Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
... adlı instagram sayfam var beklerim.Reklam gibi oldu ama cevap vermek istedim.Fal bakmasini bilen varmiii
Ben geçenlerde falcı telvesi diye bir siteye baktırdım. Kız çatır çatır her şeyi bildi üstelik fiyatları da çok Ucuz bir bak derimEndlesslovetarot adlı instagram sayfam var beklerim.Reklam gibi oldu ama cevap vermek istedim.
UcretlimiEndlesslovetarot adlı instagram sayfam var beklerim.Reklam gibi oldu ama cevap vermek istedim.
Ucretlimi
Kalsin ozamn
Bana da çok güvenilir bir sayfa gelmedi açıkcasıKalsin ozamn
Bas baya reklamini yaptiBana da çok güvenilir bir sayfa gelmedi açıkcası
Konu sahibinin buraya sorma amacı bedava baktırmakBedava mi bakacaktım.Reklam yapsam instagramdan yaparım.Neresi guvenilir degil anlamadım.
Valla hiç anlamadım ne demek istediğinizi ama siz de konu sahibinin bu isteğini anlamanıza rağmen kendi reklamınızı araya sıkıştırıverdiniz ötesini berisini bilmem.Çevresine sorsun o zaman 5000 km öteden anlayabiliyorsandaha akıllıca olur söylersin akıllısınız ya
Çevresine sorsun o zaman 5000 km öteden anlayabiliyorsandaha akıllıca olur söylersin akıllısınız ya
Beleşe baktırmak zeka gostergesi mi bilemedim simdi
Hesabi kapatilmis galba ben parayl baktirmak istesrydim ztn buraya sormazdim direk intgmdan arastirir baktirirdimValla hiç anlamadım ne demek istediğinizi ama siz de konu sahibinin bu isteğini anlamanıza rağmen kendi reklamınızı araya sıkıştırıverdiniz ötesini berisini bilmem.
Valla insan amacına ulaşmak için her türlü dolambaçlı yolu deniyor ben anladimHesabi kapatilmis galba ben parayl baktirmak istesrydim ztn buraya sormazdim direk intgmdan arastirir baktirirdim![]()