Fal Mağdurları Terapi Odası

probably

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
155
0
Arkadaslar, fal-falcilar basligini sabote etmemek adina bu basligi actim.
Simdi buradan sirayla elimden geldigince tarot bakarim sizlere, ama cok bakamiyorum icim sikiliyor bi de isten vakit buldukca tabii..
ayrica falda cikanlari derinlemesine konusabiliriz :)
sevgiler

Bende istiyorummm:) ... Tarot işine kendimi fazla kaptırmak istemiyorum frenlemek istiyorum .. 3 sefer tarot baktırdım şimdiye kadar ilki bikac sene oluyor 2 cisi ramazan ayından sonra Enfal di guncel seylerı nasıl biri oldumu felan filan sıraladı beni şaşırtıcak elle tutulur bişi söleyemedi :) 2 ci olarakda aralık ayı gibi Nişantaşı Symbol de Bahar a gittim :) Kısa bir bakım oldu ama sölediği birşey bana çok saçma geldi sallıyor dedim fakat birebir tutmasada baya bi yakın geçti yani olay :) birşey daha söyledi ama onun daha zamanı var ağustos demişdi ama sölediği pek gerçekleşicek bişi değil şuan içinde bulunduğum pozisyon itibariyle ama Kısmet herşey .. sık fal baktırmak istemiyorum çünki çok sık baktırmak önceki falların gidişatını etkileye biliyormus :) oyuzden disiplinli olaya çalışıyorum

ahahaha supermis burasi :KK70:.. iyi madem bekleyelim fal cikmazsa artik sen bize bakarsin :KK66:

Bende istiyorummm:) ... Tarot işine kendimi fazla kaptırmak istemiyorum frenlemek istiyorum .. 3 sefer tarot baktırdım şimdiye kadar ilki bikac sene oluyor 2 cisi ramazan ayından sonra Enfal di guncel seylerı nasıl biri oldumu felan filan sıraladı beni şaşırtıcak elle tutulur bişi söleyemedi :) 2 ci olarakda aralık ayı gibi Nişantaşı Symbol de Bahar a gittim :) Kısa bir bakım oldu ama sölediği birşey bana çok saçma geldi sallıyor dedim fakat birebir tutmasada baya bi yakın geçti yani olay :) birşey daha söyledi ama onun daha zamanı var ağustos demişdi ama sölediği pek gerçekleşicek bişi değil şuan içinde bulunduğum pozisyon itibariyle ama Kısmet herşey .. sık fal baktırmak istemiyorum çünki çok sık baktırmak önceki falların gidişatını etkileye biliyormus :) oyuzden disiplinli olaya çalışıyorum

tamam canim sen de yarinin 3.su :)
yalniz ne hakkinda olacak soyle olur mu?
bir de ben de katiliyorum, cok baktirmayalim, ben bakarim iste size, sonra da oyle konusuruz gider. allah tan baska bilen olmaz, benimki sadece his, hepsi bu. annenle ilgili sormak istedigin bir seyler olursa onlari da ekleyebilirsin :) operim

seninle elektrigimiz hic tutmadi ama iki ay icinde bekledigin her neyse inanilmaz bir duzelme goreceksin insallah bunu soyleyebilirim :) sevgiler

yapma yaw, tutmadi ama hissettiysen olur insallah, iki aya insallah mezun oluyorum :), ama olmasamda uzulmem cunku istanbulda kalmam uzayacak :KK70:

Ben de sıraya girmek istiyorum. Özel hayatım hakkında yorum almak istiyorum.

ask konusunda ne hissediyosun merak ettim :)

bu adam sana deger veren boylu poslu, guclu biri.
Bir ayrilik yok, seni seviyor, ciddiyete gider bu iliski, sanirim bekarsin ama evlilik yakin.
sizi ayri hissetmedim, seviyor ve seviliyorsun.
hic kotu bir sey hissetmedim :)
iki vakit, umarim aydir, yil olmasin! icinde bir karar asamasina gelebileceginizi dusunuyorum.
:nazar:

yapma yaw, tutmadi ama hissettiysen olur insallah, iki aya insallah mezun oluyorum :), ama olmasamda uzulmem cunku istanbulda kalmam uzayacak :KK70:

canim tutmamis olmasi hiissettigim iyi seyi degistirmiyor ki :) hayirlisiyla mezun ol insallah. bitiyor okul o halde, endiseye gerek yok.

bu adam sana deger veren boylu poslu, guclu biri.
Bir ayrilik yok, seni seviyor, ciddiyete gider bu iliski, sanirim bekarsin ama evlilik yakin.
sizi ayri hissetmedim, seviyor ve seviliyorsun.
hic kotu bir sey hissetmedim :)
iki vakit, umarim aydir, yil olmasin! icinde bir karar asamasina gelebileceginizi dusunuyorum.
:nazar:

Valla dogru tespit, boylu poslu biri, anam sana fal baktiralim bundan sonra :)

X