meraba ben yeni üyeyim ve ilk sana msj atıyorum ve daha önce tarot baktırmadım banada bakarmısın acabaaa özel hayatım hakkındaa
sevgili yaseminnuran,
ilk mesajinin hatrina herkesi ekarte ederek one alinmis bulunuyorsun :)
sevgiler
gelelim tarotuna,
cok ozur diliyerek,
biraz sikintili gordum, suphelerin var, cok da haksiz sayilmazsin. aslinda iyi olabilecek, iyi de giden bir iliski ya da iliskiymis ama ya suphelerin bu iliskinin biraz enerjisini dusurmus ya da suphelerin de haklisin ve bu yuzden iliskiniz biraz karamsar bugunlerde
maddi olarak sikintida olan, soyal hayatinda da biraz sorunlu bir durumda karsindaki insan. dolayisiyla baska biri var diyemem ama sana karsi senin ona oldugun gibi degil,
kosesine cekilmis, bekledigi gelismeler var ama daha dort vakti var o gelismelerin.
o zamana kadar da sen cileden cikmis olabilirsin.
ozur dileyerek bir gelecek gormedigimi soyluyorum ama sen guclenerek cikacaksin bence, 5 ay kadar sonra da yeni ve guvenilir bir iliskinin icinde olabilirsin.
bu kisi ciddi baslangiclar dusunen ve mevcut sevgilinin aksine evlilik dusunen biri olacak. maddi olarak da daha iyi oldugunu soyleyebilirim..
eger icinde bulundugunu dusunerek anlattigim iliski gecmiste kalmissa ve su an kimse yoksa, yakin gelecekte bu yeni iliskinin baslayacagini soyleyebilirim.
alah tan iyi bilen olmaz, hakkimizda hayirlisi