Hayırlı sahurlar canımHayırlı sahurlar canlar afiyet olsunn
Konuyu da biliyordum aslındaAşko iyi oku nüttenn
Sen sahur yapar mıydınHayırlı sahurlar canlar afiyet olsunn
Bende hep derim ki kendinden klimalı kıyafetler ne zaman icat edilecek acaba derimKesinlikle şu klimanın insana veya giysiye monte edileceği zamana gelmeden sevemiyecegim yazı
Bugünde yapmıcam işte iftardan sonraki tıkınmamı gördün ya o yüzden sahurluk halim kalmıyoSen sahur yapar mıydınhayırlı sahurlar
Ooo seri yaniKızıl 1-2-3 diye bir kitap.
Yine bir psikolojik kurgu
Konuyu da biliyordum aslındanasıl olduysa bir anlık öyle farklı anladım
Ben iftarda ne yersem o kâr çünkü sonrasında istesem de yiyemiyorum çokta yemiyorum ama nasıl oluyorsa hiç birşey yemek istemiyorum .Bugünde yapmıcam işte iftardan sonraki tıkınmamı gördün ya o yüzden sahurluk halim kalmıyo
Su içicem yatıcam valla dün tıka basa yedimde noldu yine acıktım
Ezan okumak üzere hayırlı sahurlar canımmHayırlı sahurlar beybiler
Bende yiyememeyi isterdim ama yaa. Benim o an yiyesim geliyo işte. Normal ramazan dışıda. Akşam yemeği sonrası illa bişeyler yeme isteğim varBen iftarda ne yersem o kâr çünkü sonrasında istesem de yiyemiyorum çokta yemiyorum ama nasıl oluyorsa hiç birşey yemek istemiyorum .
Gördüm ama orda sadece cips ,çekirdek vardı . Demek ki fotoğrafın görünmeyen yüzü de var
Oo burda daha çok var minnosumEzan okumak üzere hayırlı sahurlar canımm
Ohh tam keyifÇay, kahve, yaklaşık 3 lt su, birde hazır tatlı vardı bir dilim
ramazandan sonra inşallah hepsini kesicem şimdilik acısını çıkarıyorumOhh tam keyif
Sela okudu canım şimdi biz erken kapatıyoruzOo burda daha çok var minnosum
Off kesmek çok zorramazandan sonra inşallah hepsini kesicem şimdilik acısını çıkarıyorum
Sizin ki daha iyi minnosumSela okudu canım şimdi biz erken kapatıyoruz
Aynen canım bizimki daha iyiSizin ki daha iyi minnosum
İftardan sonra midende yer kalıyor demekki . Suyu iyi yapıyorsun ama yarasınBende yiyememeyi isterdim ama yaa. Benim o an yiyesim geliyo işte. Normal ramazan dışıda. Akşam yemeği sonrası illa bişeyler yeme isteğim var
Çay, kahve, yaklaşık 3 lt su, birde hazır tatlı vardı bir dilim