- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.321
Baktırdıklarımın arasında dönüş asla görmüyorum diyen tek kişi elanaydı diğerleri mutlaka bir karşılaşmanız var dedi. Ama elana süreci ve kişiyi net yorumlayınca ben emin oldum artık dönmeyeceğine uzay mesela döner dedi arya ve Azra da
Bence takma bana söz veriyorum dönecek dedigi adam için son falda olmaz dedi.Yani her şeyi bildiğine göre sanırım dediği de gerçek bana dedi ki bağ kesme mi yaparsın meditasyon mu yaparsın bu adamın enerjisinden çık yoksa biriyle asla yapamazsın
bende onun anı da geleceği de cıkmadıKaldım ama olumsuzdu diğerlerinin dönecek dediğine asla dönmez dedi
Bu kod sadece Duygu Aura içinmişİndirim kodu var mı? Duygu20 kodu çalışmıyor
of o da cıkmadı bendeKızlar Yorumcu Zeus’un söylediği bir olay söylediği zamanda gerçekleşti inşallah diğer söyledikleri de çıkar
Onun bir dediği bende de cıktıKızlar Yorumcu Zeus’un söylediği bir olay söylediği zamanda gerçekleşti inşallah diğer söyledikleri de çıkar
Birgulun numarasını bana da atar misinizBanada atarmisin birgülün numarasini
Tek memnun olmadığım nokta sürekli vadeler değişiyoruzun zaman sonra yeni biri deneyeyim dedim ve ilk defa elena gunceye baktirdim - sonuctan surecten bagimsiz kisilik analizleri o kadar kotuydu ki. bugunle, su anla hic alakasi olmayan bir yorum. aslina bakinca %90a uyacak bir yorum yapmis ama benim durumuma hic mi hic uymadi.
Anlattigi kisi ben degilim, o hayat benim hayatim degil. uykusuzluk yasiyorsunuz demis mesela. normalde derdi sikintisi olan adam uyuyamaz tabi, ben kafayi koydugum gibi her yerde uyurum mesela. belki regliniz gecikebilir falan demis tobe tobe. stresin sonuclarini tek tek siralamis - iyi ki sivilce cikabilir dememis
belki bana soyledigi cikar bilemiyorum ama asla geri donup baktirmam bildi diye. tesaduf der gecerim, gercekten bambaska bi insani dinledimTek memnun olmadığım nokta sürekli vadeler değişiyor
aaaa fali iade etmis mail geldi simdi, benim oyle bi talebim olmadi ki. ilk defa birine kotu yorum yazdim, silinsin diye boyle mi yapiyolar?belki bana soyledigi cikar bilemiyorum ama asla geri donup baktirmam bildi diye. tesaduf der gecerim, gercekten bambaska bi insani dinledim
Elena günce bana da öyle yaptı. Olumsuz yorum yapınca iade etti. Kötü yorum olmasın diye yapıyor. Bir tarot kartını alakasız yorumladı. Ben de bunu yoruma yazdım ve iade.aaaa fali iade etmis mail geldi simdi, benim oyle bi talebim olmadi ki. ilk defa birine kotu yorum yazdim, silinsin diye boyle mi yapiyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?