Sizde de mi factor v heterozigotMerhaba, öncelikle hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah. 22 haftalık hamileyim ve bu ikinci gebeliğim. İlkini preeklampsi yüzünden erken doğum sonucu kaybettim 25+1 de. Gelişimi geriden geliyordu ve uterin arterlerde direnç vardı yani bebeğime kan ve besinler tam gitmiyordu. Kaybimizdan sonra yaptırdığım testler sonucunda factor v de ve mthfrlerde heterozigot mutasyon çıktı. Gebe kalmayı planladigim zaman aspirine ve keseyi görür görmez de 0.4 lük iğneye başladık. 48 kiloydum gebe kaldığımda ve bu doz senin için yeterli demisti doktorum. Son zamanlarda her gittiğimiz kontrollerde kan akışına bakılıyor özellikle. Çok şükür bir akım problemi görülmedi. İnşallah böyle devam eder
mtfhr önemli mi ben sadece factor V önemli diye bişliyorum.Hem factor V, hem de mthfr ler heterozigot
siz kaç kiloydunuz hamileliğiniz boyunca . yani ne kadarla başladınız . benim kilom fazla maalesef 74.merhabalar benimde 3 gende heterezigot var 2 dusukten sonra test yaptirip ogrendim 2 cocugum var 2. yi yeni doğum yaptım 0.4 luk igne ve coraspirin kullandim igne kilona gore veriliyo diye biliyorum Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ben ikisini de erken dogum yaptım ilki 36 ikinci 34 haftalık
siz kaç kiloydunuz hamileliğiniz boyunca . yani ne kadarla başladınız . benim kilom biraz fazla normale göre .
benim de mthfrlerden biri homozigotmtfhr önemli mi ben sadece factor V önemli diye bişliyorum.
50 kiloydum 70 kiloya kadar çıktım 34. haftada dogum yaptımsiz kaç kiloydunuz hamileliğiniz boyunca . yani ne kadarla başladınız . benim kilom fazla maalesef 74.
hangi geneleriniz heterozigottusiz kaç kiloydunuz hamileliğiniz boyunca . yani ne kadarla başladınız . benim kilom fazla maalesef 74.
faktor V mthr paihangi geneleriniz heterozigottu
Merhaba kan akışına nasıl bakılıyor kan filan mı alıyorlarMerhaba, öncelikle hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah. 22 haftalık hamileyim ve bu ikinci gebeliğim. İlkini preeklampsi yüzünden erken doğum sonucu kaybettim 25+1 de. Gelişimi geriden geliyordu ve uterin arterlerde direnç vardı yani bebeğime kan ve besinler tam gitmiyordu. Kaybimizdan sonra yaptırdığım testler sonucunda factor v de ve mthfrlerde heterozigot mutasyon çıktı. Gebe kalmayı planladigim zaman aspirine ve keseyi görür görmez de 0.4 lük iğneye başladık. 48 kiloydum gebe kaldığımda ve bu doz senin için yeterli demisti doktorum. Son zamanlarda her gittiğimiz kontrollerde kan akışına bakılıyor özellikle. Çok şükür bir akım problemi görülmedi. İnşallah böyle devam eder