kizlar fal baktirmak hakkinda onceden cok merakliydim ama simdi baktirinca diyorum ki kendi kendime diyelim merak ettigim birsey sordum ben falciya sormasaydim belki benim istedigim gibi olucakti ben falciya inanirsam gonlume gore olcak olan iside bozarim.. eskiden boyle dusunmuyordum. cunku fal baktirdigimda dediklerinin ciktigida oluyordu bekarken esimle ayriyken gittim barisicaksiniz dedi soyle soyle olucak bak ailesi icin boyle olucak dediginde bir bir cikti dedikleri... simdide dun bi arkadasimin annesi bakmayi biliyormus baktirmadim ordan kafama takildi sizin goruslerinizide almak istedim..
kendi adıma konuşayım fal baktırmak illet gibi birşey. Bi kere başladı mı devamı geliyor. insan ister istemez etkisinde kalıyor. son 6 aydın belki ondan fazla falcıya gitmişimdir (bazılarına birkaç kez ) ama hala yeni isimler arıyorum. insanın kafasında hep acaba sorusu oluyor.mesela verdiğiniz örnekteki falcıyı bile merak ettim :26::26: yakınlarda ise numarasını verin ona da gidelim
istanbuldaysaniz istanbulda degilim:26:
iste benim dedigim etkisinde kalmak. etkisinde kalinca acaba onun dedigi gibi olmasina ben mi izin veriyorum.olumlu yada olumsuz.
kizlar fal baktirmak hakkinda onceden cok merakliydim ama simdi baktirinca diyorum ki kendi kendime diyelim merak ettigim birsey sordum ben falciya sormasaydim belki benim istedigim gibi olucakti ben falciya inanirsam gonlume gore olcak olan iside bozarim.. eskiden boyle dusunmuyordum. cunku fal baktirdigimda dediklerinin ciktigida oluyordu bekarken esimle ayriyken gittim barisicaksiniz dedi soyle soyle olucak bak ailesi icin boyle olucak dediginde bir bir cikti dedikleri... simdide dun bi arkadasimin annesi bakmayi biliyormus baktirmadim ordan kafama takildi sizin goruslerinizide almak istedim..
ilk basta bi dogru konusmayi ogrenirseniz. tanimadiginiz biriyim aklimi fikrimi uzaktan olcmeniz buyuk yetenek harcanmayin.Allah akıl fikir versin güzelim sana.
ilk basta bi dogru konusmayi ogrenirseniz. tanimadiginiz biriyim aklimi fikrimi uzaktan olcmeniz buyuk yetenek harcanmayin.
İnan bana,konunu okuyunca yetenek harcamaya gerek kalmıyor.İstersen bir dön bak yazına.Sen ki fallara bırakmışken kendini,bana uzaktan akıl ölçmenin yanlış olduğunu öğretmeye çalışman ne garip.Neyse polemiğe gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?