'Fakirler Ölsün Porsche'den Selamlar' Diyen Kız

herşey bi yana, kaşlar bi facia...:23::27:
bence kız oto sanayi de dükkanın getir götür ayak işlerine bakan bi kız..
o fırsatta arabayı bi tur deneyip, video çekmiş:52::52::52::52::52:

millet facebook adresini bile bulmuş,:1::1: evet estetik var facebook fotolarında fark ettim, videoda yok gibi gelmişti

Amma abartilmis ergen psikolojisi iste kiz dikkat cekme pesinde.

Bu kızı izlerken yüreğim ağzımdaydı..
Ne estetikliği ne de konuşması umrumda değil,
Direksiyonda, trafikte :53:
Özellikle son zamanlarda pek moda oldu direksiyon başında selfie (özçekim) yapmak..
Bu insanların ellerinden ehliyetlerinin alınması lazım,
Hoş, ehliyeti elinden alınmış ama hala direksiyon başında olanlar da var...

Kendilerini düşünmüyorlar anladık da (beğeni peşindeler), başkalarının hayatını hiçe saymalarını onaylamıyorum...

baska bi videosu daha var, boynunda gamali hacli kolye
saclarini kazitmis, siyah giymis falan
ne oldugu belli degil kizin. ALLAH akil fikir versin ne diyeyim.

geyik yapmış ama diğer videosunda bariz ya çok sarhoş ya da haplanmış.

Yaptigi ise yaradi ama popi oldu :27:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gece gece karnıma agrılar girdi konuştu konuştu en son sen kimsin beeaa dediii:9::9::9::9::9::9::9::9::9::46::46::46:

O arkadakini bence tanımıyor o :) adam gelmiş yapışmış kıza
95 tllik rujumu çaldılar diyor,çocukda oha diyor :60:
siz fakirler buraya girmezsiniz tamammı :)
varroşş :60:

bu ruh hastasının kendilerini şanslı gören arkadaşları varmış bi de :60:

$Ekran Alýntýsý.PNG

Arkadaslar bu olay tam düzmece şuan itibariyle çözmüş bulunuyorum biraz incelerseniz bu videoya nil isimli bi kız diss atmış sanki birbirinden habersizlrrmiş gibi görünüyor ama değil diss atan nil ile bu kızın ortak arkadasının resminin altındaki yorumu atıcam

$10475583_282998971880768_6123397672568410864_n.jpg

kezban tipli kız araban olsa ne olur ki, dudağını arı sokmuş gibi dolaşıyorsun, kaşlar sileceği kırık araba gibi aşağı çekmiş, tip yok ki sende otobüsle eve giden güzel kıza kurban ol sen, az sollarken beledıye otobuslerıne bi bak da güzellik gör...konuşman tarzın tavrın fiyasko keşke annen o malum gece başım ağrıyor deseymiş..

Saclarim sekil önümden cekil :60::60:

Uzaydan dünyaya göc etmis anam bu :60::60::60::60:

Melda Saf adlı genç kız, lüks aracın içinde çektiği videoda ‘fakirler ölsün Porsche’tan selam’ demiş ve bir anda sosyal medyada tepkilerin hedefi olmuştu. Saf, eleştirilere dayanamayarak yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamayı evinde kamera karşısına geçerek kağıttan okuyan Saf, videonun arkadaşları arasında şakalaşmak amacıyla çekildiğini savundu. İşte Saf’ın o açıklaması:

“Merhaba ben Melda, paylaştığınız porche arabalı kız, namı diğer estetikli kız şımarık kız ve kim bilir daha üzerime kondurduğunuz o adların bir çoğu. İnsanların birbirilerini tanımadan, neyi neden yaptığını bilmeden direkt olarak ne gördüysek üzerine yorumlar yapabilecek kadar önyargılı bir toplumuz. İnsanoğlunun zaafı haline gelmiş ne yazık ki, isterdim ki benim özelim ve sevdiğim insanlar arasında kalsın yıllardır olduğu gibi. Facebook profil sayfamda toplamda 130 kişi bulunmakta, uzun zamandır bir sürü videolar çekiyorum ve arkadaşım zannettiğim bir takım insanlarla paylaşıyorum kendi aramızda eğleniyoruz. Fakat ne yazık ki birisi buradan videoları alarak orada burada paylaşma gereksinimi duymuş,teşekkürler.

Bu açıklamayı yapıyorum çünkü yaptığınız ağır hakaretleri ve ithamları hak etmiyorum fakat haklısınız ben de durumu bilmeden böyle bir videoyla karşı karşıya kalsaydım. Bu kişi hakkında pek doğru düzgün şeyler düşünmezdim. Estetik demişsiniz, baba parası yiyor demişsiniz peki bunlardan size ne? Ve daha bir çok yorumlar yapmışsınız, hiçbir şeyden haberiniz yokken, sizi neden bu kadar yordu bu video ?

Biraz da oturup içinizdeki diğer insanı sorgulamanızı tavsiye ederim.
kimin ne kadar aptal olduğunu sorgulamak yerine, hayatınıza dair daha fazla faydalı şeyler yapabilirsiniz. Orada yargılamanız gereken benim sadece orada kurduğum cümleler ve yaptığım hareketler olmalıyken bunlar sizi ilgilendirmez.
Ve evet keşke para dağıtıyor olabilsem de bir çoğunuzun da karakterine, kalbine estetik yaptırabilsem belki bir işe yarar. zengini fakiri gideceğimiz yer aynı, insanların bu dünyada sadece yaptığı iyilikler kalacak. Bir insanı gülümsetebilmenin değerini milyarlara değişmem. durumu dile getirmeye çalıştım eğer diğer videoyu izleyip de kırılanlar,sinir olanlar varsa da onlardan da özür dilerim. Sizler de haklısınız çünkü, bilmiyordunuz durumu. İnsanların birbirlerini daha fazla yıpratmadığı, ön yargıların biraz olsun kırıldığı, gerçekten güvenebileceğimiz insanların artması dileğiyle.

Kendinize iyi bakın.”

$Adsýz.jpg

Back