- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.826
- 358
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.081
Ayisigin bana da ne anda ne gecmiste bilememisti. Bir de soyle soyle olmus bunari yasamissin gibi emin konusmus ama benimle alakasi olmayan, hic yasamadigim seyler :) Bana da yeni biri gormustu tabi, yine klasik olarak ve cikmadi tabi ki.Yaşadığım olayla ilgili şöyle bir örnek vereyim. "Yeni biri ile sevgili olmuşae ayışığın sence onlar mı devam eder yoksa bu adam bana mı döner?"
Ayışığın; Evet canım biri var hayatında malesef onlar beraber devam edckler üzülmeni istemem ama sen bekleme bu kişiyi. Yeni biri ile tanışcksın.
Sonuç: adam ayrıldı(kötü birşekilde) benimle konuşmaya başladı.. ayışığının öngörüsünü siz düşünün. Genç zaten bence. Ses tonu öyle gelmişti bana
Benim sorduğum soruya da,%99 böyle olucak dedi birdeAyisigin bana da ne anda ne gecmiste bilememisti. Bir de soyle soyle olmus bunari yasamissin gibi emin konusmus ama benimle alakasi olmayan, hic yasamadigim seyler :) Bana da yeni biri gormustu tabi, yine klasik olarak ve cikmadi tabi ki.
Yönetime yaz iade için , yorumcu ile görüşüp falı inceleyip karar veriyorlar iade olup olmayacağına.Benim sorduğum soruya da,%99 böyle olucak dedi birdegeçmişte olanlarıda genel şeyler dedi,üzülmüşsün ağlamışsın çok mücadele etmişsin vs yani hep olabilen şeyler herkes gibi
Yönetime yaz iade için , yorumcu ile görüşüp falı inceleyip karar veriyorlar iade olup olmayacağına.
Aşkla ilke mi patlamışlar? Eğitim-iş mi?Sitede hala sorun olduğu için eski fallarım geri yüklenmiş.
Katiee Vise, Aymira Soysal patlamışlar
Yok nisan-mayıs ayında attığım fallar zaten, sadece ex odaklıymış. Verdiği vadeler, dedikleri falan hepsi patlamış. Malum unuttum onu ve yeni birinden hoşlanıyorumAşkla ilke mi patlamışlar? Eğitim-iş mi?
Neler demişlerdi?Ahmet Cansoy ve Emre Dinç’te patlamış..
Banada olumlu konuşmuştu geçen ay zülal ama vadesi tutmadı hatta üstünden 20 gün geçti yaniZülal Şen’e fal atanlar, fallarınız olumlu mu olumsuz mu?
Analizler tuttu dediğim gibi ama olumlu konusmus tüm sorularıma
wow...Yok nisan-mayıs ayında attığım fallar zaten, sadece ex odaklıymış. Verdiği vadeler, dedikleri falan hepsi patlamış. Malum unuttum onu ve yeni birinden hoşlanıyorum
7-8 aylık aşk acısı ve ağır depresyondan sonra ben bile unutup önüme bakmaya basladıysam, bunu hepimiz basarabiliriz kızlar
Sen exi unutup yeni biri ile tanışıp hoşlancaksın diyen olmuş muydu?Yok nisan-mayıs ayında attığım fallar zaten, sadece ex odaklıymış. Verdiği vadeler, dedikleri falan hepsi patlamış. Malum unuttum onu ve yeni birinden hoşlanıyorum
Nas, Zülal Şen (gerci fali dun attim ve hoslandigim kisiyi de sordum ama ayrica 2 kisiyle daha tanisacagimi soylemis), Ahenk ÖzümSen exi unutup yeni biri ile tanışıp hoşlancaksın diyen olmuş muydu?
Gerçekten falcilara bu kadar dökecek paranız mi varNas, Zülal Şen (gerci fali dun attim ve hoslandigim kisiyi de sordum ama ayrica 2 kisiyle daha tanisacagimi soylemis), Ahenk Özüm, Melisa Donukuk (son falında), Mısırlı Talia, Katiee Vise (2. Falı patladı ama 3. falında o da söylemiş yeni biri olacağını).
Bu kişilerin hepsi yeni biri olacağını ve ben onu tanımaya çalışırken eximin net bir dönüş yapıp aklımı karıştıracağını söylediler. Exi unutup yenisine odaklanmamın daha hayırlı olacağını da belirttiler..
Tellwede; ellynore söylemişti ama bana attığı fal copy-paste’ti yani o yüzden sayılır mı bilmiyorum.
Patlayanları da yazdım zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?