Sizle fal sepeti deneyimlerimi paylaşmak istiyorum bende, sizin en çok yorum aldığınız isimlerden olduğunu düşündüklerimden almaya çalıştım bende ve gözlemledim tabi bu süreçte

Bir kere hediye fallar denilen kahve falları şu havuza düşenler bence baştan savma yapılıyor ve 2 hediye fal baktırdım şimdiye dek 2side full tutarsız ve olumsuz yapılmıştı neye dayanarak onu anlayamadım hediye fal diye mi acaba ve yollamayalım hediye fal ona göre bak olumsuzun da olumsuzunu duyarsınız mı demeye getiriyorlar

belki de sadece öyle denk geldi
Burcu karen diye birine baktırdım ama baya geğire geğire kadın bakım yapmış bana

Baya güldüm ve sinir bozucu aslında ama modumun iyi olduğu bir anda dinlemiştim çok takmadım o yüzden doğrusunu bildiğim şeyler olduğu içinde sonuçta yaşayan biziz herşeyimizi neyse.
Bakımda çok olumsuz asla dediği şeylere, falla ilgili soru sorup cevap aldığımda, cevap kısmında da olumlu bir şeyler söylemiş kafalar gitti karıştı kısacası ne doğru ne yanlış ki çok önemsememek gerektiğini onun bakımını düşünüyorum bilmemekle beraber daha önce bu yorumcudan yorum alan var mı ama?
Arven Kaya da hediye falımı almıştı havuzdan ama o da benzerdi olumsuz yorum yapmış olmak için olumsuz yapmıştı pembeci değilim demek istercesine.
Duygu Aura ‘yı
Ben beğendim duygunun enerjisini, baştan aşağı doğruydu anlık tüm söyledikleri ve hisleri ona eminim, hatta şaşırtan bir kaç görüşü oldu sadece aklımdan kendi kendime geçirip zamanı gelince söylemek için notunu aldıklarımı bile söyleyince hislerinin gerçekten de olduğuna kanaat getirdim onunda olumsuz söyledikleri varda ama tabi neyse o olan olumsuzluklar. Ama gelecek tahminleri, olacak, yapacak dedikleri çıkar mı onu görücez tabi. Ben de nefret ettim çünkü inanın, tarihi-vadesi yaklaştıkça ötelenen, daha geç tarihe atılan gelecek tahminlerimden, umarım bunda öyle olmaz ki o tarih gelip geçmeden de kendisine baktırmam sanıyorum. Bir görelim önce.
Ayten ce ‘yi de beğendim. Çok doğru ve tutarlı söylemleri vardı, anı birebir bildi, ama Duygu dan farklı olarak tarihi daha geç verdi, eylül de duygunun dediği mesela kasım oldu Ayten ce de ve daha farklı bir şekilde gerçekleşeceğini söyledi ama onunkide kendimizi tanıdığım için çok çok tutarlıydı olabilcek ihtimaller arasındaydı. Hangisi daha doğru ya da bir şekilde ikisi de doğru çıkacak mı gerçekten canı gönülden inanmak istedim ve isterdim de. Baktıranınız varsa ve çıktıysa dedikleri bu iki yorumcununda dediği şekilde beni de bilgilendirirseniz gördüğünüz takdirde çok sevinirim.
Sırada Akın Kurt ve Gökhan Keskin var baktırmak istediklerim sizden gelen geribildirimlere göre.