• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal bakan varmı

Endlesslovetarot adlı instagram sayfam var beklerim.Reklam gibi oldu ama cevap vermek istedim.
Ben geçenlerde falcı telvesi diye bir siteye baktırdım. Kız çatır çatır her şeyi bildi üstelik fiyatları da çok Ucuz bir bak derim

Bedava mi bakacaktım.Reklam yapsam instagramdan yaparım.Neresi guvenilir degil anlamadım.

Çevresine sorsun o zaman 5000 km öteden anlayabiliyorsan😄😃😀😆😆😅🤣🥰🙃🙂😊😂😉 daha akıllıca olur söylersin akıllısınız ya

Çevresine sorsun o zaman 5000 km öteden anlayabiliyorsan😄😃😀😆😆😅🤣🥰🙃🙂😊😂😉 daha akıllıca olur söylersin akıllısınız ya
Valla hiç anlamadım ne demek istediğinizi ama siz de konu sahibinin bu isteğini anlamanıza rağmen kendi reklamınızı araya sıkıştırıverdiniz ötesini berisini bilmem.

Reklâm yapmak için uygun bir yer
olmadigini sen söyledin.Beleş baktiranlar yeriymiş bilseydik.Bence gayet net anlamışsınız.

Valla hiç anlamadım ne demek istediğinizi ama siz de konu sahibinin bu isteğini anlamanıza rağmen kendi reklamınızı araya sıkıştırıverdiniz ötesini berisini bilmem.
Hesabi kapatilmis galba ben parayl baktirmak istesrydim ztn buraya sormazdim direk intgmdan arastirir baktirirdim :D

Back
X