- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #9.681
Duygu Aura anda çok çok iyi. Benim falım henüz çıkmadı ama arkadaşımınki vadesiyle çıktı. Umarım benimki de çıkar ama vadeler tutmayabilir sanki.Duygu Aurayyı deneyen var mı arkadaşlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygu Aura anda çok çok iyi. Benim falım henüz çıkmadı ama arkadaşımınki vadesiyle çıktı. Umarım benimki de çıkar ama vadeler tutmayabilir sanki.Duygu Aurayyı deneyen var mı arkadaşlar
ben geçen sordum iletişim hatlarına bir süre sağlık sorunları nedeniyle devam etmeyecekmiş artıkMerhaba, 1 sene kadar olmuş buralara uğramayalıZaten konunun aktifliği de bitmiş, herkes soğudu sanırım fal işlerinden. Uzun zaman sonra fal atayım dedim ama, Alex’in hesabını göremedim. Hesabını mı sildi acaba? Bilgisi olan var mı
![]()
Ve ücretler yükselmişyüzlerce falcı türemiş. Hangisi doğru hangisi yanlış şaşırdım vallahi. Hele karantina dönemi canı sıkılan falcı olmuş...
Demin baktırdım 500 den milena diye bir kızaVe ücretler yükselmiş![]()
Duygu aura nerde bakıyor ve ne falına bakiyoDuygu Aura anda çok çok iyi. Benim falım henüz çıkmadı ama arkadaşımınki vadesiyle çıktı. Umarım benimki de çıkar ama vadeler tutmayabilir sanki.![]()
Falsepetinde bakıyor, tüm fal çeşitlerine bakıyor diye biliyorum. Ama arkadaşımınki tutmasına rağmen bende vadesi tutmadı maalesef.Duygu aura nerde bakıyor ve ne falına bakiyo
Anladım arkadaşınz ne fali baktrdiFalsepetinde bakıyor, tüm fal çeşitlerine bakıyor diye biliyorum. Ama arkadaşımınki tutmasına rağmen bende vadesi tutmadı maalesef.
Su falıydı, baktırırsanız umarım memnun kalırsınız.Anladım arkadaşınz ne fali baktrdi
Tamam canım baktiracagimSu falıydı, baktırırsanız umarım memnun kalırsınız.
Bakmıyor şuan sanırımFal sepetinde Alex in söylediklerini yaşamıştım. Hala bakıyor mu bilmiyorum
derin hislere 2 arkadasim ve ben baktirdik dedigi surelerde dedigi seylerin hepsi oldu :) benim de sevdigim kisiyle olmuyordu olmıcagını dusunuyodum derin hisler hep olumlu seyler soyleyip sure verdi ve o sure sonra barıstıkUmarım gerçek çıkar diyeyim o zaman:) adam yüzüme bakmıyor da neyse artık:)
ben 3 ay önce falan baktırdım derin hisler, Beril yavuz, hayal gibi. Hiçbiri tutmadı vade gecti kızlar.derin hislere 2 arkadasim ve ben baktirdik dedigi surelerde dedigi seylerin hepsi oldu :) benim de sevdigim kisiyle olmuyordu olmıcagını dusunuyodum derin hisler hep olumlu seyler soyleyip sure verdi ve o sure sonra barıstık
Aynen, Derin Hisler’in bana da hiçbir dediği tutmadı, vadesi falan da çıkmamıştı. Üstelik detaysız ve üstünkörüydü. Kendini övmeye gelmiş anlaşılan...ben 3 ay önce falan baktırdım derin hisler, Beril yavuz, hayal gibi. Hiçbiri tutmadı vade gecti kızlar.
bu mesajı da bildireyim reklamım diye bagriyor