Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Dimi bende istiyorum o emojilerden🤣🤣
Tamam tamam hadi uyu seni tutmayım ben bi bu saatlerde boş oluyorum rahatça🤣 ama işte kimse kalmıyor 🤭😴😢
Benim çocukları sana yollayayım saat 7 de sabah olunca hadi kalk anne desinler bakim bak o zaman sen de benim gibi uyku diye dili dışarıda geziyor musun gezmiyor musun?
Zombi anneleri olmasın diye çabam başka bir amacım yok gerçekten 🤣

Benim çocukları sana yollayayım saat 7 de sabah olunca hadi kalk anne desinler bakim bak o zaman sen de benim gibi uyku diye dili dışarıda geziyor musun gezmiyor musun?
Zombi anneleri olmasın diye çabam başka bir amacım yok gerçekten 🤣
Hahah bekarlığımın tadını çıkarmaya devam edeyim o zaman 🤣🤣🤣 (dipnot: evliyim çocuk olmayınca bekarlar gibi hissediyorum kendimi💃💃)

Kız kahve dün seni etiketlicem diye anam ağladı🤣🤣🤪🤪 şurada bi boşluk varmış görmedim yapıyorum etiketi yoksun🤣🤣 zaten bide yanlış kahveyi etiketledim
Allah'tan etiketlediginiz aktif üye değil hesap pasif canım :KK70: msspere ile seni fırçalardi artık niye beni sürekli etiket yapiyonuz diye. kahve kokusunu biri almış vermiyor sistem bende alt tire koydum o yüzden canım 😂😂

Allah'tan etiketlediginiz aktif üye değil hesap pasif canım :KK70: msspere ile seni fırçalardi artık niye beni sürekli etiket yapiyonuz diye. kahve kokusunu biri almış vermiyor sistem bende alt tire koydum o yüzden canım 😂😂
Hahah evet ufak çapta bi kalp çarpıntısına neden olmuştum kahve banlanmış diye🤣🤣🤣
MssPARE MssPARE zaten gidip 18 grubuna dua listesini yapıştıracak bu gidişle 🤣🤣 sonra onu bulamıycaz🤣🤣

Hahah evet ufak çapta bi kalp çarpıntısına neden olmuştum kahve banlanmış diye🤣🤣🤣
MssPARE MssPARE zaten gidip 18 grubuna dua listesini yapıştıracak bu gidişle 🤣🤣 sonra onu bulamıycaz🤣🤣
MssPARE MssPARE m benim yaaa🤣 size gelenleri bile hemen namaz topigine etiket yapıyor canım benim 😂😂

X