- 1 Şubat 2014
- 791
- 86
- 34
- Konu Sahibi chopinnocturne
Fallaşmak için açtım bu konuyu herkes her türlü fal bakabilir fallar hakkında konuşabiliriz. Kısacası fal dünyası işte herkese iyi eğlenceler 😘😘😘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oncelikle cok karisik ckmis fal cok fazla konusma dusunce var
biriyle siddetli bir tartisma var yasanacak olan, sonra bu iki insan arasina bir ngel giriyor sanki hala birbirlerini dusunseler de engelleri olusmus arada
bir kisiyle ilgili bir istegin var ve olucak ama zamani var henuz erken
sonra calisiomusun okuomusun bilmiorum ama sikintin cikmis bununla ilgili sanirim problemlerin var ve bu problemlerde bir sure daha devam edicek, hatta 2 bayanin da olumsuz etkilerini gorunuyor problemlerin ardinda cok fazla konusuyorlar sanirsam arkandan
oncelikle cok karisik ckmis fal cok fazla konusma dusunce var
biriyle siddetli bir tartisma var yasanacak olan, sonra bu iki insan arasina bir ngel giriyor sanki hala birbirlerini dusunseler de engelleri olusmus arada
bir kisiyle ilgili bir istegin var ve olucak ama zamani var henuz erken
sonra calisiomusun okuomusun bilmiorum ama sikintin cikmis bununla ilgili sanirim problemlerin var ve bu problemlerde bir sure daha devam edicek, hatta 2 bayanin da olumsuz etkilerini gorunuyor problemlerin ardinda cok fazla konusuyorlar sanirsam arkandan
Rica etsem beninde falima bakrmisiniz atsam ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okuyorum teşekkürler aramızdaki engel sevdiğim kişi ile benim aramda mı ?
sanirsam ki o cunku onu dusunuosun belli en cok suan :) biraz zamana birak
:) peki o beni düşünüyo mu (askerde şu an beş buçuk ay sonra dönüyor ) :)
yani birbirinizi dusundugunuz kesin hissleriniz karsilikli cikmis, askerdeyse tabiki aranizda ister istemez engeliniz var, sen icini raat tut onu da sikma cok askerlik stresli huzunlu ozlem dolu bir yol erkekler icin.