- 17 Temmuz 2021
- 206
- 233
- 33
- 34
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #9.721
Selam, ben de başka baktıran var mı diye forumda araştırırken buldum şuan Aytence sorunuzu, ben de ona baktırdım 2 hafta kadar önce ben oldukça tutarlı buldum, anı eksiksiz bildi ve çok tok, ciddi bir konuşma tarzı var, olumlu ya da olumsuz ne görüp hissediyorsa ona aktaracağını söylüyor başında daha, bana falsepetindeki diğer baktırdığım bazı isimlerle aynı doğrultuda vadeyi vermişti ki, arka arkaya farklı isimlere baktırmıştım o hafta, Aytence de uzun bir vade verdi henüz gelmedi bile o vadenin zamanı ama oldukça gerçekçiydi tam kendi hayatıma uyarladığımda söylediklerini olabilcek yönde şeylerdi ama dediğim gibi vadesinin gelmedine daha aylar var. kısacası gerçekçiydi ve beğendim ben. Biraz zaman geçtikten sonra bakım almayı istiyorum bende yorumculardan ama sabrım hiç yok bu ara durmadan atasım var umutsuzluktan ve bekleyişin yormasından dolayı bütçem dahilinde tabiYenilerden hiç deneyen oldu mu arkadaşlar? Aytence'ye baktıran hiç olmamış sanırım bulamadım burdan yazanların arasında.