Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar selam,
Derin hisler ya da Medyum gizem’den hangisini onerirsiniz?
Fal baktirmayi dusunuyorum, ama fal sepetindeki falcilar ile ilgili pek bir bilgim yok acikcasi.

Kizlar selam,
Fal baktirmayi dusunuyorum, ama fal sepetindeki falcilar ile ilgili pek bir bilgim yok acikcasi.
Derin hisleri bilmiyorum ama medyum gizem üç harfli bir insan bana öyle demişti instagramdan o sekil de cekiyomus bakiyomus ne kadar doğru bilemem uzun vaade vermiyor kısa vaade veriyor vadesi patladı ama anlık iyiydi

Kizlar selam,

Derin hislere su falı göndermiştim daha önce ama o sorularının yanıtını vermez demiş ve katinaya davet etmişti sonra yazdım yönetime fal iptal oldu ve ben de tekrar katina atmıştım. Söylediklerinin bir kısmı çıktı bazılarını hala bekliyorum bakalım..Öneriler falan vermişti bana şöyle düşün şöyle davran falan ama bilmiyorum...5 üzerinden 4 vermiştim ben de puanını

Falsepetine katılalı bir yıl olmuş diye yüzde elli indirim vermişler bana. Kızlar bana falcı önerim falsepetinde çok az baktırdım hepsi tırttı:)) son talia vakasından sonra sizden öneri almak isterim.

Falsepetine katılalı bir yıl olmuş diye yüzde elli indirim vermişler bana. Kızlar bana falcı önerim falsepetinde çok az baktırdım hepsi tırttı:)) son talia vakasından sonra sizden öneri almak isterim.

Fal Sepeti en son Anette Clair diye birini denedim, 5-6 dk kisa bir fal ama sesli yorumluyor, suya da bakiyormus bana kotu gelmedi onerebilirim aslinda anlik durumlari bildi. Bir de orada Alex'i cok begendim, Misirli Talia favorimdir ama son zamanlarda biraz bozmus sanirim, falda ayri cevapta ayri konusmus ve cok nadir giriyor artik. Alex'i denemediysen oneririm onu ozellikle cok begendim.

Alexi deneyeyim bari, bir ara takip ettim ona denk gelememiştim. Taliaya son online olduğunda atmıştım ama fal yarıda kesiliyo bitirmemişti bile. Çok gıcık oldum.

Falsepetinden çıkan falım olmadı hiç ama hissiyatlı olduklarını düşündüklerim Alex ve zülal şen.

Kızlar falcı nezo ya fal attım 1 dakika dinledim kapattım rezalet bir fal süreside 4 dakika düşünün yani siz çok iyi prestij sahibi bir insansiniz bunları bu siteden atın dedim şikayet ettim rezalet yorum yapmak için yorum cü olmuş

Bunları bu siteden atın mı ? Ay hislerime tercüman olmuşsun
Bir de Gizemli Doleres diye biri var daha hiç 5 yıldız alamamış.
Ne dediler sen öyle deyince?

Evet söyledim atın sit3den dedim prestij kaybedersiniz dedim gerçekten bak ama öyle yani ilgileniceklerini soylediler
bakalım gönderecekler mi :)
gerçi düşük puan verip yorum yazınca şansları iyice azalıyor, tabiki herkes herkesle uyacak diye birşey yok ama ister istemez fal gönderirken etkileniyorum ben ordaki ve buradaki yorumlardan

Ya falı dinlemedim ki ben 4 dakika ve ilk 1 dakikası hasirti husurtu sesi beb o kadar para veriyorum yani

Ben önce ece kurtarana fal atmıştım iade aldım oda rezalet asla denemeyin 10 kart yorumu yok 2 karttan yürümüş diğer kartların hissi nerde pardonda?? Iade ettiler sora bunu denedim bu daha beter cıktı yeter artık dicekler bana :))))))))

Ucuz ve hizli bakiyormus diye Burcu Karen’e yolladim fal.
Ama hic begenmedim, yani pek hisli gelmedi bana.. hep yuvarlak cumleler kurmus.
alex’i online yakalayabilirsem ona baktirmak istiyorum cok merak ettim :))

Yaa bende ona attım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…