- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.961
bu beni üzdü dostumAylar surmez diye eximle sevgilisine demisti. 4-5 ay devam etmislerdi
Derin hisleri bilmiyorum ama medyum gizem üç harfli bir insan bana öyle demişti instagramdan o sekil de cekiyomus bakiyomus ne kadar doğru bilemem uzun vaade vermiyor kısa vaade veriyor vadesi patladı ama anlık iyiydiKizlar selam,
Derin hisler ya da Medyum gizem’den hangisini onerirsiniz?
Fal baktirmayi dusunuyorum, ama fal sepetindeki falcilar ile ilgili pek bir bilgim yok acikcasi.
Kizlar selam,
Derin hisler ya da Medyum gizem’den hangisini onerirsiniz?
Fal baktirmayi dusunuyorum, ama fal sepetindeki falcilar ile ilgili pek bir bilgim yok acikcasi.
Falsepetine katılalı bir yıl olmuş diye yüzde elli indirim vermişler bana. Kızlar bana falcı önerim falsepetinde çok az baktırdım hepsi tırttı:)) son talia vakasından sonra sizden öneri almak isterim.
Alexi deneyeyim bari, bir ara takip ettim ona denk gelememiştim. Taliaya son online olduğunda atmıştım ama fal yarıda kesiliyo bitirmemişti bile. Çok gıcık oldum.Fal Sepeti en son Anette Clair diye birini denedim, 5-6 dk kisa bir fal ama sesli yorumluyor, suya da bakiyormus bana kotu gelmedi onerebilirim aslinda anlik durumlari bildi. Bir de orada Alex'i cok begendim, Misirli Talia favorimdir ama son zamanlarda biraz bozmus sanirim, falda ayri cevapta ayri konusmus ve cok nadir giriyor artik. Alex'i denemediysen oneririm onu ozellikle cok begendim.
Falsepetine katılalı bir yıl olmuş diye yüzde elli indirim vermişler bana. Kızlar bana falcı önerim falsepetinde çok az baktırdım hepsi tırttı:)) son talia vakasından sonra sizden öneri almak isterim.
Teşekkürler canımFalsepetinden çıkan falım olmadı hiç ama hissiyatlı olduklarını düşündüklerim Alex ve zülal şen.
Bunları bu siteden atın mı ?Kızlar falcı nezo ya fal attım 1 dakika dinledim kapattım rezalet bir fal süreside 4 dakika düşünün yani siz çok iyi prestij sahibi bir insansiniz bunları bu siteden atın dedim şikayet ettim rezalet yorum yapmak için yorum cü olmuş
Evet söyledim atın sit3den dedim prestij kaybedersiniz dedim gerçekten bak ama öyle yani ilgileniceklerini soyledilerBunları bu siteden atın mı ?Ay hislerime tercüman olmuşsun
Bir de Gizemli Doleres diye biri var daha hiç 5 yıldız alamamış.
Ne dediler sen öyle deyince?
bakalım gönderecekler mi :)Evet söyledim atın sit3den dedim prestij kaybedersiniz dedim gerçekten bak ama öyle yani ilgileniceklerini soylediler
Ya falı dinlemedim ki ben 4 dakika ve ilk 1 dakikası hasirti husurtu sesi beb o kadar para veriyorum yanibakalım gönderecekler mi :)
gerçi düşük puan verip yorum yazınca şansları iyice azalıyor, tabiki herkes herkesle uyacak diye birşey yok ama ister istemez fal gönderirken etkileniyorum ben ordaki ve buradaki yorumlardan
Yaa bende ona attım şimdiDirekt 2 hafta içinde iletişim dedi
Eski bi flörtümü sormuştum, aklı sende ve onu cezbediyosun ama gideceğin için ciddi düşünmüyo diye sallamıltı baya da çocuğun kaç senelik ciddi ilişkisi var yani ilk andan patlamıştı zaten
patladı bende o. hem baya bi önceki exim konusunda, hem de başka bir konuda..Yaa bende ona attım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?