meraba ben yeni üyeyim ve ilk sana msj atıyorum ve daha önce tarot baktırmadım banada bakarmısın acabaaa özel hayatım hakkındaa
canım tam olarak sorun esas oğlan ne düşünüyor seviyormu ve dönecekmi barışcakmyıız?? :))
canim,
sen bu iliskinin kaderin oldugunu dusunuyorsun, iyi ve samimi bir iliski oldugu kanisindasin. sadece sinirlisin, sanirim meseleyi biraz da gurur meselesi haline getirmissin. su anda enerjin dusuk ama bu iliskiye olan inancini icten ice canli tutuyorsun
o, sana uzak ve mesafeli, zaten canini sikan baska mevzular da var, seninle ilgili dusuncelere daliyor, biraz koseye sikismis gibi, su aralar uzgun diyebilirim.
bu iliskinin genel dogasikotu degil. yildizlariniz birbiriyle uyumlu, hala birbirinizi seviyorsunuzayriliginiz gecici bir ayrilik, ikiniz de biliyorsunuz aslinda bunu. birlikteyken daha guclu ve iyi hisseddiyorsunuz zaten. gelecekte saclari omuzlarindan sarkan bu kizla (sen) kasli, adale meraki olan, para kazanmayi seven ve iyi para kazanan esmere yakin bu erkek (esas oglan) arasinda zaman zaman kavgalarin oldugu ama 7 vakit icinde toparlanip guzellesecek bir iliski var. yani barisiyorsunuz. evlilik filan var mi derse, sen zaten 3 yildan once boyle bir seyi kimseyle dusunmuyor gibisin. ne desem yalan olur.
allah hakkimizdan hayirlisini versin,
sevgiler
sevgili 0007lady,
canim seni sevgiline karsi inanilmaz pozitif ve ask perisi halinde hissettim, bu iliskiye umut baglamissin, gordugun her iyi hareket seni ona biraz daha yaklastirmis, kendini bu iliskide, guzel guclu ve havali hissediyorsun, gelecek vaadeden bir iliski oldugu kanisindasin.
karsindaki adam da aslinda seninle olmaktan gururlu fakat biraz sikintili sana karsi olan hislerinde biraz azalma var gibi. seni begeniyor ama eskisi gibi hissetmiyor sanirim su anda.hakkinda dusundugu iyi seyleri kaybetmis degil ama belki senin disinda gelisen olaylar onu biraz yormus ve senden uzaklastirmis olabilir.
gelecekte bu iliski icin ufak olumsuzluk gozukuyor, sadece belki aranizda kimin dedigi olacak inatlasmasinin devami yasanabilir ama sana karsi samimi ve sevecen olacagindan ve bu iliskinin devam edeceginden suphe etmemelisin. bu iliski senin emeginle devam edecek. senin daha cok ozverili ve verici olman gerekiyor. birinin onu cekip cevirmesine ihtiyaci var, eger sen guclu durmazsan uzak gelecekte bir ayrilik olabilir
zamanini bosuna harcadigini issetmeye baslayabilir ve uzaklasabilirsin.
allah tan iyi bilen olmaz, rabbim her seyin hayirlisini versin
sevgiler
canım biz zaten suan ayrıyızz( barısma var mı barısma :)
canim genel yorumun su sekilde,
sen : simdi bi aldatma durumu soz konusu, yanlis anlama sakin, birlikte oldugun kisi seni aldatmiyor, ya sen aldatildigini dusunup, kendini darliyor olabilirsin ya da aklin bazen baska birine kayiyor olabilir ama bu cok yersiz, hele hele bu haksiz endiselerle (varsa eger) yeni baslangiclar filan gibi fantastik seyleri aklina getiriyorsan sakin sakin derim.
su anda esin : zaman zaman yorgun, garip hatta dengesiz gelebilir sana ama seni sevdigine emin olabilirsin bence. ayrica bekledigi bir haber var, o haberi almis ya da aliyor ve bir seyi nihayetlendirip, baska bir seye baslayacak. yani nedir is degisir, yatirim degisir, onun gibi, kesinlikle mutluluk getirecek bu durum.
genel olarak iliskiniz ve hayatin: sen sabretmissin, ve biraz daha sabredersen mukafatini alacaksin. bu manevi bir sabir daha cok. seni sorunsuz, bereketli bir ortamda goruyorum. iki evladina kismet dagitan bi rolun var. esin icin de cosuklar senin kadar kiymetli. ikiniz de elinizden gelenleri yapiyorsunuz bu hayat icin.
gelecekte ailden yana planlanan bir seyin gerceklesmeme ihtimali var, beklentiniz olmayabilir ama bir kadin sen de olabilirsin, aileden bir kadin da olabilir, olaya mudahale edip, halldecek buyuk bir sorun hissetmedim, olagan, keyifli ve guzel gozukuyor her sey. allah gordugumuz gunden eksik etmesin :)
sevgiler.
yani canim, bir barisma var yakin gelecekte bence ama uzak gelecekte tekrar bir ayrilik gundeme gelebilir. iliskinin kaderi ilk barismadan sonra sana bagli, nazini cekerim toparlarim dersen surer yoksa biter. hissiyatim biraz olumsuz ama ben nacizane hisettigimi soyluyorum.. kizma olur mu
merhaba arkadaslar,
soyle bir sey dusundum..
Yaklasik iki aydir biz falcilar basliginda dert-falci-fal yorumu paylasiyoruz, eger kizmazsaniz once bu konuda benim gibi daha fazla magdur olan arkadaslarima bakacagim, sonra sirayla yavas yavas herkese bakmaya calisacagim, yarinin ilk ucu belli, sonra diger basliktan blldigim, tpmc gibi bir sey :) lahey, yaprak, 0007lady, sevimli, selin ve bunun icin uye olan yaseminnuran varlar.. Sonra da tanimadigim ama bu basliga yazanlar sirayla devam edecekler :) araya sherry, torr, minik , goddess gibi yine sevdigim arkadaslarim girerse, magduriyet kardesligimiz nedeniyle onlara ufak bir oncelik, sonra siradan devam. Anlayisla karsilayacaginizi umuyorum.
Opuyorum hepinizi.
Sevgiler,
merhaba arkadaslar,
soyle bir sey dusundum..
yaklasik iki aydir biz falcilar basliginda dert-falci-fal yorumu paylasiyoruz, eger kizmazsaniz once bu konuda benim gibi daha fazla magdur olan arkadaslarima bakacagim, sonra sirayla yavas yavas herkese bakmaya calisacagim, yarinin ilk ucu belli, sonra diger basliktan blldigim, TPMC gibi bir sey :) lahey, yaprak, 0007lady, sevimli, selin ve bunun icin uye olan yaseminnuran varlar.. sonra da tanimadigim ama bu basliga yazanlar sirayla devam edecekler :) araya sherry, torr, minik , goddess gibi yine sevdigim arkadaslarim girerse, magduriyet kardesligimiz nedeniyle onlara ufak bir oncelik, sonra siradan devam. anlayisla karsilayacaginizi umuyorum.
opuyorum hepinizi.
sevgiler,
sevgili sevimli,
askla ilgili :
(bir sevgilin oldugunu varsayarak)
onu seviyorsun, ve bu iliskinin keyifli oldugunu dusunuyorsun. (eger yoksa soylediklerimi hep gelecek zaman olarak algila lutfen). bazen sana uygun olmadigi hiine kapildigini ve yurumeyecegini dusunuyorsun.
o, aslinda sana karsi cok samimi, sadece gecmis deneyimlerinden dolayi biraz tedirgin olabilir ama kendisini bu iliskiye hazir hissediyor.
gelecekte, donem donem sorunlar yasansa, kendini geri cekse de, bekledigin ilgiyi goreceginden emin olabilirsin. sabreder ve gereken ozveriyi gosterirsen, sikinti olmayacagini soyleyebilirim. hatta uzun soluklu bir iliski olacak demek de dogrudur.
isle ilgili, azicik bir huzursuzluk var, zaten kimde yok ki. yoneticinden bekledigin destegi aliyorsun. 9 gun ya da hafta icinde parayla ilgili artis bekleyebilirsin. seni basarili ve hirsli gordum yalnizca, disaridan gelen etkilere karsi daha dayanikli olmalisin. icinin ferahladigini ve her seyin yoluna girdigini goreceksin. ayrica is yerindeki sana gore daha ust pozisyonda ve guclu konumda olna bir kadininin hakkindaki olumlu dusunceleri ve iyi niyeti hayatini kolaylastiracak. ve bir adamdan sana maddi bir artis gelmesine vesile olabilir.
ilenin bir erkeginden para cikmasi ya da borclu oldugu icin huzursuzlugu olabilir ama o da yine baska bir kadinin destegiyle bu sureci rahatla atlatiyor insallah.
allah gonlumuze gore versin :)
sevgiler