- 28 Temmuz 2021
- 189
- 207
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #18.461
PatladiDemir nasıl acaba? Hak ediyor mu o ücreti?
Merhaba Eda Aksu fal sepetinde mi ?Eda Aksu bende baktırdım..vadesi var ;(
eda aksunun bir vadesi bana çıkmıştı gelecek tam dediği gibi olmasada olan şeylerde oldu söylediği vadede hiç ihtimal vermediğim şey olduBen 2 nisan da eda aksuya baktırdım vadesi var.
Edayada aslıyada baktırdım eda anlıkta biraz kafamı karıştırdı hatta yok ya olmaz dediğim şeyler oldu dinlerken ama vadesi çıktı söylediğini yaşadım aslı anlıkta kitap gibi okudu olan durumu çok şaşırmıştım süreçte söylediği gibi ilerledi vadesi çıktı diyebilirmiyim bilmiyorum söylediği şeyleri yaşadım ama biraz geç yaşadım ama ikiside sonucun olumsuz olcağını söylemişti öylede olduEda Aksu'ya bende baktırdım. Yorumunu beğendim ama yakın zamanda baktırdım. Süreç dediği gibi ilerlerse söylerim.
Ben Aslı Duru'nun anlık yorumunu çok beğendim. Gelecek öngörüleri çıkıyor mu?
Deryayla enerjimiz hiç tutmuyor bizim vadesi çıkmadı vadesinin çıkmayışını kabulde etmedi olmadı diyorum olucak bekle diyorYa duramadım ve en son kredileri Derya Nural'a kahve falı olarak kullandım ama inanın ne anlattı anlayamadım :) Anlasam söyleyeceğim iyi mi kötü mü
Geriye vadeler için Nisan sonunu beklemek kaldı, olursa güncellerim
Öncelikle olumsuz sonuçlandığı için üzgün olduğumu belirtmek isterim. İnşallah benimkiler de çıkar.vade önemli değil benim.Önemli olan süreci sonucu bilmeleri.Edayada aslıyada baktırdım eda anlıkta biraz kafamı karıştırdı hatta yok ya olmaz dediğim şeyler oldu dinlerken ama vadesi çıktı söylediğini yaşadım aslı anlıkta kitap gibi okudu olan durumu çok şaşırmıştım süreçte söylediği gibi ilerledi vadesi çıktı diyebilirmiyim bilmiyorum söylediği şeyleri yaşadım ama biraz geç yaşadım ama ikiside sonucun olumsuz olcağını söylemişti öylede oldu
aman uzak durun. 1.5 yıl önce falan baktırdım hem pembeci hemde psikoloji eğitimi mi ne yazmış ya bilgilerine kendini psikolog sanıyor. falı şöyle; karşınızdaki kişi şöyle düşünmüş çünkü insan psikoloji böyle böyle kendini onun yerine koy falan,fal değil yani sorunuza göre psikolojik yorum. kötü yorum yaptım diye iade etti zaten.Demir nasıl ona baktırdınız mı hiç?
evet fal sepetindeMerhaba Eda Aksu fal sepetinde mi ?
İyi mi sizce? Burada konusu geçti bende baktırmak istiyorumevet fal sepetinde
Benimde bahar ayları dendi bakalımBenim daha Nisan' in sonuna kadar belli olucak ..o zmaan paylasirim
Asla değmez kart okuyorKızlar doğa dan konusu burada baya bi geçti, bende baktırmak istiyorum 13000kredi diyorgerçekten bu krediye değer mi?
Gerçekten mi baya iyi dendi burada baya da yüksek kredi, duygu deniz gibi . Peki duygu için ne dersiniz?Asla değmez kart okuyor
Simdi hakkini yiyemem doga bana yakin gelecegi hep bildi. 2 aydan sonrasini görmüyor pek ama yakin gelecek icin ne dediyse cikti ve cok baktirdimKızlar doğa dan konusu burada baya bi geçti, bende baktırmak istiyorum 13000kredi diyorgerçekten bu krediye değer mi?
Çok teşekkür ederim, yakın gelecek 1 ay civarı o zaman? Senin önerebileceğin biri var mı peki fal sepetinden?Simdi hakkini yiyemem doga bana yakin gelecegi hep bildi. 2 aydan sonrasini görmüyor pek ama yakin gelecek icin ne dediyse cikti ve cok baktirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?