- 17 Ocak 2020
- 27.439
- 39.628
Temizlik yapıyorum canımsen napiyon
Ayy ne güzel benim içinde yap benim işim çok bugünKOlay gelsinşimdilik tembellik yapıyorum yemekler pişti hazır
Sen ne yaptın yemek kız fikir olsun yarınaKOlay gelsinşimdilik tembellik yapıyorum yemekler pişti hazır
Allah korudu vallaBen açıkcasi kafamıza düşecek diye epey korkuyordum
Bayram temizliğine mi giriştinAyy ne güzel benim içinde yap benim işim çok bugün
Ne zamandır yememistik kabak yemeği yaptım dereotuylaSen ne yaptın yemek kız fikir olsun yarına
O tam olarak benimki oluyor kabak fasulye patlıcan yemezNe zamandır yememistik kabak yemeği yaptım dereotuyla
Yanına pirinç pilavı
Yoğurtlu şehriye çorbası
Havuçlu marullu salata
Kırmızı sivri kuru biberi yağda bı dakika kadar ceviririz onu yapcam son dakikalarda bide yanına.
Seninki yer mi kabak
Erkeklerin bazılarına kabak pırasa bamya deyince resmen acı çekiyorlar dabenim yeğenler yemez babam yemez, eşim sever çok şükür
Yemek ayarladım canım sen ne yapıyorsun
Patlıcan asigiyimmmmm.O tam olarak benimki oluyor kabak fasulye patlıcan yemez
Eşimin annesiyle kendi annemi arayacağım şimdiYemek ayarladım canım sen ne yapıyorsun
Sonra kurbana kadar rahatsın kutla gitsinEşimin annesiyle kendi annemi arayacağım şimdikutlamalar..
Hiç sevmem sürekli bişey kutlamayı da .
Dün kadir gecesi
Bugün anneler günü
Üç güne bayram.
Çocukluktan beri çok utanıyorum biseyi kutlarken
Yaaa bende ben çok konuşan biri de değilimEşimin annesiyle kendi annemi arayacağım şimdikutlamalar..
Dün kadir gecesi
Bugün anneler günü
Üç güne bayram.
Bazen birilerini aramam gerektiğinde ve o kişi açmadığinda cok mutlu oluyorumYaaa bende ben çok konuşan biri de değilim
BendeeeeeeBazen birilerini aramam gerektiğinde ve o kişi açmadığinda cok mutlu oluyorum
Bendeeeeee
Pek konuşacak birşey bulamıyorum hele de büyüklere karşı arkadaş çevremle iyi sohbet ederim ama bu kaynana kayınbaba amca teyze hala dayıararken geriliyorum
Benim nişanlım çok konuşur ben tam tersi sessizim dinlerim bundan çok şikayetçiSevgilimle bile telefonda konuşmadım
Hatta yakın arkadaşım niye seni aramiyo ay niye onu aramiyon ay der dururdu .
Arkadaşım telefonda konuşmaya katlanamiyorum mesajlasiyoruz işte , neyi deşeliyosun
Oooh şifa olsun bayılırım kabak yemeğine ama eşim yimezNe zamandır yememistik kabak yemeği yaptım dereotuyla
Yanına pirinç pilavı
Yoğurtlu şehriye çorbası
Havuçlu marullu salata
Kırmızı sivri kuru biberi yağda bı dakika kadar ceviririz onu yapcam son dakikalarda bide yanına.
Seninki yer mi kabak
Erkeklerin bazılarına kabak pırasa bamya deyince resmen acı çekiyorlar dabenim yeğenler yemez babam yemez, eşim sever çok şükür
Bende utanırım yaEşimin annesiyle kendi annemi arayacağım şimdikutlamalar..
Dün kadir gecesi
Bugün anneler günü
Üç güne bayram.
AyyBenim nişanlım çok konuşur ben tam tersi sessizim dinlerim bundan çok şikayetçi