• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal dünyası :)

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
Merhaba arkadaşlar kk da eminim ki bir çok fal bakmayı bilen arkadas vardır :16::16:

burada tarot , kahve , astroloji , deste katina , su falı vb fallarla bakım yapabiliriz diye düşündüm birbirimize, birbirimizin sorularına cevap bulabiliriz :16::16:

kimler var burdaaa fal bakabilecek kendine güvenen arkadaşlar :3::3: hem eglence hem deee terapi olur hepimize :32::32:

Eğer bakacak varsa dün eşimin kahvesinde bir görüntü görüp yorumlayamadık yorum yapan olursa çok güzel olur, bu arada fal bakmaktan hiç anlamamakla beraber her gün kahve içip falımızı kapatır kendi kendimize yorumlarız. Bir süre sonra bunlar doğru çıkmaya başlarsa ben de yorumlarım.

Bakmayı bilmem ama baktırmayı isterdim.
Merak ediyorum ama hiç böyle şeyleri denk düşüremiyorum ben :)

$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp$5.webp$6.webp$6.webp$7.webp

fal güzellerii :))))
peki bana tarot veya katina gibi fal bakmak isteyen var mııı ???
bende elimden geldiğince kahve yorumlarımmm:))))

ben kahve bakabiliyorum malesef sadece:26:

anladım canım peki ya yokmu tarot falan filan bakan katina :)))) ben kahve kendime bakamıyorm eğer kahve içersen benim yerime kapatmak istersen kapatabilirsin yani :) hahaha sadece ufak bi rica diyelimm :D

anladım canım peki ya yokmu tarot falan filan bakan katina :)))) ben kahve kendime bakamıyorm eğer kahve içersen benim yerime kapatmak istersen kapatabilirsin yani :) hahaha sadece ufak bi rica diyelimm :D

kız sen içsene kahveni:) yada kapat içme dök bakayım

Back
X