- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.941
Canım falın geldi mi ?melisa donukuk’a attım bir an içimden geldi:) baktıranlar yprumlarınızı bekliyorum.. torumum gelince ben de yazarım:)
Bunu bende merak ediyorum seninki nasildiKızlar ben dün aksam Venüs ateşe fal attım Tarot az önce de Melisa donuk a attım katına bakalim nasıl yorumlanacak.
Aranızda Venüs ateşe fal atan oldu mu hiç nasıldı
Tam sıra bana geldi dedim akşam üstü yorumlayacakmışCanım falın geldi mi ?Beğendin mi
Ben Melisa donuk’a daha önce fal yollamıştım sorduğum kişi için size karşı ilgisi var çekiniyor demişti... bugün öğrendim ki adamın hayatında başkası var... hiç bir falcı da bunu söylemedi...hepsi istisnasız sana karşı ilgisi var seni beğeniyor gibi pembe bir tablo çizdi...Kızlar ben dün aksam Venüs ateşe fal attım Tarot az önce de Melisa donuk a attım katına bakalim nasıl yorumlanacak.
Aranızda Venüs ateşe fal atan oldu mu hiç nasıldı
Selam, tam olarak hangi isimlerdi? Aklımda kalsın da yollamayayım. Yani gelecekten geçtik mevcudu dahi bilemeyeceklerse niye paramızı gömelim kiBen Melisa donuk’a daha önce fal yollamıştım sorduğum kişi için size karşı ilgisi var çekiniyor demişti... bugün öğrendim ki adamın hayatında başkası var... hiç bir falcı da bunu söylemedi...hepsi istisnasız sana karşı ilgisi var seni beğeniyor gibi pembe bir tablo çizdi...
kimlere baktırdınız?Ben Melisa donuk’a daha önce fal yollamıştım sorduğum kişi için size karşı ilgisi var çekiniyor demişti... bugün öğrendim ki adamın hayatında başkası var... hiç bir falcı da bunu söylemedi...hepsi istisnasız sana karşı ilgisi var seni beğeniyor gibi pembe bir tablo çizdi...
duygu aura ve utku pespembe baktılar bana ve öyle olmadıVenüs ateş den emin olamadim ne iyi ne kötü orta derecede bence.Su ana kadar fal sepeti deneyimimde Duygu Aura Alex bir de Utku iyi gibi geldi bana
Dedikleri mi çıkmadı ?duygu aura ve utku pespembe baktılar bana ve öyle olmadı
ana olay için verilen vadeler geçti olmadı ama beklediğim bir şey daha var iki güne belli olur bakalım :)Dedikleri mi çıkmadı ?
Melis durkan ve Melisa donukuk her ikiside ilgisi var demiş... ama adam zaten başkasıyla birlikteymiş...Selam, tam olarak hangi isimlerdi? Aklımda kalsın da yollamayayım. Yani gelecekten geçtik mevcudu dahi bilemeyeceklerse niye paramızı gömelim ki
Canım Melisa durkan ve Melisa donukuk a bu adamla ilgili baktırdım... ikiside ilgisi var dedi... üzgünümkimlere baktırdınız?
Melisa zaten çok pembeci bana göre yaCanım Melisa durkan ve Melisa donukuk a bu adamla ilgili baktırdım... ikiside ilgisi var dedi... üzgünüm
Burada çok beğenildikleri için baktırmıştım bende ama hiç beğenmedim bende her ikiside zaten düşük puan verdim...Melisa zaten çok pembeci bana göre yaAnda fena değil ama pembeci. Ve yorum kalitesini düşürmüş zannediyorum.
Melise de yaklaşık iki yıl önce baktırmıştım, dedikleri dediği vadede olmamıştı, çıkmamıştı gerçi. Anda fena değildi. Ama bir daha yorum almayacağım yorumcular
Tam melisa durkana atmayı düşünüyodum yaMelis durkan ve Melisa donukuk her ikiside ilgisi var demiş... ama adam zaten başkasıyla birlikteymiş...
..sizi de etkilemek istemem ama beğenmemiştim... e bugünde adamın hayatında biri olduğunu öğrenince iyice emin oldum... hiç baktırmamak en iyisi sanırım... kendimizi kandırıyoruz...Tam melisa durkana atmayı düşünüyodum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?