- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
Çocuk dogursun o da sana katılacakEn güzelini yapiyan hayatta isteyip tek basaramadigim şey
Ağlamaklı gözlerle yazamıyprlar mı acaba
Tüm sülale hayran banaEn güzelini yapiyan hayatta isteyip tek basaramadigim şey
Yok sana bdv takıl buradaValla korktum kahvem ya mune de bana yazınca eyvah dedim ben gittim
Ooooo afiyet olsun hanımlar uyumadan yarım saat önce kahve içtim yinede uyudum helal banaASSOSyal kahve içiyor bence bebeklinick mantı yedi agirlik yaptı ama halen bir şeyler yeme derdin de kahve bana kızıyor sürekli hahaha
Yok giii benim kız Geceleri mışıl.misil uyudu hep uyumayan anasıÇocuk dogursun o da sana katılacak
Hayalimde yiyeyim bariBak neler yiyor gece gece
Gecekten mi yaaa bu haksızlık kahve içilir de nasıl uyunur ya niye ben öyle degilimOoooo afiyet olsun hanımlar uyumadan yarım saat önce kahve içtim yinede uyudum helal bana
Bizimkilerde içer uyumama ama rabbim sağolsun bana torpil geçiyorGecekten mi yaaa bu haksızlık kahve içilir de nasıl uyunur ya niye ben öyle degilim
Kahve bitti sırada çayASSOSyal kahve içiyor bence bebeklinick mantı yedi agirlik yaptı ama halen bir şeyler yeme derdin de kahve bana kızıyor sürekli hahaha
18; yaşlarında hep hayal ederdim her istediğini böyle hayal edip yapsak diye sihirli annemi çok izledik zaharHayalimde yiyeyim bari
Sahuru yaptım ilaçlarımı içtimKahve bitti sırada çay
Kahve bugün çok gerginASSOSyal kahve içiyor bence bebeklinick mantı yedi agirlik yaptı ama halen bir şeyler yeme derdin de kahve bana kızıyor sürekli hahaha
Film işte anca film18; yaşlarında hep hayal ederdim her istediğini böyle hayal edip yapsak diye sihirli annemi çok izledik zahar
Şimdi yatarsın zatiSahuru yaptım ilaçlarımı içtim
Benim hayallaim olmaz o yüzden düz yaşarım hayal etmeyi bırlrom son 2 senedir18; yaşlarında hep hayal ederdim her istediğini böyle hayal edip yapsak diye sihirli annemi çok izledik zahar
Yok tutsun yavastanKahve bugün çok gerginsana patlıyor
Halen mantı yiyorum
Gerçekten tane tane atıyorum ağzıma .
Kaşık dolusu yiyemem
Geçmiş olsun ne için ilaç kullaniyorsunSahuru yaptım ilaçlarımı içtim
Maşallah ne kadar şanslısın .Yok giii benim kız Geceleri mışıl.misil uyudu hep uyumayan anası