- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
Kanal çok itici geliyor bana nedense..
2 tanede implantım var dişimde..
Gerçi özelde yaptırdım sölemesi ayıp müzik eşliğinde matkapla tırttt etti doktor..
Kahrolsun Kapitalist Sistem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanal çok itici geliyor bana nedense..
2 tanede implantım var dişimde..
Gerçi özelde yaptırdım sölemesi ayıp müzik eşliğinde matkapla tırttt etti doktor..
Bana hdıye geldi valla para mara vermedimmmAy burda prolarda var ama olmazki konunun ruhuna uymamış.
Çektirme yahu.
Dolgu ile kurtarılacak durumda degil mi?
Kanal şart mı yani.
Cekiyoh birbirimizi zaarTam beni anlatıyor. Biz takımca fakirmişiz o zaman
Bana hdıye geldi valla para mara vermedimmm
En sevdiğimBana hdıye geldi valla para mara vermedimmm
Onlar hediyeli prolar galibaAy burda prolarda var ama olmazki konunun ruhuna uymamış.
Kahrolsun Kapitalist Sistem
Bana hdıye geldi valla para mara vermedimmm
Vala bilmiyorum sağolsun KK mın güzel birtanecık yöneticileri bana hedayaaa verdı .Ben neden denk gelmiyorum ya o hayirseverlere
Onlar hediyeli prolar galiba
vayy vayy vay vayy ablama da bu yakışırdıAhahahahahahaaa
Beş beş parasını saydım aldım,birde gene beş beş saydım hediye ettim arkadaşıma.
Ahahsgahahgahahahahahavagvah benim belim ince taam mihuyumkurusun buyur canım
Aha kizlar aramızda zengin varParamla aldım ... hediye değildi..
vayy vayy vay vayy ablama da bu yakışırdı
Beş beş parasını saydım aldım,birde gene beş beş saydım hediye ettim arkadaşıma.
Tamam iyiki benim öyle derdim yok kusum ahahahaAhahsgahahgahahahahahavagvah benim belim ince taam mi
Yaa prolar fakirlik bulaşmasınNiye bilmeyim zamanında bende fakirdim,verdim parayı kızardım anında
Şu anda sıkıntı yokta ilerde ne olur bilinmez tabi,yoksa gidip çektirsem mi acaba.
Wayyyy prolara haaaaa
Zengin var kaçın topigeAha kizlar aramızda zengin var