Fal Sepeti Deneyimleri

Ayrıca 12 dakika baya iyiymiş

Son düzenleme:
Bende ahmetin falı nokta atışlarıyla doluydu. Gelecek için bilemem, an için de öyle. Ama geçmişi bir bir serdi diyebilirim.
Ama şu su falıma gel kurşun dökelim olayı hoşuma gitmedi.

Bende ahmetin falı nokta atışlarıyla doluydu. Gelecek için bilemem, an için de öyle. Ama geçmişi bir bir serdi diyebilirim.
Ama şu su falıma gel kurşun dökelim olayı hoşuma gitmedi.
Cikan birseyi oldu mu peki cok begeniyolar ya o sitede oyuzden merak ettim niye boyle yorumlar, bana da su falinda biseyler soyleyip tekrar su falina cagirmisti bencede hic hos degildi

Cikan birseyi oldu mu peki cok begeniyolar ya o sitede oyuzden merak ettim niye boyle yorumlar, bana da su falinda biseyler soyleyip tekrar su falina cagirmisti bencede hic hos degildi
İlk defa baktırdım çıkan bir şey olacak mı bilmiyorum ama o kadar doğru tespitler yapmış ki

Kızlar son zamanlarda biraz fazla fal baktırdım. Kredilerimi bitirdim ve artık uzun bir süre baktırmayı düşünmüyorum :) Gitmeden çok ufak baktırdıklarım hakkında düşüncelerimi yazayım:

Melis Durkan : Bildiğim kadarıyla falsepetinin eski yorumcularından biri. Online denk gelince denemek istedim. Anlık yorumları doğruydu. Açıkçası enerjisini samimi buldum. Verdiği vadelere daha var.

Rüzgar Tuna: Burda birçok kişiye aynı vadeyi verdiğini ve benzer şeyleri söylediğini öğrenince hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Söyledikleri çıkmadığı sürece tekrar baktırmam sanırım. Gelecek odaklı bir faldı.

Zülal Şen: Anlık durumlarla ilgili söyledikleri doğruydu. Gelecek için söylediklerinin vadesi var. Özenli ve hisli bir yorumcu olduğunu düşünüyorum. Baktırdıklarım arasında en beğendiğim yorumcu diyebilirim.

Nas Kendinehas: Farklı üslubu olan bir yorumcu. Pek beğenmedim açıkçası. Söyledikleri çıkarsa yazarım.

Çiğdem Atlı: Gelecek odaklı bir faldı. An ve geçmişe dair çok bir şey söylemediği için şimdilik bir şey diyemiyorum.

Evet ben de burdan namını duyup fal atmak için çevrimiçi olmasını beklediğim taliaya nihayet fal attım. Benle birlikte 13 kişi daha sıradaydı. Bekleyen sayısının çok olmasının Enerji açısından nasıl doğru bir seçenek olup olmadığına emin değilim ancak açıkcası ben talia konusunda biraz hayalkırıklığı yaşadım. Misal ayışığı bile daha uzun detaylı yorumlamıştı . Yine de Hakkını yiyemem Talia özenli bakmış , nokta atışları da var . Gecmisi iyi analiz ediyor hatta gerçekten de düşündüğüm birşey için sen böyle düşünmüşsün dedi. Ama geçmişle ilgili bilmediğim yada Beni şaşırtacak birşey söylemedi . Olumlu olumsuz konuştu yani pembeci değildi .Genel yorum istemiştim Bi iki vade kısa vade verdi.
Bir daha baktırmayı düşünür müyüm? Çok spesifik durumlar olmadıkça , hayır..

syışığını beğendiniz mi özellikle anlık durum için soruyorum

syışığını beğendiniz mi özellikle anlık durum için soruyorum
Beni iyi analiz etmişti o da . Benim nasıl biri olduğumu detaylı yorumladı. Doğruydu da.
Karşı tarafla ilgili dediklerini teyit edemediğim için bu kısım için birşey diyemiyorum . Birini tarif etmişti tanışacaksın diye . Uzun bir vade vermişti yani daha vakti gelmedi ama tarif ettiği kişiye benzer biriyle ben faldan sonra tanıştım . Ancak eğer ayni kişiyi tarif ettiyse süreç onun gibi olmadı . Olumsuz bitti yani .

Arkadaşlar merhaba bi süredir okuyorum yorumları yazmak yeni nasip oldu. Fal baktırıcam ben de falsepetinden,burada okuduğum yorumlara göre baktırmak istedim tek çevrimiçi olan bade doğan. Sizce baktırayım mı? Kahve falında nasıl? Ayışığına baktırdım ama pek bişey anlayamadım sürekli geçmişten söz etmiş.

Yaşadığım olayla ilgili şöyle bir örnek vereyim. "Yeni biri ile sevgili olmuşae ayışığın sence onlar mı devam eder yoksa bu adam bana mı döner?"
Ayışığın; Evet canım biri var hayatında malesef onlar beraber devam edckler üzülmeni istemem ama sen bekleme bu kişiyi. Yeni biri ile tanışcksın.
Sonuç: adam ayrıldı(kötü birşekilde) benimle konuşmaya başladı.. ayışığının öngörüsünü siz düşünün. Genç zaten bence. Ses tonu öyle gelmişti bana

Ya zaten 9 kişi vardı sırada. Çok da sağlıklı baktığını düşünmüyorum açıkcası. İade nasıl istiyoruz canım biliyo müsün. Çünkü boşa gitti param

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…