- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.468
- 31
Yok girmedim geriKonu da işte görmediniz mi konu sahibi banlanmış tı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok girmedim geriKonu da işte görmediniz mi konu sahibi banlanmış tı
Aynen bi de buranın muhabbetine alıştın artık mapıslık bitmezHiç bulaşmıyım o zaman kelimelerimi seçerek yazıyımda
Banlandi mune yazdı konu tatilse Bu kadar ayrıntı ne diye birde dörtlük yazmisYok girmedim geri
Vaaaay bakam hemen bana hala beğenmedimler akıyoBanlandi mune yazdı konu tatilse Bu kadar ayrıntı ne diye birde dörtlük yazmis
Ooohhh içimin yağları eridi 5 kiloBanlandi mune yazdı konu tatilse Bu kadar ayrıntı ne diye birde dörtlük yazmis
Aaa ciddi mi bama biri yapmışVaaaay bakam hemen bana hala beğenmedimler akıyo
Mune yazmış birşeyler sağolsun konuyu spnşandırmışYok girmedim geri
Valla gir de bakAaa ciddi mi bama biri yapmış
Madem bu kadar dertliydin niye bekledin dediydim basmış beğenmedim pehhh
Aman boşver bir kurtulduk yaValla gir de bak
Ahh valizim hazır dursun o zaman hep benimdeAynen bi de buranın muhabbetine alıştın artık mapıslık bitmez
Dikkat edin banlanmayınAman boşver bir kurtulduk ya
Ban yesen dutum ne kadar gelmiyecen
Bazısı çok uzun kalıyor bir hafta on gün falan neden ki
BuradayızNereye gittiler anam az önce bursalardı
Buhar oldular
Siz sadece burdan mi görüyorsunuz reelde de görüşüyormusunuz merak ettim deBuradayız
Görüşüyoruz canımSiz sadece burdan mi görüyorsunuz reelde de görüşüyormusunuz merak ettim de
Aynı memleketdeyiz henüz yüzyüze görüşemedikSiz sadece burdan mi görüyorsunuz reelde de görüşüyormusunuz merak ettim de
Ne güzel daim olsun inşallah dostlugunuzGörüşüyoruz canım
Görüştüğümüz bi kaç arkadaş var canımSiz sadece burdan mi görüyorsunuz reelde de görüşüyormusunuz merak ettim de