- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Canim inanki calisanlarim ilgileniyor ayrica giyimle ilgili ayri danismanim var ahh siz fakirler biz zenginlerin hayatini bilemezsinziAhha zenginsin diye cogul ekinide bol kullaniyosun.
Ispatla zenginligini bakalim.
Sorular :
1) iki tane italyan markasi
2) iki tane turk markasi
3) alisveris yaptigin marketler
Canim inanki calisanlarim ilgileniyor ayrica giyimle ilgili ayri danismanim var ahh siz fakirler biz zenginlerin hayatini bilemezsinzi
Kızlar geleyim mı ?ben de 70 tl 'den yukarı hic çanta almadim mesela,bir de ihtiyaçlarımı hep erteliyorum diğer ay diğer ay diye hatta ağdamı evde yaptım dün.yeterliyse geliyorum
Benim ruhum fakir kirli çıkıyım canım, olsun sonuçta ruh fakirliği de yeterliOoo sen bütün vasıflara sahipsin..
Gel..
Nickin bile fakirim diyor kiz seninCanim inanki calisanlarim ilgileniyor ayrica giyimle ilgili ayri danismanim var ahh siz fakirler biz zenginlerin hayatini bilemezsinzi
Benim ruhum fakir kirli çıkıyım canım, olsun sonuçta ruh fakirliği de yeterli
DurUzerime rahat bisiler giyip geliyom hahahahaha
Hahahahh lingo lingo siseler
O derecemi kiz :) fakir olmasam simdi pilavin suyunu koymak yerine kahyama arabayi hazirlatip disari cikardimNickin bile fakirim diyor kiz senin
Fasfakirmiyim :)Eminim ki hepimizden fakirsin
En dip fakirsin sen
Hissediyorum
Fasfakirmiyim :)
Heh say bakalim Turk markasi iki taneO derecemi kiz :) fakir olmasam simdi pilavin suyunu koymak yerine kahyama arabayi hazirlatip disari cikardim
Ama benim gönlüm zengin yinede fakirmi sayiliyorum@Blacksee55 fakir geldi oltama
Ahah koyuyor insana degil mi benim adimi ilk sayfaya yazmis bideAma benim gönlüm zengin yinede fakirmi sayiliyorumaşkolsun bu topiği böyle mi öğrenecektim
Benim burada ne işim var ben zenginim
Zengin olsaydin bulamazdin biziBenim burada ne işim var ben zenginim