Fal Sepeti Deneyimleri

Ya duramadım ve en son kredileri Derya Nural'a kahve falı olarak kullandım ama inanın ne anlattı anlayamadım :) Anlasam söyleyeceğim iyi mi kötü mü

Geriye vadeler için Nisan sonunu beklemek kaldı, olursa güncellerim

Edayada aslıyada baktırdım eda anlıkta biraz kafamı karıştırdı hatta yok ya olmaz dediğim şeyler oldu dinlerken ama vadesi çıktı söylediğini yaşadım aslı anlıkta kitap gibi okudu olan durumu çok şaşırmıştım süreçte söylediği gibi ilerledi vadesi çıktı diyebilirmiyim bilmiyorum söylediği şeyleri yaşadım ama biraz geç yaşadım ama ikiside sonucun olumsuz olcağını söylemişti öylede oldu

Deryayla enerjimiz hiç tutmuyor bizim vadesi çıkmadı vadesinin çıkmayışını kabulde etmedi olmadı diyorum olucak bekle diyor

Öncelikle olumsuz sonuçlandığı için üzgün olduğumu belirtmek isterim. İnşallah benimkiler de çıkar.vade önemli değil benim.Önemli olan süreci sonucu bilmeleri.

Demir nasıl ona baktırdınız mı hiç?
aman uzak durun. 1.5 yıl önce falan baktırdım hem pembeci hemde psikoloji eğitimi mi ne yazmış ya bilgilerine kendini psikolog sanıyor. falı şöyle; karşınızdaki kişi şöyle düşünmüş çünkü insan psikoloji böyle böyle kendini onun yerine koy falan,fal değil yani sorunuza göre psikolojik yorum. kötü yorum yaptım diye iade etti zaten.

Sosyal medya hesaplarından fal baktırdınız mı biç? Sanki orda fiyatlar daha uygun. Ama değmeyecekse bulaşmayayım? Öneriniz varsa dm de yazabilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…