Fal baktırmak isteyenler :))

pupiqq

"Çapulcu" T.C !
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
2.027
120
Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz:KK3:

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor :KK1:

Katina ve tarot falı bakıyorum.

Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.

Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)

:KK16::KK16:

aa ben de balık burcuyum:KK1: benim de hislerim kuvvetli ama fal bakmayı bilmem:KK16: hadi ilk baktıran ben olayım:KK19: tarotuma bakar mısın:KK8::KK8:

Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz:KK3:

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor :KK1:

Katina ve tarot falı bakıyorum.

Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.

Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)

:KK16::KK16:

kahverengi göz(koyu), koyu kahve saç, buğday ten. genel bir fal baksan soracak bir sorum yok şuan.

Tamam kızlar bakıp hemen yazıyorum :)

YaseminA canım sen Tarot mu istiyorsun yoksa her ikisini de mi ? Katina da varsa özelliklerini yazarsan ve konu verirsen sevinirim :)

Bende varım yahu. Siyah saçlıyım kahverengi gözlerim ten rengim buğday. Katina diyeyim bari gerçi tarotu da merak ediyorum ama. İlişkim var uzun süredir fakat arada aile faktörü var bunu aşabilecek miyiz acaba..

bana da bakar mısın :)
kahve göz kumral saç beyaz sarımsı cilt rengim var :)

Tamam kızlar bakıp hemen yazıyorum :)

YaseminA canım sen Tarot mu istiyorsun yoksa her ikisini de mi ? Katina da varsa özelliklerini yazarsan ve konu verirsen sevinirim :)

tarot istiyorum sadece:KK1: aşk meşk belli artık benim:KK1: tarot içinde mi konu lazım

sanırım lazım:KK1: o zaman iş bulma konusu olsun.. iş arıyorum, ama bulamıyorum:KK50:

Son düzenleme:
İnanmıyorum, nasıl görmemişim bu konuyu:KK53:
Hemen istiyorum:KK23:

Göz rengim kahverengi, saçların orjinal rengi olması gerekiyor sanırım:26: O da kestane, buğday tenliyim...

Tarot için bir konu gerekiyorsa da, eşimin sağlığı diyorum..
Teşekkür ederim şimdiden:KK17:

Sayfan hayırlı olsun ..

Rica etsem banada tarot açar mısın..

Aile içindeki sıkıntılar..

Diğeri için ise özelliklerim ;
Siyah uzun saçlı,ela gözlü , beyaz tenliyim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar kusura bakmayın bir işim çıkmıştı geldim ve bakmaya başlıyorum şu an :)

ben de istiyorum ben de :)

ama tarot istiyorum,aşk olayım belli zaten :KK1:

konu:bir takım maddi sıkıntılar

Merhaba ben de geldim :KK55: Ben katina baktırmak istiyorum canım, saçımın doğal rengi koyu kahve, gözlerim açık kahve, beyaz tenliyim, yay burcuyum. Şu an bir sevgilim yok ama peşimi bırakmayan bir adet eski sevgili, benden hoşlandığını hissettiğim bir adet de yeni biri var.

ya ben de istesem :18: kahve saç,kahve göz,buğday ten.oğlak burcuyum.olmasını beklediğim bir evrak var bununla ilgili bakabilir misin canım?

amaniiiiiinnnnn bende ıstıyorum mutlaka katına ıstıyorum ben erkek arkadasımla dort aydır ayrıyız bırleme barısma vs olacakmı???ben kumral tenlı kahverengı gozluyum o sarısın ela gozlu sımdıden cooookkkk tesekkurler:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Fal duydummu hiç kaçırmam bayılırım banada lütfen tarot açabilirmisinz.
Saç kahve, göz kahve,ten buğday.

Genel ne hissederseniz.Yada bir arsa ev işimiz var onunla ilgilide olabilir.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
bana da bakar mısın profilimde kızlardan gördüm ben de eksik kalmayayım dedim :) ben de tarot baktırmak istiyorum ama pek bir konu gelmiyo aklıma genel olarak oluyor mu

kahverengi göz(koyu), koyu kahve saç, buğday ten. genel bir fal baksan soracak bir sorum yok şuan.

Şu anda belirli değişiklikler ve gelişmeler var hayatında,

Yakın zamanda geçmiş yüzünden senden intikam almak isteyen biri ufak bir oyun oynayacak ve sen bunu görmek istemeyeceksin maalesef bu yakın geleceğindeki olumsuzluk.

2 aya yakın bir zamanda çevrendeki biri sana bir sır veriyor. Açıkcası bu biraz seni sıkıntıya sokacak gibi. Pek uğraşmak istemiyorsun bu konuyla.

1 ay içerisinde biri sana olumsuz bir özelliğini ya da yaptığın bir eylemin kötü olduğunu söylemiş ve senin bu konuda farklı düşüncelerin var, hatta onun böyle düşünmesine içerlemişsin.

1 ve ya 2 aylık bir süreçte karamsar düşüncelere kapıldığını görüyorum. İşler umduğun gibi gitmiyor.

Çok bilge bir karakterin var yani olaylara objektif bakabiliyorsun.

Çevrendeki 2-3 kişi çok yalan bahaneler üretiyorlar buna dikkat etmelisin. Fesat gibiler sanki.

Şu anda ya da çok yakın zamanda bir yakınını kaybettiğin için üzüleceksin ve üzülüyorsun bilmiyorum. Bu kayıp; ölüm, hastalık ve ya uzak yere taşınma olabilir.

Geçmişinden ders alıyorsun, güzel yenilikler seni bekliyor :KK31:

Valla bende istiyorum o zaman.
Beyaz tenliyim, kumralım, açık kahve(ela-kahve arası) renkli gözlüyüm.
Benim sorum hep aynı :KK53: karşılıklı aşkı ne zaman bulcam.
Artık hayatımda biri olsun istiyorum, ileriye götürecebileceğim bir ilişkim olsun istiyorum.
Tabi herşeyin öncesi hayırlı biri olması.

Şu anda belirli değişiklikler ve gelişmeler var hayatında,

Yakın zamanda geçmiş yüzünden senden intikam almak isteyen biri ufak bir oyun oynayacak ve sen bunu görmek istemeyeceksin maalesef bu yakın geleceğindeki olumsuzluk.

2 aya yakın bir zamanda çevrendeki biri sana bir sır veriyor. Açıkcası bu biraz seni sıkıntıya sokacak gibi. Pek uğraşmak istemiyorsun bu konuyla.

1 ay içerisinde biri sana olumsuz bir özelliğini ya da yaptığın bir eylemin kötü olduğunu söylemiş ve senin bu konuda farklı düşüncelerin var, hatta onun böyle düşünmesine içerlemişsin.

1 ve ya 2 aylık bir süreçte karamsar düşüncelere kapıldığını görüyorum. İşler umduğun gibi gitmiyor.

Çok bilge bir karakterin var yani olaylara objektif bakabiliyorsun.

Çevrendeki 2-3 kişi çok yalan bahaneler üretiyorlar buna dikkat etmelisin. Fesat gibiler sanki.

Şu anda ya da çok yakın zamanda bir yakınını kaybettiğin için üzüleceksin ve üzülüyorsun bilmiyorum. Bu kayıp; ölüm, hastalık ve ya uzak yere taşınma olabilir.

Geçmişinden ders alıyorsun, güzel yenilikler seni bekliyor :KK31:
teşekkr ederim yaw nkdr olumsuzluk çıkmış yaa:26:

X