- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
Oooo Yeni Türkü candır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evden cikarsam alayim. A101 300 metre. Evde kagit havlu bitti 1 haftadir tuvalet kagidi kullaniyoruz . Onu dahi almaya gidemiyorum. Hamileyim ve her turk kadni gibi dünyada bu eylemi gerçekleştiren tek kisi benim gibi hissediyorum.
Ozaman walking dead izle. Azla yetinmeye çalışan birsuru insanYabancı film hic sevmem hic izlemem hele o games of bilmem ne gı allasen ya
O zaman hoşgeldin :)
Selamm cano. Hoşbuldum.
Aslında ben bu konuya gelmiyim, moralim çok bozuk kocam açık çek verdi git hediye al dedi. Nasıl sinirlendim
Aayy.
Bu konu o olaydan sonra açıldımıştı dimi.
Bence boşan
Selamm cano. Hoşbuldum.
Aslında ben bu konuya gelmiyim, moralim çok bozuk kocam açık çek verdi git hediye al dedi. Nasıl sinirlendim
Aayy.
Ozaman walking dead izle. Azla yetinmeye çalışan birsuru insan
Valla çok güzel ben izlemedim izlemedim, sonra 1 ayda 4 sezon izlemiştim rüyamda zombi görüyordum giiiPek övüyorlar onu da...
Valla çok güzel ben izlemedim izlemedim, sonra 1 ayda 4 sezon izlemiştim rüyamda zombi görüyordum giii
Yenı Kampanya istiyom biscolata alana biscolata erkekleri bedaveeeee olsun
Bence boşan
Seni parçalarlar burdaaaaa demeee :)))))
Dimi kız. Büyük başın derdi çoj olur napiyim milyarlarca hediyr alan adam. Ahah tövbe çarpılcam.
Anaam keşke kocam öyle olsada burdaki hatunlar parçalasa razıyım.
Adam sevfililer gününde çiçek almamak için evlendik biz evlendik diye 10 gün evvelden başlıyor söylemeye.
2bin tlyi serecek önüme de seç al diyecek ha
Yapma lannn
Eriyomm
Odungillerden yanee :)))