- 16 Aralık 2019
- 20.266
- 80.737
- 31
Boz arada iyidirAğzıma ne laflar geliyorda minnoşluğumu bozmayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boz arada iyidirAğzıma ne laflar geliyorda minnoşluğumu bozmayacağım
Dutum ya vallah çok sinir oldumBoz arada iyidir
Ağzını yüzünü yirimöptü öptü sizin de elinizden öpermiş teyzesi
Herkese var bize yokBahçedeyim kuzu malzeme yok marketler kapalı
Bizim yan komşular da sanırsınız düğün var öyle bakıp kalıyorum anam hani yasak nerde bayram.kutlamsi olmayacaktı hani nerde
Nalet işteVallah çok sinirlendim şimdi duş aldım halbuki rahatlamak gerekti duştan çıktım ve ne görüim benimki köye gidiyor ya insan der gidip nişanlımı görwyim beynin sıç... senin
Aynen hepsi naletNalet işte
Aynen hepsi nalet
Biliyorum canım bizim gibi değillerBi tane melek.yok en sana diyim minnosum
Bunlar kesin yasağı delip misafirliğe gitti cevizli tarcinli kek
Aklıma gelmiyor değil hani
Senin ki bile gitmiş düşünseneAklıma gelmiyor değil hani
O devletten izinli bunlara ne oluyornSenin ki bile gitmiş düşünsene
Burdayım beybi valla kalktık kahvaltı yaptık kayınvalidem bı alt katimizda oturuyor onunla bayramlastik Eve geldik biraz uyuduk şimdide yemek yapıyorumcevizli tarcinli kek nalinko nerde
Yok valla cane gitmedik bı yereBunlar kesin yasağı delip misafirliğe gitti cevizli tarcinli kek
Izinli ama gitmese daha iyidi şimdi herkesin izinli diye dışarı çıktığını düşünsene minnosumO devletten izinli bunlara ne oluyorn
Yinede bayram dimi canım, kv mecbur gidilecek tabi alt kattaBurdayım beybi valla kalktık kahvaltı yaptık kayınvalidem bı alt katimizda oturuyor onunla bayramlastik Eve geldik biraz uyuduk şimdide yemek yapıyorum
Ya ben seviyorum kayinvalidemi artık yaşlı hasta kadın ne zararı olacak ki ama ahhh şu eltilerYinede bayram dimi canım, kv mecbur gidilecek tabi alt katta