- 4 Temmuz 2019
- 163
- 199
- 23
- 30
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.061
Kahve falinada varliklarla mi bakiyormus soyledi mi pekiKahve attım
Yok onunla ilgili hiçbir şey söylemedi ama öyle varlıklarla bakabilen birisi gibi gelmedi bana gelen yorumuna göre..Kahve falinada varliklarla mi bakiyormus soyledi mi peki
Ayrıca 12 dakika baya iyiymişUtku İnanç’tan falım geldi. Geçen gün buradan birine yaptığı hareket hiç hoş değildi ama bende her şeyi biliyor. O yüzden tekrar attım.
12 dakikalık bi faldı, şaşırdım. Yine nokta atışları vardı. İç dünyamı, aklımı, hislerimi okuyor resmen.
Hiç detay vermeden 3 soru sordum yine. 2si olumlu, 1i muallakta..
Zaten falsepetinde fal atarsam 2-3 kişiye atarım, Utku’da kesinlikle onlardan birisi.
Yok onunla ilgili hiçbir şey söylemedi ama öyle varlıklarla bakabilen birisi gibi gelmedi bana gelen yorumuna göre..
Su falı başka bişey ya gerçekten çok severim o sekil de bakıldığını da duymuştum evetbana su falina baktiginda o varliklarla baktigini soylemisti
Kahve falını standart olarak yorumlamış extradan bir nokta atışı vs yoktu. O varlıklarla bakanları bildiğim için o türden değildi yorumu ama şu falını bilemem denemedimbana su falina baktiginda o varliklarla baktigini soylemisti
Cikan birseyi oldu mu peki cok begeniyolar ya o sitede oyuzden merak ettim niye boyle yorumlar, bana da su falinda biseyler soyleyip tekrar su falina cagirmisti bencede hic hos degildiBende ahmetin falı nokta atışlarıyla doluydu. Gelecek için bilemem, an için de öyle. Ama geçmişi bir bir serdi diyebilirim.
Ama şu su falıma gel kurşun dökelim olayı hoşuma gitmedi.
İlk defa baktırdım çıkan bir şey olacak mı bilmiyorum ama o kadar doğru tespitler yapmış kiCikan birseyi oldu mu peki cok begeniyolar ya o sitede oyuzden merak ettim niye boyle yorumlar, bana da su falinda biseyler soyleyip tekrar su falina cagirmisti bencede hic hos degildi
normalde baya hızlı dönüyorlar ama bugun bu güncelleme muhabbetine bana da biraz geç dönüş yapmışlardı.bu arada site maillerinize geri dönüş yaptı mı? bana hala yaomadı
syışığını beğendiniz mi özellikle anlık durum için soruyorumEvet ben de burdan namını duyup fal atmak için çevrimiçi olmasını beklediğim taliaya nihayet fal attım. Benle birlikte 13 kişi daha sıradaydı. Bekleyen sayısının çok olmasının Enerji açısından nasıl doğru bir seçenek olup olmadığına emin değilim ancak açıkcası ben talia konusunda biraz hayalkırıklığı yaşadım. Misal ayışığı bile daha uzun detaylı yorumlamıştı . Yine de Hakkını yiyemem Talia özenli bakmış , nokta atışları da var . Gecmisi iyi analiz ediyor hatta gerçekten de düşündüğüm birşey için sen böyle düşünmüşsün dedi. Ama geçmişle ilgili bilmediğim yada Beni şaşırtacak birşey söylemedi . Olumlu olumsuz konuştu yani pembeci değildi .Genel yorum istemiştim Bi iki vade kısa vade verdi.
Bir daha baktırmayı düşünür müyüm? Çok spesifik durumlar olmadıkça , hayır..
Ayışığı akıl okuyor diye duymuştum. Yani atıyorum sen bir şeyin öyle böyle olduğunu düşünüyosun, Ayışığın’da öyleymiş gibi anlatıyormuşsyışığını beğendiniz mi özellikle anlık durum için soruyorum
Beni iyi analiz etmişti o da . Benim nasıl biri olduğumu detaylı yorumladı. Doğruydu da.syışığını beğendiniz mi özellikle anlık durum için soruyorum
Ya zaten 9 kişi vardı sırada. Çok da sağlıklı baktığını düşünmüyorum açıkcası. İade nasıl istiyoruz canım biliyo müsün. Çünkü boşa gitti paramYaşadığım olayla ilgili şöyle bir örnek vereyim. "Yeni biri ile sevgili olmuşae ayışığın sence onlar mı devam eder yoksa bu adam bana mı döner?"
Ayışığın; Evet canım biri var hayatında malesef onlar beraber devam edckler üzülmeni istemem ama sen bekleme bu kişiyi. Yeni biri ile tanışcksın.
Sonuç: adam ayrıldı(kötü birşekilde) benimle konuşmaya başladı.. ayışığının öngörüsünü siz düşünün. Genç zaten bence. Ses tonu öyle gelmişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?