• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakir biri için soba....

melody

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
311
8
621
47
İstanbul
Merhabalar,
Fakir ve 4 çocuklu bir aile için kömür/odun yakacağı bir soba arıyorum. Kış geliyor :( sevabına vermek isteyen olursa...aile ümraniye de oturuyor. Ben nevresim, yorgan ..vs yardımı yapabildim ama soba için bir şey yapamadım durumum musait olmadığı için.
İlgilenen olursa haberleşme sağlarım...

canım yaa...
içim cız etti topiği okuyunca :çok üzgünüm:
istanbula çok uzağım, göndermeye kalksam kargo parası sobanın 2-3 katı olur ne yazık ki...
madem bu kadar muhtaçlar, yardım derneklerine bi başvursanıza canım?
yada belediyeye falan?

zaten çok ayıtır söylemesi ben epey birşeyler yaptım aileye.. hem kendim hem etraftan (biraz zorla gibi de olsa :( ya insanlar hiç başkalarını düşünmüyor çok üzücü ) birçok şeyi hallettim.
Soba meselesini daha yeni duydum daha doğrusu kadıncağız sordu..ilk buraya yazdım. bir kaç yerden daha haber bekliyorum.. belki olur.. olmazsa en kötü ihtimal hani ikinci el dükkanlar oluyo ya bi şekilde para ayarlayıp alırım.
dernek/belediye konusunu hiç düşünmemiştim açıkçası..bir bakınırım. kendilerine öyle bişi diyemem sanırım
cevap yazman bile güzel sevgili gurbaa prenses:) sağol...

:enbuyukkk:
Merhabalar,
Fakir ve 4 çocuklu bir aile için kömür/odun yakacağı bir soba arıyorum. Kış geliyor :( sevabına vermek isteyen olursa...aile ümraniye de oturuyor. Ben nevresim, yorgan ..vs yardımı yapabildim ama soba için bir şey yapamadım durumum musait olmadığı için.
İlgilenen olursa haberleşme sağlarım...

canım eğer durumu boyleyse muhtardan alcagı bır formla kı bunda bırsey yok zaten muhtar bılıyordur aılenın durumunu kaymakamlıga basvursun komurde verırıler en azından ardada erzak yardımı yaparlar beyaz masada eşya konusunda yardımcı olur kolay gelsın

ananemin eski sobası vardı ama istanbulda oturmuyoruz maalesef yardımcı olmayı cok isterdim :(

Back