Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman beni de sıraya alırmısın probably ilk yazan ben oldum =))
bende 2. olayım kızlar
Bende istiyorummm:) ... Tarot işine kendimi fazla kaptırmak istemiyorum frenlemek istiyorum .. 3 sefer tarot baktırdım şimdiye kadar ilki bikac sene oluyor 2 cisi ramazan ayından sonra Enfal di guncel seylerı nasıl biri oldumu felan filan sıraladı beni şaşırtıcak elle tutulur bişi söleyemedi :) 2 ci olarakda aralık ayı gibi Nişantaşı Symbol de Bahar a gittim :) Kısa bir bakım oldu ama sölediği birşey bana çok saçma geldi sallıyor dedim fakat birebir tutmasada baya bi yakın geçti yani olay :) birşey daha söyledi ama onun daha zamanı var ağustos demişdi ama sölediği pek gerçekleşicek bişi değil şuan içinde bulunduğum pozisyon itibariyle ama Kısmet herşey .. sık fal baktırmak istemiyorum çünki çok sık baktırmak önceki falların gidişatını etkileye biliyormus :) oyuzden disiplinli olaya çalışıyorum
ahahaha supermis burasi .. iyi madem bekleyelim fal cikmazsa artik sen bize bakarsin
seninle elektrigimiz hic tutmadi ama iki ay icinde bekledigin her neyse inanilmaz bir duzelme goreceksin insallah bunu soyleyebilirim :) sevgiler
ask konusunda ne hissediyosun merak ettim :)
yapma yaw, tutmadi ama hissettiysen olur insallah, iki aya insallah mezun oluyorum :), ama olmasamda uzulmem cunku istanbulda kalmam uzayacak
bu adam sana deger veren boylu poslu, guclu biri.
Bir ayrilik yok, seni seviyor, ciddiyete gider bu iliski, sanirim bekarsin ama evlilik yakin.
sizi ayri hissetmedim, seviyor ve seviliyorsun.
hic kotu bir sey hissetmedim :)
iki vakit, umarim aydir, yil olmasin! icinde bir karar asamasina gelebileceginizi dusunuyorum.
ne ile ilgili olacak canim? yarin bakacagim, soz, simdi icim yoruldu..