Faktor 5 homozigot pihtilasma

eeesssrrraaa_45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
641
578
53
37
Merhaba, 2019 yilinda faktor 5 genimde homozigot oldugum ortaya cikti. Daha once 2 dusugum var biri kimyasal biri kalp atislarini duyamadik. Suan 3. Hamileligim ikizlere 6 haftalik hamileyim. Dun bir kanamam olmustu bugun doktora gittim kanama bolgesi olusmus. Doktor dun kan sulandiricilari kestirdi. 4 gun de yapmayacagim, ancak factor 5 homozigot oldukca riskli ve cumartesi gununden bu yana sol baldirimda agri var, bugun de uyusma oluyor gibi geliyor. Benim gibi kanama bolgesinden dolayi kan sulandiriciya ara veren oldu mu aramizda ve verdiginiz arada herhangi bir sorun oldu mu?

Merhaba kaçlık iğne kullanıyorsunuz benimde faktör v sıkıntılı 20. Haftayı geçemiyoruz

Araştırdık tek sorun pıhtılaşma çıktı. Günde iki kez mi kullanıyorsun acaba? Benim dozu 0,6 ya çıkardılr
allah’a cok sukur ben problem yasamadim. Insallah az kaldi yolumuz saglikla almak nasip olur. Size de sifa olsun insallah. Cok yikici oluyor hele ki buralardan donmek Allah yazdiysa bozsun insallah. Hicbir anne adayi yasamasin.

allah’a cok sukur ben problem yasamadim. Insallah az kaldi yolumuz saglikla almak nasip olur. Size de sifa olsun insallah. Cok yikici oluyor hele ki buralardan donmek Allah yazdiysa bozsun insallah. Hicbir anne adayi yasamasin.
Esra hanim dilerim saglikla kucaginiza aldiniz yawrularinizi. Bende factor v homozigot mutasyonum. Malesef ilk bebegimi 33 arti 4 de erken dogumla 3 gun yasamasina ragmen kaybettim. Kanamam olmustu. Bebegimde de purpura fulminans diye hastalik oldu. Suan gebelige hazirlaniyorum lutfen bana destek amacli bildiklerinizi paylasbailirmisinix. Birde hamilelik disinda doktorunuz size ilac kullandiriyormu cok riskli oldugumuzu soyleyen var cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…