- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
beni yrısmadan attırmaya calışıyo karsı takımdan o ciddiye almayınOy toplaamak yasak kazen duymasın ştttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni yrısmadan attırmaya calışıyo karsı takımdan o ciddiye almayınOy toplaamak yasak kazen duymasın ştttt
Biz anlarızda Ziyarteçiler ve ayrıca zıtlaştığıgınız biri falan görürse şikayet ederse diye söyledım ben . Benlık sıkıntı yok
Yok ya şaka amaçlıydı valla surda ağız tadıyla fakir bile olamiyozBiliyorum bunuda yinede dikaktli olmak lazım..
Geçen sene enlerde aleni oy isteyen olmuştu başkası için mesela direk şikayet etmiştim..
Aynen bize bile söylemedi yarışa girdiğini. Laf açıldı öyle öğrendik.Bizim arkadaşımız fakir ama gururlu asla dilenmez
aynnen kızzz gururluyumdur burnum yere düşmez bnmBizim arkadaşımız fakir ama gururlu asla dilenmez
Dimi giii hatçeeee
Rakibizzz tabı kı o yarışma benımmmmbeni yrısmadan attırmaya calışıyo karsı takımdan o ciddiye almayın
Fiyonklarin yamuk zati belki o yuzden atilirsingururum ayaklar altında
bu konuda yorum yapmıyorum ama whatsap ına her an tehdit mesajları yagabilir .D
eğer yarışmadan atılırsam gebertirim :
Valla arkadasimda olsa ben hosuma gidene veririm ayrım yapmam. Son 3 yarısmadada öyle yaptimRakibizzz tabı kı o yarışma benımmmm
Bileeemin hakkıyla alacaammm
hştt şaka yapıyom he yanlış anlayıp benı deli etmeyınnn
Canı sağolsun nolacak. Bizim gönlümüz zenginAman haaaa oy verin demek yasak duyulursa ceza alırsınız..
Yok ya şaka amaçlıydı valla surda ağız tadıyla fakir bile olamiyoz
Helal kız sanaaaaaaValla arkadasimda olsa ben hosuma gidene veririm ayrım yapmam. Son 3 yarısmadada öyle yaptim
he keptinden sonra sıra bende olsun çok heves ettim heAyy ne fakiriz arkadaşımız pro olsun diye oy dileniyoruz
aynı biz mutfağa sığındık biz ocak yanarken ılıklığı ile idare ediyok sonra battaniye ile idare ediyokDiğer odada ki tv de kanalı var orayı da fakirlikten ısıtamıyoruz
Canı sağolsun nolacak. Bizim gönlümüz zengin
biz fakirler yarısmada bile 1. olamayız hakedenin olsun 1.lik konuyu kapatın bnm ciceğim simdi oy fln dedi diye ban yemesinRakibizzz tabı kı o yarışma benımmmm
Bileeemin hakkıyla alacaammm
hştt şaka yapıyom he yanlış anlayıp benı deli etmeyınnn
yerim ben seni tm şiişşttt kapat konuyuFiyonklarin yamuk zati belki o yuzden atilirsin
fakirliğin gözü kör olsunYok ya şaka amaçlıydı valla surda ağız tadıyla fakir bile olamiyoz
1 - 2 - 3 Tıpbiz fakirler yarısmada bile 1. olamayız hakedenin olsun 1.lik konuyu kapatın bnm ciceğim simdi oy fln dedi diye ban yemesin
yerim ben seni tm şiişşttt kapat konuyu
fakirliğini yüzüne vurmak içinayrıca ben fakir değilim beni nye buraya cagırdınız cebimde tam 6tl 75kurus var
@Blacksee55 SekerPancarii SchonerDuft