- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.961
başka kime baktırdınız bu ikisi dışında? hiç bilen olmadı mı ya..sizi de etkilemek istemem ama beğenmemiştim... e bugünde adamın hayatında biri olduğunu öğrenince iyice emin oldum... hiç baktırmamak en iyisi sanırım... kendimizi kandırıyoruz...
..sizi de etkilemek istemem ama beğenmemiştim... e bugünde adamın hayatında biri olduğunu öğrenince iyice emin oldum... hiç baktırmamak en iyisi sanırım... kendimizi kandırıyoruz...
Tüm baktırdıklarınızı yazsanız? Bize de iyi fikir olur..başka kime baktırdınız bu ikisi dışında? hiç bilen olmadı mı ya
başka kime baktırdınız bu ikisi dışında? hiç bilen olmadı mı ya
[/QUOT
Ne
Samanta grey, Melis Durkan, Melisa donukuk, Zülal Şen, naginaa gueen, rüzgar Tuna, Çiğdem atlı, Mısırlı Talia, duygu aura ya baktırdım canım açıkçası hiç biri içinde şu çıktı diyemem...Tüm baktırdıklarınızı yazsanız? Bize de iyi fikir olur..
alex e baktırırsan yazar mısın bana, çünkü beğenirim kendisiniBuradaki yorumlardan dolayı son olarak alex e baktıracağım...
tabi ki mutlaka yazarım...alex e baktırırsan yazar mısın bana, çünkü beğenirim kendisini
Girmiş canım az önce, mailime bildirim geliyor, yakalaaatalia girer mi acaba bu akşam ?
Uuww 13 kişi sıradaGirmiş canım az önce, mailime bildirim geliyor, yakalaaa
Galiba 12. sıradayım :))) iptal mi etsem?Uuww 13 kişi sıradaBidahaki online oluşunda ben de bi tekrar deneyeceğim
Ben bu ayı kapadım 1 hafta evvel, sen de sık dişini, totem yap. Eylül gelsin aylık maksimum 2-3 kişiye baktırırız. Bitiremiyorsan azalt demişleronline falcılardan çok soğudum. alex e de kaç kez atayım dedim, yükledim kahve fotolarını sildim. vardır bir hayır.
Bana anı bilemedi ama bildiği çok demek ki kapış kapış gidiyo kadın. Ben bir daha denemem onu da. Alex ve Zeus’u deneyeceğim ilerideUuww 13 kişi sıradaBidahaki online oluşunda ben de bi tekrar deneyeceğim
Ayy valla ben bi baktım 2 kişi vardı, yeniledim 7 olmuş. Dedim enerjisi belkim düşük olur, sonra gönderirim tetikte olurum dedimGaliba 12. sıradayım :))) iptal mi etsem?
ya yakaladım ama umarım enerjisi düşmez :/Uuww 13 kişi sıradaBidahaki online oluşunda ben de bi tekrar deneyeceğim
iki günde bakar hemen bakmaz ben 14.cüyüm ahhahaAyy valla ben bi baktım 2 kişi vardı, yeniledim 7 olmuş. Dedim enerjisi belkim düşük olur, sonra gönderirim tetikte olurum dedim
Valla bilmiyorum, illaki dinlenerek ara vererek yorumluyordur herhalde
Bu konuda karışmak istemem
Ama göndermişsen boşver iptal etme derim
Ya ben bir kez denedim. Açıkcası çok beğenmemiştim. Acaba o anki enerjiden falan mı diye düşündümBana anı bilemedi ama bildiği çok demek ki kapış kapış gidiyo kadın. Ben bir daha denemem onu da. Alex ve Zeus’u deneyeceğim ileride
Yorumlanınca haber et analiz şeysini falan...iki günde bakar hemen bakmaz ben 14.cüyüm ahhaha
Zeusu pek önermem ama Alexi mutlaka deneBana anı bilemedi ama bildiği çok demek ki kapış kapış gidiyo kadın. Ben bir daha denemem onu da. Alex ve Zeus’u deneyeceğim ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?