Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrikli SüpürgelerFakır darky 1600 dik elektrikli süpürge (1600 watt)
bu süpürgeden ben de anneler günü için anneme almayı düşünüyorum internetten okuduğum yorumlar olumsuz değil hep olumlu ama başlığının üçgen olması sorun oluyor mu? Kullananlardan yorum bekliyorum
merhaba, ben fakir darky kullanıyorum. çekiş gücü gerçekten cok güel. halıyı adeta yerinden kaldırıyor. fakat benim şansımamıdır bilemiyorum, sapı gövdesinden süpürürken ayrılıyor. daha doğrusu sapın takıldığı kısımdaki tırnak tutmuyor. (süpürge süpürürken birden 3 parçaya ayrılıyor) o yüzden servise verdik. henüz servisten dönmedi.
iki gün önce vatandan aldım dün de anneme verdim bugün denemiş az önce aradı ilk izlenimleriyle çok memnun kalmış bütün evi hızlıca tutabildim çekiş gücü çok yüksek halılarımı kaldırdı ayrıca çok da hafif yorulmuyorsun tutarken dedi; başlığının üçgen olmasının da herhangi bir dezavantajı yokmuş iyiymiş dedi teşekkür etti
hamileyim hem libelle sulu süpürge kullanıyordum ama çok ağır ve yorucu diye fakir darky aldım çekişi çok yüksek 2 milyarlık makinem o kadar çekmiyor ama çooook gürültüülü
Ben çok memnunum bu süpürgeden yaa,harika valla bi de hamileyim sulu süpürgem var onu arada bir eşim çalışıtırıyor,ama gerek bile kalmıyor bazen sulu süpürgeye çekiş gücü süper valla çok beğendim almak isteyenler hiç düşünmeden alsınlar derim.
kardeşlerim sağolsun doğum günüm için almışlar.sürpriz oldu.iki kere kullandım.evet sesi çok gürültülü ama ev için aldığım büyük süpürgeden daha iyi çektiğini düşünüyorum.
bende de var fakir çok güzel çekiyo öteki büyük süpürgem philips o da güzel ama ona gerek kalmıyo diyebilirim çekim gücü çok iyi tek eksisi biraz gürültülü çalışıyo makineyi çalıştırınca çılgın gelıyor diyorum eşime
az önce aldım arkadaşlar. İnanılmaz çekiyor halı yerinden kalkıyor. Hamileyim ihlasın aura sulu süpürgesini kullanıyordum. Hafif olsun diye aldım ama gücü beni inanılmaz yoruyor. Mıknatıs gibi düşünün halıda ileri geri ilerletmekte yoruluyorum halıya yapısıyo resmen. Sesi fazla olmasın dıyenlere asla tavsıye etmıyorım dehşet ses çıkartıyo. Oğlum korkudan ağladı o derece yani...
Günaydın .Annem ve çevremdeki tüm arkadaşlarım bunu kullanıyor.çekim gücü gayet iyi.Üçgen başlıktaki yada onu takıldığı yerdeki tırnaklarda kırılma olabiliyormuş diye duydum.ama günlük kulanım için gayet güzel ve hafif bir ürün.
Ben Rowenta Rh7737 Powerline Cyclonic Dikey Elektrik Süpürgesini kullanıyorum. tek dezavantajı ağır olması.kutu üstünde 6 kilo yazıyor.onun dışında hepa-filtre filtresi ve temizleme haznesinin sert plasitikten olması elinize vs toz değmesini engelliyor.
çok güzel çekiyor ama tozları yakalayabilirse tabi. o kadar fazla hava çıkarıyor ki, süpürgeyi yaklaştırdığınızda tozlar kaçıveriyor. halı üzerinde oldukça iyi ama sert zeminde kötü. üçgen başlık köşelerde falan kullanışsız. köşe-süpürgelik v.b. alırken başlığı çıkartıp, eski süpürgemin süpürgelikler için olan ince başlığını takarak kullanıyorum. o şekilde idare ediyor.
ses konusunda diyecek hiçbirşey yok. evin içinde uçak çalıştığını düşünün...
uzun lafın kısası bu fiyata anca bu kadar olur diyorum...
Ben de yeni aldım Fakir Darky 1600 Watt Dik Kuru Vakum Süpürgesi-Elektrikli Süpürge-FAKIR-En iyi Markalar En Karlı Fiyatlarla Karmarka.com 'da bu siteden, gayet güzel süpürge çok kuvvetli çekiyor pratik ama biraz gürültülü.
tam da bu süpürge için bu başlığa girmiştim :) arkadş çok memnunmuşta bende alayım diyorum.bundan önceki 50 lralıktı.çat çat kırıldı her yerinden.ben elimin altında gırgır gibi olsun istiyorum.zaten haftalık olarak süpürge çalışıyor ama böyle bir şey olursa elinizin altında ev hep temiz oluyor.bu açıdan çok güzel.her gün çalıştırın zor değil.bende alayım diyordum.sesinden korktum ama.arkadaş hiç bahsetmemişti sesten.