- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
kızlar, daha önce de böyle konular açılmıştı ve bu konuları açan arkadaşlara felaket yanıtlar gelmişti....senin işin mi yok, fala niye bu kadar inanıyorsun gibi yanıtların yanı sıra sana üç vakite kadar yol var işte şu görünüyor falan diye yazılar yazılıp arkadaşlar tiye alınmıştı, tüm bunları göze alarak böyle bir konu açtım şimdi, bir sıkıntım derdim yok Allaha şükür...ama eskiden geyikte olsa eş dost fal bakar eğlenirdik...en yakın arkadaşımla fal baktırılan kafelere gidip maksat muhabbet yapardık...ama evlendiğimden beri arkadaşımla fazla görüşemedik....etrafımda da böyle takılacağım kimse yok şu aralar...maksat hoş beş olsun diye istiyorum bunu....belki ilgilenen biri olur, tarot mu bakar artık, kağıt falı mı açar artık, benim yerime kahve içip fala mı bakar bilmem ama yaparsa sevinirim.....sonuçta burda kadın kadına destek olmuyor muyuz? benim de içimden bu gelmiş, eşimde içerde şekerleme yapıyor, ben de yorucu bir gün geçirmişim.....çamaşırsuyu çok şey mi istedi şimdi sizden.....hihoyyyt
arkadaşlar, ilk başta gerçekten içimden geldiği için bu konuyu tarot, astroloji ve fal bölümüne açmıştım..sonra konu geyik bölümüne taşınınca geyik sohbeti oldu, idare edin artık....
bu arada konu ilk açıldığında fal isteyen arkadaşlara geyik olsun diye birşeyler yazmadım, ayıp olmasın diye, ama onlarda katılırlarsa gırgırına açarız onlara da....
mod arkadaşlardan rica ediyorum, konuma dokunmasınlar, çünkü yeterince heba oldu ilk başlarda...sakin sakin gitsin.....
arkadaşlar, ilk başta gerçekten içimden geldiği için bu konuyu tarot, astroloji ve fal bölümüne açmıştım..sonra konu geyik bölümüne taşınınca geyik sohbeti oldu, idare edin artık....
bu arada konu ilk açıldığında fal isteyen arkadaşlara geyik olsun diye birşeyler yazmadım, ayıp olmasın diye, ama onlarda katılırlarsa gırgırına açarız onlara da....
mod arkadaşlardan rica ediyorum, konuma dokunmasınlar, çünkü yeterince heba oldu ilk başlarda...sakin sakin gitsin.....
Son düzenleme: