Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fakir Şarjlı süpürge almak istiyorum kıslar önerirmisiniz?
ben 1,5 yıllık evliyim ve evde en iyi yardımcılarımdan biri şarjlı süpürgem yere birşey döküldüğünde koca süpürgeyi açmadan kolayca süpürüyosun bu yazdığın markadan şaşma benimkide aynı marka:):):= lütfen biride bana yardım etsin yeni üyeyim ve konu açmak istiyorum ama açamıyorum site yöneticilerine mail yolladım geri dönüş olmadı
fakirin kırmızı renk olan şarjlı süpürgeleri kesinlikle mükemmel. uzunda kılları toplayan aparatı olmayınca pek iyi cekmiyor ama zaten ben onu sürekli takarak kullanıyorum taşın laminantın üstündede. ama pisliklerin birktigi yerin gizli olanından alın benimki şeffaf hem hemen doluyor hem de içindekiler gözüküyor. annemdeki gizli çok daha uzun süre kullanabiliyor.
ben de bi tane var canım. ucuzdu fiyatı 50-60 falan. onu alma sakın. yerden alıyor fakat halı koltuk gibi yüzeylerden toplamıyor. ben de yeni almayı düşünüyorum. bi tane vardı wattı yüksek uzatması da var hepsi bu. da .akir marka yine. gri renkte
fakirin kırmızı renk olan şarjlı süpürgeleri kesinlikle mükemmel. uzunda kılları toplayan aparatı olmayınca pek iyi cekmiyor ama zaten ben onu sürekli takarak kullanıyorum taşın laminantın üstündede. ama pisliklerin birktigi yerin gizli olanından alın benimki şeffaf hem hemen doluyor hem de içindekiler gözüküyor. annemdeki gizli çok daha uzun süre kullanabiliyor.