- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.674
Eveet soylemistin
Unutmadımne tarafı düşünüyorsun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet soylemistin
Gezip görülecekler yerler olsun pek araştırmadım senin önerin var mıEveet soylemistin
Unutmadımne tarafı düşünüyorsun ?
Ohh afiyet olsunTatlıya geçtim ben
Ne diyecegimi bilemedim belki diğer kızların bı fikri vardır Kahve __Kokusu mesela ?Gezip görülecekler yerler olsun pek araştırmadım senin önerin var mı
Bizde 11 -12 ye doğru vaffle faslına başlarızTatlıya geçtim ben
Ev iş çocuk valla kuzumcevizli tarcinli kek MssPARE Kahve __Kokusu Catlak-kurabiye bebeklinick Z Zerre Ni454 Cookiie neredesin yahuuu ses seda yok
Bende isterimmBizde 11 -12 ye doğru vaffle faslına başlarız
Gelll seve seve canimmml çileği bol tutunca nasıl güzel oluyor bastırıyor çikolatanın yoğunluğunu .Bende isterimm
Mayo filan bakınıyorum ama bişey bulamıyorum. Trendyolun bu sezonunu sevmedim
Hani çileği çikolataya bandırıp bandırıp yiyoruz ya oda süper oluyooGelll seve seve canimmml çileği bol tutunca nasıl güzel oluyor bastırıyor çikolatanın yoğunluğunu .
Müthiş denge
Oğlanı uytmaya calısıyorum kuzucum seen Napıyosun
Tıkınma saatlerine geçmiş bulunuyorum
Ovvv yazı getırmısız :)Mayo filan bakınıyorum ama bişey bulamıyorum. Trendyolun bu sezonunu sevmedim
Sen napiyosun
Valla uzandım TV izliyorum soğuk yav üstüme battaniyemi de çektimMayo filan bakınıyorum ama bişey bulamıyorum. Trendyolun bu sezonunu sevmedim
Sen napiyosun
Aaa nereye çeşme deme
Senin oğlandan önce ben uyucam bakOğlanı uytmaya calısıyorum kuzucum seen Napıyosun
O çayı bana uzat gı üşüyorumTıkınma saatlerine geçmiş bulunuyorum
Çay dizi keyfi yapıyorum canım sen napiyon