- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
Ben sesini duysam gevşiyorum hatta gülmesini duysam gülmesi çok hoşuma gidiyorKıyamadı kocitosuna
Hahah dimi ben gözüm seni görmesin diyorum bazen
Ben tam tersiBen sesini duysam daha fazla sinirleniyorum gebersin köpek filan oluyorum .
Kibar soyluyomussun sen yineKıyamadı kocitosuna
Hahah dimi ben gözüm seni görmesin diyorum bazen
Ben tam tersi
Evlenince duy bide sen o sesi o zaman konuşalımŞimdi o telefonda gönlümü aldı ya aman sesini duysam sinirim geçiyor
Evlensin de bakalım eve gelsin istiyor mu kurbisimBende atmazdımkızımız daha yeni öğrenecek trip nasıl atılur
Çünkü henüz evlenmedi diyosunBende atmazdımkızımız daha yeni öğrenecek trip nasıl atılur
Dideral miii naptın gülüm burcun neannem kardeşlerim kim olsa canımı siktiysa yumusayamiyorum .
Zorla Allah için filan barisiyorum yada Allah için unutmaya calisiyorum kendimi sakinlestirebilmek için hatta diderale filan ihtiyacim var
Belki de oğlAkrepim'dir çok supheleniyorumDideral miii naptın gülüm burcun ne
Hııı evlen şöyle ikinci üçüncü yılına bir adım at bi daha görüşelim bebeemmmBen sesini duysam gevşiyorum hatta gülmesini duysam gülmesi çok hoşuma gidiyor
Sen nası diyonKibar soyluyomussun sen yineponcik poncik
Evlensin de bakalım eve gelsin istiyor mu kurbisim
Kesinlikle kızlar hani bi söz vardır uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir diye şimdi uzaktan nişanlının sesi hoş geliyorÇünkü henüz evlenmedi diyosun
Tahmin edersinHııı evlen şöyle ikinci üçüncü yılına bir adım at bi daha görüşelim bebeemmm
Sen nası diyon
Kesinlikle kızlar hani bi söz vardır uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir diye şimdi uzaktan nişanlının sesi hoş geliyor
Enn iyi sen çözersin benikocamında oğlak
HahaAllah başka dert vermesin
Off sizi ayni evde bilemedimBen akrebim oda terazi
Yaaa uzaktan hoş geliyorCatlak-kurabiye
Evlenince ben size haber veririmASSOSyal