Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar ben dün aksam Venüs ateşe fal attım Tarot az önce de Melisa donuk a attım katına bakalim nasıl yorumlanacak.
Aranızda Venüs ateşe fal atan oldu mu hiç nasıldı

Ben de falsepeti.com'a arada sırada fal baktırıyorum ama hangisi sizce daha iyi..bugüne kadar hepsi bildi sorularımı fallarımı falan ama merak ediyorum hangisine baktırıyorsunuz

Kızlar ben dün aksam Venüs ateşe fal attım Tarot az önce de Melisa donuk a attım katına bakalim nasıl yorumlanacak.
Aranızda Venüs ateşe fal atan oldu mu hiç nasıldı
Ben Melisa donuk’a daha önce fal yollamıştım sorduğum kişi için size karşı ilgisi var çekiniyor demişti... bugün öğrendim ki adamın hayatında başkası var... hiç bir falcı da bunu söylemedi...hepsi istisnasız sana karşı ilgisi var seni beğeniyor gibi pembe bir tablo çizdi...

Selam, tam olarak hangi isimlerdi? Aklımda kalsın da yollamayayım. Yani gelecekten geçtik mevcudu dahi bilemeyeceklerse niye paramızı gömelim ki

kimlere baktırdınız?

Biri dönecek der biri senden hoşlanıyor ama sorunları var der biri de psikolojik sorunları var der.Biri adım atmayacak asla biri de kesinlikle hissetmezsem.soylemem bu adamdan kesin bir adım var .Fal çok değişken birşey cidden
Karşı tarafın kalbinde aklında kim var düşünceleri ne yönde bunu bilsek düğüm çözülecek aslında.Fal baktirma sebepimizin esas nedeni bu .Ama hiçbir iletişim kurmadigin dengesiz vurduymaz bir adamın düşüncesi hiçbir zaman sabit kalmaz .Bir düşünür bir düşünmez sizce kızlar

Venüs ateş den emin olamadim ne iyi ne kötü orta derecede bence.Su ana kadar fal sepeti deneyimimde Duygu Aura Alex bir de Utku iyi gibi geldi bana

Canım Melisa durkan ve Melisa donukuk a bu adamla ilgili baktırdım... ikiside ilgisi var dedi... üzgünüm
Melisa zaten çok pembeci bana göre ya Anda fena değil ama pembeci. Ve yorum kalitesini düşürmüş zannediyorum.
Melise de yaklaşık iki yıl önce baktırmıştım, dedikleri dediği vadede olmamıştı, çıkmamıştı gerçi. Anda fena değildi. Ama bir daha yorum almayacağım yorumcular

Burada çok beğenildikleri için baktırmıştım bende ama hiç beğenmedim bende her ikiside zaten düşük puan verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…