Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Mune abla bakiyor. Simdi gelirFal bakabilen var mı cidden detaylı bi şekilde yorumlayabilecek ücretsiz sadece bir kereliğine lütfen ya?
- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 323
- 28
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Benim olmuyor böyle isteklerim. Fal nedir allah aşkına? Kacinci yüzyılda yaşıyoruz. Gelecek öyle kahve telvesinden falan bilinmez.İnsanlarla dalga geçmeyin ya. Hepimizin olmuyor mu böyle istekleri... Mune nin falları reklamcılara. Bilmem anlatabildim mi? Yanlış yere açmış olabilir konuyu uyaralım arkadaşı böyle tepki vermeyelim lütfen... @ilginchakkatenn fal bakmıyor o şakasına yazmış arkadaş...
- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 323
- 28
fal değil illaki çaresiz zamanlarımız oluyor. ayrıca insanların fala ya da başka şeye yönelmesi kimseyi ilgilendirmez ki hiçbirimizi...Benim olmuyor böyle isteklerim. Fal nedir allah aşkına? Kacinci yüzyılda yaşıyoruz. Gelecek öyle kahve telvesinden falan bilinmez.
- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.104
- 248
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz derken? Her şey çok ilerledi de bi fal kaldı zaten.Benim olmuyor böyle isteklerim. Fal nedir allah aşkına? Kacinci yüzyılda yaşıyoruz. Gelecek öyle kahve telvesinden falan bilinmez.
Sizin böyle istekleriniz yoksa bu tür konulara bakmazsınız olur biter. Herkesin kendine göre derdi var bu dertleriyle baş etme yöntemi var. Dalga geçilecek, küçümsenecek bi durum göremiyorum ben.
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Hangi konuya bakıp bakmayacağını ben karar veririm , siz değil :))Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz derken? Her şey çok ilerledi de bi fal kaldı zaten.
Sizin böyle istekleriniz yoksa bu tür konulara bakmazsınız olur biter. Herkesin kendine göre derdi var bu dertleriyle baş etme yöntemi var. Dalga geçilecek, küçümsenecek bi durum göremiyorum ben.
iyi aksamlar
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Sizce buradan bir insan karşıdakinin geleceğiyle ilgili ne söyleyebilir ki ?fal değil illaki çaresiz zamanlarımız oluyor. ayrıca insanların fala ya da başka şeye yönelmesi kimseyi ilgilendirmez ki hiçbirimizi...
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Sevgili konu sahibi,Fal bakabilen var mı cidden detaylı bi şekilde yorumlayabilecek ücretsiz sadece bir kereliğine lütfen ya?
Öncelikle ben sizin konunuza cevabı BDV topigindeyken yazdım.
Size nacizane fikrimi söylemek istiyorum. Fal gibi şeyler hurafeden başka birşey değil. inamayın lutfen. Bir çok insan bu tarz şeylere inanıp dolandiriliyor. Geleceği Allahtan başka kimse bilemez.
Hakkınızda hayırlı neyse o olsun. Oyu geceler.
- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.104
- 248
Ben size bu konuya bakamazsınız demedim, madem böyle istekleriniz yok bu tür konuları da takip etmenize gerek yok diyorum :)Hangi konuya bakıp bakmayacağını ben karar veririm , siz değil :))
iyi aksamlar
Herkes sizin inandığınız şeylere inanacak diye bi şey yok, belki insanlar fal baktırarak rahatlıyor. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz, o yüzden yorum yaparken de dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum ben.
Ne mutlu size, inşallah böyle şeylere hiçbir zaman ihtiyaç duymazsınız.
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Bu konu ilk BDV ye açıldı. Ben o topikteyken yazdım. Zaten burçlar, tarot benim takip ettiğin bir topik değil. Konu daha sonra taşındı.Ben size bu konuya bakamazsınız demedim, madem böyle istekleriniz yok bu tür konuları da takip etmenize gerek yok diyorum :)
Herkes sizin inandığınız şeylere inanacak diye bi şey yok, belki insanlar fal baktırarak rahatlıyor. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz, o yüzden yorum yaparken de dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum ben.
Ne mutlu size, inşallah böyle şeylere hiçbir zaman ihtiyaç duymazsınız.
Inşallah kimse ihtiyaç duymaz. Çünkü konu sahibine de yazdım. Insanların bu tarz boşluklarından yararlanıp dolandıran duygularıyla oynayan çok fazla kötü niyetli insan var. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa isteyen istediğine inanır.
Artık alıntılamayın. Polemiğe girmiş gibi oluyor. Herşey gönlünüzce olsun sevgiler :)
- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.104
- 248
Polemik yaratmak değil amacım :)Bu konu ilk BDV ye açıldı. Ben o topikteyken yazdım. Zaten burçlar, tarot benim takip ettiğin bir topik değil. Konu daha sonra taşındı.
Inşallah kimse ihtiyaç duymaz. Çünkü konu sahibine de yazdım. Insanların bu tarz boşluklarından yararlanıp dolandıran duygularıyla oynayan çok fazla kötü niyetli insan var. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa isteyen istediğine inanır.
Artık alıntılamayın. Polemiğe girmiş gibi oluyor. Herşey gönlünüzce olsun sevgiler :)
Ben de gereksiz sert çıkmışım, kusura bakmayın onun için :)
O konuda çok haklısınız, kötü niyetli çok insan var maalesef ama insan kendini çaresiz hissedince bu yollara da başvurabiliyor işte.
Sizin de her şey gönlünüze göre olur inşallah, sevgiler. :)
- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 323
- 28
Haklısınız ama ben de bir sosyolog olarak insanların içinde ki durumlara göre yorum yapıyorum çünkü her insan kendine göre haklıdır, birkaç topik de daha dalga geçenler vardı karşıda ki insanla ve dalga geçmek insan psikolojisini çok fazla yıpratan bir şey :)Sizce buradan bir insan karşıdakinin geleceğiyle ilgili ne söyleyebilir ki ?
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Yukarıda cevabı yazdim. Okuyun isterseniz.Haklısınız ama ben de bir sosyolog olarak insanların içinde ki durumlara göre yorum yapıyorum çünkü her insan kendine göre haklıdır, birkaç topik de daha dalga geçenler vardı karşıda ki insanla ve dalga geçmek insan psikolojisini çok fazla yıpratan bir şey :)
- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 323
- 28
Gördüm :)Yukarıda cevabı yazdim. Okuyun isterseniz.