- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
Yok alma kıyamam yaBaşlık aç hanımlar diyet kapınıza kadar geldi yesem kilo alır mıyım :)
Kılolı olmak zor zanaat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok alma kıyamam yaBaşlık aç hanımlar diyet kapınıza kadar geldi yesem kilo alır mıyım :)
Ozman bacım zayıflama gruplara giden orda bol bol şişman bulanHahaha olurda erkek üyeyle Kazen uğraşır
Zayifladim benKılolu olaydın zengınlıgını unutacaktım oysa
Ordayım zatıdeOzman bacım zayıflama gruplara giden orda bol bol şişman bulan
3,5 tl ye ne eti yedirecen bize
Vallahada gıttım işim var yaHepimiz bir uyumazsak sabah şaşı olarak kalkarız yazılanları okucaz diye :)
Senin bu ozeti saticam 3.5 tan :))Özet : Fakfakiriz
Ver la herkesten 3.5 iyi toplarim3.5 tl biz sana verelim sen tum sayfalari ozetle yeni gelenlere
Ne yazmıs ne yazmısHepimiz bir uyumazsak sabah şaşı olarak kalkarız yazılanları okucaz diye :)
Keşke aktarım olsa alırdım bi kısmını ticarete girerdik :)Yok alma kıyamam ya
Kılolı olmak zor zanaat
At3,5 tl ye ne eti yedirecen bize
Vallahada gıttım işim var ya
5 ye kalkacam ben
Sen nasil sisko oldu hem pro hem siskosun.Ordayım zatıde
Sanırım herkes zayıf gelen yok
Kim yazmış ne yazmış olay mı var :)Ne yazmıs ne yazmıs
Fakir fakire demiş ki gel beraber daha fakir olalımKim yazmış ne yazmış olay mı var :)
Bunlar uyudu parola da gelmedi yarın sıkıntı olursa bela olurum alenen tehdit ediyorum kamu spotudur yanlış yoldasınız BahtsizBedeviiFakir fakire demiş ki gel beraber daha fakir olalım
Kizlar oyle bir sifre ki bide benden sizlere yolamami istiyor. Eger yollarsam hepiniz bana banlicaksiniz. Bahtsız bedevii cok agir bir yük ve sorumluluk ben bu sorumlulugu kaldiramicam zannedersem benden başkası bilmiyor bilen var mı? Bu görevi üstlenecek@melankolim
Parolayı dağıt özelden