı ve sorularıma cevap gelmemişti.
Namaste, Elena Günce, Şah Diva, Duygu Deniz: Burada beğenenleri çok olduğu için denemiştim ama ne benle ne karşı tarafla alakalı fallar değildi
Deniz Çakır: Beklentim yoktu kedisi düşük ve kredim bitsin diye göndermiştim, tüm sorulara yanıt veriyor, sorularıma net ve tatmin edici cevaplar vermiş ama pembeci gibi.. Evleneceksiniz falan demiş, vade olarak patladı ama
Deva Güneş: Deva için çok fazla şey yazabilirim. Bana çok iyi geliyor ondan yorum almak, çok korkarak göndermiştim reddediyor diye ama reddetmemesine sevindim onunla uyumlandığımı düşünüyorum. Olumlu olumsuz çekinmeden her şeyi söylüyor..
3-4 defa tarot ve genel bakım için bir kahve falı yorumu aldım. Kahve falında birçok şeyi bildi, gelecek için bilemiyorum vadeler uzun zaman sonra. Ama mesela aklımda işle alakalı bir fikir vardı bunu bildi.
Başka yorumculara soru yazmamaya çalışıyorum ama Deva’yı bildiğim için soru yazıyorum ona. Cevapsız soru bırakmıyor asla, sorulara geçmeden önce genel açılımda iki tarafı da yaşananları da çok iyi yorumluyor zaten. Mesela bana en son falında ilk cümlesi yeni bir gerginlik olmuş demişti, bir gün önce gerilmiştik beyfendiyle

. Onun dışında siz onla konuşmak isteseniz istemeyecek falan demişti, dediği gibi oldu. Vade olarak bana hep Nisan veriyordu bakalım ama nisandan önce de çok yakın tarihler vermişti, patladı maalesef. Umarım nisan tutar
Sümeyra Yanmaz: Sümeyra’nın açıkçası burada abartıldığını düşünmüştüm ama denemek istedim. Gerçekten 18 dakikalık bir kayıt atmış ve detaylı bir bakım yapmış. Detay vermeden yeniden iletişim olur mu, ne düşünüyor vs. gibi sorular ve genel görülerini rica ettim, bildiği birçok şey oldu. Vadesi henüz gelmedi. Aranıza şehir mesafesi girecek falan demişti, benimki yılın yarısını başka bir şehirde geçiriyor mesela birkaç gün önce gitti
Gül Demir: Enteresan bir kadın gibi geliyor bana, yine acemilik zamanımda ondan genel yoruma basıp ilişki yorumu istemiştim çocuğun adını verememişim mesela ona rağmen birkaç şeyi bilmişti biraz tavsiye vermişti, ikinci yorumu birkaç gün önce aldım gayet tatmin ediciydi karşı tarafı, karşı tarafın istediği ilişki anlayışını vs. çok iyi analiz etti, biraz iddialı da geldi bu adamın sana ilgisi yoksa bu fal işini bırakırım falan dedi vade vermiyormuş ama nisan sonu gibi bir şeyler olabilir falan dedi, bekleyip görücez bakalım.
Çiçek Çelen: Çok memnum kalmadım, klasik şeyler söylemişti, pembeci geldi.
Aslı Gül: 6 dakikalık bir ses kaydı atmıştı ve tek olumlu bir şey yoktu falda ama hatırlayamıyorum bile.
Derin Hisler: Sanki bana özel değildi falı, herkese yapılabilecek yorumlar gibi geldi.
Kendim için fal serüvenini bitirdiğimi düşünüyorum baktırdığım kişi ile alakalı.. Şimdi Deva Güneş, Sümeyra Yanmaz ve Gül Demir’in vadelerini beklemek kaldı üçü de Nisan sonu dedi, Sümeyra Yanmaz 5 hafta dedi bakalım
Benim adam gerçekten zor biri ama adım atacak biri değil cidden, bakalım bu vadeler tutarsa sürpriz olacak gerçekten.. Benim için bitti zaten de hani adım atması gerçekten sürpriz olur bana dedikleri gibi olursa.. Bekleyip görücez bakalım
Kalan 10000 kredi var bakalım ileride onları başka konular için gerekirse Deva Güneş veya Sümeyra Yanmaz için kullanırım diye düşünüyorum..