Bakanlar da sonradan kaçıp gidiyor yok oluyorlar kaç tanesi bıraktı. Dalga mı geçiyorlar bilmiyorum
Bence de. Hevesleniyoruz kalıyor kursağımızda
ya da bakımdan sonra gereksiz sorulara maruz kalmamak için kaçıyorlar :) mesela ben de bakıyordum ama bakmıyorum...çünkü bakımdan sonra sorulan sorulara sinir oluyorum..yazdığımı okusa anlayacak ama hala soruyor... hem de fal enerji işidir,gerçekten bakan insan kolay kolay taşıyamaz o kadar isteği... :)
artık her sebebe açık anlaşılan bakmamk için evet enerji işine katılıyorum haklısın :) ayrıca yine de enerjin yerinde olursa bir gün bakmanı rica edebilirim fırsatçı gibi olmayım da tabi
Yok artık kesinlikle bakmıyorum =)
hehe tövbelisin anlaşılan sen bu konuda :)
tövbe etmiş de değilim ama bakmama kararı aldım kararımdan dönmem :) tövbe eder bir daha tekrarlarsam bakımı çarpılırım falan :d
neyse sen kararını almışsın bu konu da ısrarcı olmamız mantıksız olur :) biz kızlar cidden falı seviyoruz ama ne yapalım :)
dreamlive vardı bi ara...o çok iyi bakıyor:) bayadır yok ama kaçırdı fal tutkunları kısçaazıı :)
hadi ya büyük bir fal tutkunu olaraktan ben kaçırdığıma şu anda üzüldüm cidden ama
=) o duru bakımı iyi bi kızçeydi ya ,fal bakımından ziyade hislerini yazıyordu ...söylediği çok şeyi yaşadım :) Bi deneyeyim şansımı belki ulaşırım kendisine :)
=) o duru bakımı iyi bi kızçeydi ya ,fal bakımından ziyade hislerini yazıyordu ...söylediği çok şeyi yaşadım :) Bi deneyeyim şansımı belki ulaşırım kendisine :)
ben zaten bana da baksın dmeiştim ama herkes bir özenle heyecanla isteyince bir daha söyleyim dedim ben de yine istyorumm falll :)